02 / 05 / 2024

SeaMarine Evleri mudanya

SeaMarine Evleri mudanya

Birel İnşaat tarafından yapılan; Arnavutköy, Yıldıztepe ve Halitpaşa kesişimin tam merkezinde; 8.000 m2 alanda yükselecek SeaMarine; az katlı, minimalistik hatlara sahip, Bauhaus kimliği taşıyan modern bir mimari ile tasarlandı.

Vadi Mudanya'da son fırsat!

Mudanya Yapı İnşaat imzası ile hayata geçirilen Vadi Mudanya Evleri’nin 2’nci etabının satışları devam ediyor.

Mevsim Mudanya Atış Yapı fiyat listesi!

Mevsim Mudanya Evleri projesi 11 blok olarak Atış Yapı tarafından hayata geçirildi. Bursa'da yer alan Mevsim Mudanya projesi 'Her Mevsim Deniz' sloganıyla tanıtılıyor...

Mevsim Mudanya Evleri fiyat!

Bursa Mudanya'da hayata geçirilen Mevsim Mudanya projesi 139 daireden meydana geliyor. İşte Mevsim Mudanya Evleri fiyat...

Mevsim Mudanya Evleri Bursa'da yükseliyor! 155 bin TL'ye!

Mevsim Mudanya projesi Atış Yapı tarafından Bursa Mudanya'da hayata geçirildi. Projede dairelerin fiyatları 155 bin TL'den başlıyor...

BHB Tema Mudanya ve Mudanya Panorama Evleri satışa çıktı!

Bhb İnşaat imzasıyla inşa edilen BHB Tema Mudanya ve Mudanya Panorama Evleri lansman öncesinde özel fiyatlarla satışa çıktı.

Vadi Mudanya Evleri'nde teslimler başladı!

Ege tarzı villa konseptli olarak inşa edilen Vadi Mudanya Evleri'nde 1. Etapta teslimatlar başladı. Vadi Mudanya Evleri'nde yaşam çok yakında başlıyor.

Mudanya Deniz Kabuğu Evleri fiyatlar!

Mudanya Deniz Kabuğu Evleri fiyatları 430 bin liradan başlıyor. Umi İnşaat projesi Deniz Kabuğu Evleri, Haziran 2017'de teslim edilecek...

SeaMarine Evleri Bursa Mudanya'nın stil ikonu olacak!

Birel İnşaat tarafından yapılan; Arnavutköy, Yıldıztepe ve Halitpaşa kesişimin tam merkezinde; 8.000 m2 alanda yükselecek SeaMarine; az katlı, minimalistik hatlara sahip, Bauhaus kimliği taşıyan modern bir mimari ile tasarlandı.

Bursa Burgazpark Evleri 3 satış ofisi!

Bursa İl'i Mudanya İlçe'si Güzelyalı bölgesinde yükselen proje toplam 13 bin 356 metrekarelik alana yayılıyor. Bursa Burgazpark Evleri 3 satış ofisi telefon numarası 0224 554 90 72 olarak belirlendi.

Mudanya Burgazpark Evleri 3 Projesi!

Konumuna göre Bursa merkezine 20 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 206 adet daire yer alıyor. Mudanya Burgazpark Evleri 3 Projesi yıl sonunda teslim edilecek.

Bursa Burgazpark Evleri 3'de fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor!

Lik Yapı imzasıyla yükselen proje Bursa İl 'i Mudanya İlçe 'si Güzelyalı bölgesinde inşa ediliyor. Bursa Burgazpark Evleri 3'de fiyatlar 300 bin TL 'den başlıyor.

Vadi Mudanya Evleri'nde Temmuz 2016'da yaşam başlıyor!

Ege tarzı villa konseptli Vadi Mudanya Evleri'nde örnek blok hâzır. Yemyeşil vadinin denizle buluştuğu Vadi Mudanya Evleri'nde yaşam Temmuz 2016'da başlıyor.

Bademli Patika Evleri fiyat!

İki tip 6 bloktan oluşan proje Bursa İl'i Mudanya İlçe'si Bademli Mahallesi'nde yükseliyor. Bademli Patika Evleri fiyat listesi kapsamında 550 bin TL'den satışa sunuldu.

SeaMarine Evleri mudanya Haberi

SeaMarine Evleri mudanya

Birel İnşaat tarafından yapılan; Arnavutköy, Yıldıztepe ve Halitpaşa kesişimin tam merkezinde; 8.000 m2 alanda yükselecek SeaMarine; az katlı, minimalistik hatlara sahip, Bauhaus kimliği taşıyan modern bir mimari ile tasarlandı. Projenin bulunduğu alanın, körfez panoramasına geniş açıdan hakim olması ise SeaMarine'i çok daha çekici kılıyor. Üst segment konut standartlarıyla geliştirilen SeaMarine'de yaşam alanlarının tamamı deniz manzaralı; 4+1 daireler ve 5+2 dublekslerden oluşuyor. SeaMarine'in %50'si yeşil alanlara, seyir teraslarına, oyun bahçelerine ve yüzme havuzuna ayrıldı. Yaptıkları tüm projelerinde Mudanya'da konut standartlarına yeni bir tanım getirdiklerini belirten Birel İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Erol Pamuk, "SeaMarine, Birel İnşaat'ın 44 yıllık deneyimi ile lüks konut segmentinde gerçekleştirdiği en prestijli projelerden biri. Toplam 72 yaşam alanı bulunuyor. Açık, kapalı otoparkların yanında, açıkkapalı yüzme havuzları,...