07 / 05 / 2024

Sebahattin Akkaya akp

Sebahattin Akkaya akp

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan AKP Burdur Belediye Başkan Adayı olan Sebahattin Akkaya kimdir? Sebahattin Akkaya bugüne kadar neler yaptı? İşte Burdur Belediye Başkan Adayı Sebahattin Akkaya...

Hava Kent Akpınar Kooperatif Evleri fiyat!

Hava Kent Akpınar Kooperatif Evleri fiyat listesi 150 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konut alternatiflerine yer veriliyor...

Akpınar Hava Kent fiyat ve ödeme planı!

4 etaptan oluşan Akpınar Hava Kent projesinin 1 milyar dolara mal olması planlanıyor. S.S. CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi, lüks bir konut projesi. İşte Akpınar Hava Kent fiyat ve ödeme planı...

Hava Kent Akpınar konut fiyatları!

Hava Kent Akpınar konut fiyatları en düşük 150 bin TL'den başlıyor. S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilen Hava Kent Yapı Kooperatifi Konut Projesi'nde aylık 600 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor...

Hava Kent Akpınar daire fiyatları!

4 bin konuttan meydana gelen Hava Kent Akpınar projesi S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçiriliyor. Hava Kent Akpınar daire fiyatları 150 bin TL'den başlıyor.

İzmit Akpınar Gençlik Merkezi açılıyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla yapılan Akpınar Gençlik Merkezi'nin inşaatı tamamlandı.

Küçükyalı Akpınar Sitesi'nde 2+1 ve 3+1'ler satıldı!

Mono Mimarlık, Bağdat Caddesi'nde 110 milyon liralık yatırımla yükseliyor. 52 daireden oluşan Küçükyalı Akpınar Sitesi'nde daire fiyatları 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor.

Küçükyalı Akpınar Sitesi'nde yaşam başladı!

MONO Mimarlık İnşaat, Küçükyalı'da Akpınar Sitesi'ni hayata geçiriyor. Küçükyalı Akpınar Sitesi'nde yaşam başladı.

Nef Sancaktepe Akpınar daire fiyatları ne kadar?

Aralık 2018'de tamamlanması planlanan Nef Sancaktepe 19 projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Sancaktepe'de Rings İstanbul'un karşısında yer alıyor. Peki Nef Sancaktepe Akpınar daire fiyatları ne kadar?

TOKİ Kırşehir Akpınar 3. Etap'ta başvurular 29 Eylül'de son!

Toplu Konut idaresi (TOKİ), Kırşehir'in Akpınar İlçesi'nde inşa edecek 3. Etap konutları için ihaleye çıktı. TOKİ konutlarında başvurular için son tarih 29 Eylül olarak belirlendi.

Mono Mimarlık Akpınar Sitesi’nde fiyatlar 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor!

Mono Mimarlık İnşaat’ın Küçükyalı’da inşa ettiği Akpınar Sitesi’nde 240 metrekarelik 3+2, 4+2 ve 5+2 dubleks daire tipleri bir milyon iki yüz bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Kırşehir Akpınar’a yöresel mimaride 141 konut!

TOKİ tarafından Kırşehir’in Akpınar İlçesi’nde yöresel mimaride inşa edilecek 141 konutun ihalesi gerçekleştirildi..

Kırşehir Akpınar TOKİ 141 konut ihalesi bugün!

Kırşehir Akpınar 3. Etap 141 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi bugün ihale edilecek..

TOKİ'den Kırşehir Akpınar'a 141 konut!

Kırşehir Akpınar 3. Etap'ta toplam 141 konut, 1 Ticaret Merkezi inşaatları yapılacak Ayrıca Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşinin de dahil olduğu ihale yarın gerçekleşecek..

Sebahattin Akkaya akp Haberi

Sebahattin Akkaya akp

Sebahattin Akkaya kimdir?

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün 12 ilin belediye başkan adayını açıkladı. Açıklanan listeye göre AKP Burdur Belediye Başkan Adayı Sebahattin Akkaya oldu. Peki Sebahattin Akkaya kimdir?


Sebahattin Akkaya biyografi..

Sabahattin Akkaya, 1951 yılında Senirkent doğumlu. İlk, Orta ve Liseyi Burdur'da bitiren Sebahattin Akkaya 2014 yerel seçimlerinde AKP Burdur Belediye Başkan Adayı oldu.


Sebahattin Akkaya, Bursa Eğitim Enstitüsü Türkçe Bölümü ve Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Lisans Tamamlama Programından mezun oldu. Bursa'da bulunduğu 1974 - 1977 yıllarında Bursa Yüksek Tahsil Talebe Derneği ve Milli Türk Talebe Birliği Başkanlığı, Bursa Marmara Gazetesi yazı işleri mesul müdürlüğü görevlerini yürüttü.


1978 yılında tekrar Burdur'a döndü. Sabahattin Akkaya 16 yıl Burdur Ticaret Lisesi ve Anadolu Lisesinde Türkçe...