03 / 05 / 2024

Se Sa İnşaat adresi

Se Sa İnşaat adresi

Se Sa İnşaat Metal Orman Ürünleri Nakliyat Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Korhan Bozkurt tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Ümraniye, Altınşehir Mahallesi, Doganevler Caddesi'nde kuruldu.

Seçerbab İnşaat Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçerbab İnşaat Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seçer Bab tarafından kuruldu.

Metro ve metrobüse yakın en ucuz kira 21 bin TL'den başlıyor! İşte ilçe ilçe İstanbul'da kira fiyatları!

Endeksa tarafından açıklanan resmi verilere göre, metro ve metrobüse yakın en ucuz kira 21 bin TL'den başlıyor. İşte ilçe ilçe İstanbul'da kira fiyatları...

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Zülküf Akpınar tarafından kuruldu.

Se Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Se Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serkan Kılıç tarafından kuruldu.

Herüse Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Herüse Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Tosuncu tarafından kuruldu.

Rüsa İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüsa İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de İbrahim Tekbaş tarafından kuruldu.

Simge Sağın 7.5 milyon TL'lik evinin manzarasıyla büyüledi!

Şarkıcı Simge Sağın, Göksu Evleri’nde orman manzaralı çatı dubleksi evinden ayrılarak, Galata'da ilk görüşte aşık olduğu deniz manzaralı, dubleks daireye taşındı. 20 bin kira ödeyen Sağın'ın oturduğu evin fiyatı 7.5 milyon TL. 

Onur Akköse, İntema İnşaat yatırımcı ilişkileri bölümü görevlisi oldu!

İntema İnşaat Yönetim Kurulu, yatırımcı ilişkileri bölümü görevlisi olarak belirlenmiş olan Eda Şahin'in yerine Onur Akköse'nin görevlendirilmesine karar verdi.

Workindo, Doğuş İnşaat’ın Ukrayna projesine insan kaynağı sağlayacak!

Yerli girişim Workindocom, Doğuş İnşaat’ın Ukrayna’da hayata geçireceği köprü inşaatı projesine Ukrayna’dan insan kaynağı sağlayacak.

Albayrak Sa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albayrak Sa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Albayrak tarafından kuruldu.

Clınıc Wıse Sağlık Turizmi Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Clınıc Wıse Sağlık Turizmi Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Murat Buharalı tarafından kuruldu.

Simge Sağın kirada oturduğu evi satın aldı!

Şarkıcı Simge Sağın, 2019 yılında kiracı olarak taşındığı evi 1,5 milyon TL ödeyerek satın aldı. Güzel şarkıcının arkadaşlarını ağırlayıp parti verme hayali ise corona virüs sebebiyle suya düştü.

Sa İnşaat Tasarım ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Sa İnşaat Tasarım ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Sögüt Aydın tarafından kuruldu. 

Se Sa İnşaat adresi Haberi

Se Sa İnşaat adresi

Se Sa İnşaat Metal Orman Ürünleri Nakliyat Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Korhan Bozkurt tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Ümraniye, Altınşehir Mahallesi, Doganevler Caddesi'nde kuruldu. 


Se Sa İnşaat Metal Orman Ürünleri Nakliyat Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlüinşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsave araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde veyurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montajişleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj vegöletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşaetmek ve kiraya vermek. 3- Türkiyesınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...