01 / 05 / 2024

Seba Ulus

Seba Ulus

Seba Ulus adıyla 80 lüks konut inşa etmeyi planlayan Seba İnşaat, Kağıthane’ye bağlı Cendere’nin kentsel dönüşümünde de rol alma kararı aldı. Şirket, 3 projeye 300 milyon dolar yatırım yapmaya hazırlanıyor

Seba İnşaat'tan 3 yeni proje geliyor!

Seba İnşaat Ulus, Cendere ve Tarabya'da 3 yeni projeye başlayacak. 2018'de satışa sunulacak projelerde yakın zamanda çalışmalar başlayacak.

Seba İnşaat Etiler ve Ulus'ta yeni proje inşa edecek!

Ulus ve İstinye bölgesinde birçok projeye imza atan Seba İnşaat, kentsel dönüşüme odaklandı. Seba İnşaat Etiler ve Ulus'ta yeni proje inşa edecek.

Ayazağa Cendere Vadisi'ne Seba Flats projesi geliyor!

GEÇMİŞTE Ulus ve İstinye bölgesinde birçok projeye imza atan Seba İnşaat, kentsel dönüşümle yıldızı parlayan Ayazağa Cendere Vadisi'ne odaklandı. Vadi'de Seba Office Boulevard projesine devam eden Seba İnşaat, şimdi de 202 daireden oluşacak Seba Flats adında lüks bir konut projesine başlayacak.

Seba Office Boulevard projesi 200 milyon dolar kazandıracak!

Index Grup'la işbirliği yapan Seba İnşaat metrekaresinin 3 bin 225 dolardan başladığı Seba Office Boulevard projesinden 200 milyon dolar bekliyor. Projenin Mayıs 2017'de tamamlanması bekleniyor

Seba Gacemer: Sinpaş GYO olarak 2014'ü proje ve verimlilik yılı ilan ettik!

Seba Gacemer, Sinpaş GYO olarak 2014'ü proje ve verimlilik yılı ilan ettiklerini ve 3. çeyrek satışlarının önceki yılın yüzde 85 üzerine çıktığını belirterek, "2015'i ise hasat yılı ilan ettik'' dedi.

Bartın Ulus TOKİ Konutları için yer tespit çalışması yapıldı!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ’nden gelen teknik personel ile birlikte Ulus’da toplu konut yapa bilinecek yerler hakkında veri toplaması ve bilgi toplantısı yapıldı.

Mimarlar Odası'ndan 'Ulus' tepkisi!

SGK'ya ait Ulus’taki binaların Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesine tepki gösteren Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, takasın tarihi semt için bir yıkım olacağını savundu.

Ankara Ulus el değiştiriyor! SGK taşınmazlarını Büyükşehir'e devrediyor!

Ankara Ulus’un yüzde 40’ı Sosyal Güvenlik Kurumu’nun elinde. SGK, Ulus’taki taşınmazlarını Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne devredecek. Karşılığında da 171 milyon TL değerindeki 89 dönümlük arsayı alacak.

Seba Office Boulevard projesinin tamamı ofis alanından oluşacak!

Index Grup ile Seba İnşaat imzasını taşıyan Seba Office Boulevard projesi Kağıthane Cendere'de hayata geçiriliyor. Ofis, restoran ve dükkanlardan oluşan proje 24 bin 651 metrekarelik alan üzerinde yükselecek.

Seba Office Boulevard'ın 16 bin metrekaresi yeşil alan için ayrıldı!

200 milyon dolar satış değerine sahip olan Seba Office Boulevard projesi, Index Grup ile Seba İnşaat imzasını taşıyor. Proje toplam 188 adet ofis, 3 adet restoran ve 13 adet dükkandan oluşuyor...

Seba İnşaat ofis projelerine yeni bakış getirmeyi hedefliyor!

Seba inşaat Kağıthane'de ilk adımını attığı yeni nesil ofis projeleri ve yatay konseptli tasarımlarıyla bu alanda farklılık oluşturmaya çalışıyor. Firma projeleriyle Cendere Vadisi'ne yeni bir bakış açısı getirmeyi hedefliyor

Seba Office Kağıthane'de metrekaresi 3 bin 225 TL!

İNDEX Grup ve Seba İnşaat, Cendere Vadisi'nde kentsel planlama kapsamında ofis projesi yapmak için kolları sıvadı. 24 bin 651 metrekarelik alan üzerine yapılması planlanan Seba Office Boulevard, 5 blok ve 204 bağımsız bölümden oluşuyor.

Seba Office Boulevard 24 bin 651 metrekare alan üzerinde yükseliyor

İndex Grup ve Seba İnşaat, Cendere Vadisi'nde kentsel planlama kapsamında ofis projesi yapmak için kolları sıvadı. 24 bin 651 metrekarelik alan üzerine yapılması planlanan Seba Office Boulevard, 5 bloktan meydana geliyor...

Seba Ulus Haberi

Seba Ulus

Levent Levazım'da 80 konutluk ‘Seba Flora Evleri’ projesi ile 2010 yılında yenileyen ve projeyi 20 Temmuz’da teslim edecek olan Seba İnşaat, şehir merkezinde başlattığı projeler arasına Ulus ve yine bir kentsel dönüşüm alanı olan Cendere’yi ekliyor.


Seba Vista projesi İstinye’de 56 konut ile Ağustos sonunda teslim etmeye hazırlandıklarını söyleyen Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin Keçeli, Özel Musevi Lisesi’nin hemen arkasında yer alan 20 dönümlük arazide 60 milyon dolar yatırımla 5 katlı, 80 daireli bir projeye başlayacaklarını açıkladı. 


Seba Ulus adındaki projeyi Mayıs 2013’te başlayarak 24 ayda tamamlayacaklarını söyleyen Keçeli, “Projede 180 metrekare normal daireler ile 250 metrekarelik bahçe ve çatı dubleksleri yer alacak. Metrekare fiyatı ise 8 bin doları bulacak. Sosyal alanların tamamının yer alacağı projeyi bölgeye tutkun olanlar, şimdiden...