15 / 05 / 2024

SeaMarine mudanya adres

SeaMarine mudanya adres

SeaMarine Halitpaşa satılık daire tipleri 4+1 ve 5+2 olarak dizayn edildi. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği proje 17 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Nilüfer Endülüs Park AVM adres!

Endülüs Park AVM, Bursa-Mudanya yolu üzerinde hizmet vermeye başladı. İşte şehir merkezine 15 dakika uzaklıkta yer alan Nilüfer Endülüs Park AVM adres bilgileri...

SeaMarine Evleri Bursa Mudanya'nın stil ikonu olacak!

Birel İnşaat tarafından yapılan; Arnavutköy, Yıldıztepe ve Halitpaşa kesişimin tam merkezinde; 8.000 m2 alanda yükselecek SeaMarine; az katlı, minimalistik hatlara sahip, Bauhaus kimliği taşıyan modern bir mimari ile tasarlandı.

SeaMarine Mudanya Evleri!

Toplam 72 adet daireden oluşan projede ev seçenekleri 4+1 ve 5+2 dubleks şeklinde tasarlandı. Proje Bursa İl'i Mudanya İlçe'sinde yükseliyor. SeaMarine Mudanya Evleri alanları 180 metrekareden başlıyor.

Mudanya SeaMarine projesi!

Mudanya SeaMarine projesi toplamda 72 adet 4+1 ve 5+2 dairelerden meydana geliyor. Projede daire teslimlerin Haziran 2017'de yapılması bekleniyor.

Mudanya SeaMarine projesinde teslimler 2017'de!

Mudanya SeaMarine projesi Birel İnşaat tarafından Bursa'da hayata geçiriliyor. Projede daire teslimlerinin Haziran 2017'de yapılması planlanıyor.

SeaMarine Mudanya'nın yeni simgesi olacak!

Birel İnşaat'ın tamamı deniz manzaralı 4+1,5+2 dubleks kat planları, sosyal tesisleri ve standartlarıyla yaşama değer katan son projesi SeaMarine Mudanya'nın yeni simgesi olmaya aday...

Birel İnşaat Mudanya'da yeni projesi SeaMarine'yi hayata geçirecek!

Birel İnşaat'tan, Mudanya'ya 'yeni stil ikonu' olacak proje "SeaMarine" adlı deniz manzaralı 4+1, 5+2 dubleks kat planlarından oluşan yaşam projesi, sosyal tesisleri ve standartlarıyla, Mudanya'nın yeni stil ikonu olmayı hedefliyor.

Birel İnşaat'tan Mudanya'ya lüks konut!

Birel İnşaat'ın "SeaMarine" adlı deniz manzaralı 4+1, 5+2 dubleks kat planlarından oluşan dev yaşam projesi, sosyal tesisleri ve standartlarıyla, Mudanya'nın yeni stil ikonu olmayı hedefliyor.

Dumankaya Adres Lobi Evleri'nde fiyatlar güncellendi! 63 bin TL'ye! 658 TL taksitle!

Dumankaya Adres Lobi, toplam 527 daireden meydana geliyor. Proje kapsamında yer alan daireler 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Adres Lobi'deki konutların güncellenen fiyatları 63 TL'den başlarken taksitlerin başlangıç fiyatı ise 658 TL olarak belir

Dumankaya Adres Panorama Evleri'nde fiyatlar güncellendi! 72 bin TL'ye! 760 TL taksitle!

Adres Panorama 10 katlı 3 bloktan ve toplam 245 adet konuttan oluşuyor. Projede yer alan konutların fiyatları 72 bin TL'den başlarken taksitleri de 760 TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamındaki konutların teslimatları Eylül sonrasındaki 30 ay içinde

Dumankaya Adres Botanik'ten son durum!

Dumankaya İnşaat tarafından Tuzla Aydınlı'da hayata geçirilen Dumankaya Adres Botanik projesinin son halini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi...

Tuzla Dumankaya Evleri Adres Panorama'da 739 TL taksitle!

Adres Panorama 10 katlı 3 bloktan ve toplam 245 adet konuttan oluşuyor. 52-59 metrekare 1+1 ve 80-85 metrekare seçenekler sunan 2+1 dairelerden oluşan projede konutların taksitleri 739 TL'den başlangıç gösteriyor

Adres Lobi Tuzla Evleri'nde 637 TL taksitle! 61 bin TL'ye!

Dumankaya Adres Lobi Projesi, 3 blokta 527 daireden meydana geliyor. Tuzla Aydınlı'daki proje kapsamında stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Proje kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 61 bin TL'den taksitleri ise 637 TL'den başlıyor

SeaMarine mudanya adres Haberi

SeaMarine mudanya adres

SeaMarine Halitpaşa satılık konut alanları 180 metrekare ile 370 metrekare arasında değişiyor. Toplam 72 adet daireden oluşan proje Birel İnşaat imzası ile yükseliyor. 


Teslim tarihi 2017 yılı Haziran ayı olarak belirlenen SeaMarine Konutları Bursa'nın Mudanya ilçesine bağlı Halitpaşa'da, denize sıfır konumda hayata geçiriliyor. 


SeaMarine Mudanya'da SPA, oyun sahaları, açık - kapalı otopark, yüzme havuzları, fitness studio, spor alanları, cafe ve dinlenme üniteleri gibi sosyal imkanlara yer veriliyor. 


SeaMarine Halitpaşa satılık daire seçenekleri arasında 4 oda 1 salon ve 5 oda 2 salonlar bulunuyor. Proje 17 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. 


SeaMarine Mudanya nerede?

Adres: Halitpaşa Mah. Yeni Cad. Arnavutköy Yıldıztepe mevkii Mudanya/Bursa


Mudanya SeaMarine satış ofisi 

Telefon : 0224 544 16 16

Web : www.birelinsaat.com

Özge...