07 / 05 / 2024

Sebahattin Akkaya biyografi

Sebahattin Akkaya biyografi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan AKP Burdur Belediye Başkan Adayı olan Sebahattin Akkaya kimdir? Sebahattin Akkaya bugüne kadar neler yaptı? İşte Burdur Belediye Başkan Adayı Sebahattin Akkaya...

Akkaya Reklam İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkaya Reklam İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Emin Doğan tarafından kuruldu.

Akkaya Group Gayrimenkul Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkaya Group Gayrimenkul Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Yasin Akkaya tarafından kuruldu.

Akkaya Nk İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkaya Nk İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Silivri’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nurettin Kaya tarafından kuruldu.

Sebahattin Girgin: Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık beni dolandırdı!

Son zamanlarda yaşadığı mağduriyetle gündeme gelen İş insanı Sebahattin Girgin yaptığı açıklamada, Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık tarafından dolandırıldığını iddia ederek, “4.5 milyon TL’ye bana ev sattılar. Tapuyu bir türlü alamadım. Ev daha sonra başkasına satıldı.” dedi.

Esra Akkaya: Bodrum’un imar planı şimdi mi aklınıza geldi?

Oyuncu Esra Akkaya, Bodrum’da yaşayanların başka şehirlerden gelenlere tepki göstermesini eleştirdi. Akkaya, ''Bodrum’un imar planına sadık kalmayıp, bunca evin yapılmaması gerektiği şimdi mi aklınıza geldi?'' ifadelerini kullandı.

Esra Akkaya Londra'ya taşındı!

Bir dönem dizilerin vazgeçilmez yıldızlarından biri olan Esra Akkaya, oğlu Can'la birlikte İngiltere'nin başkenti Londra'ya taşındı.

Sebahattin Gülçiçek kimdir?

Sebo İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek kimdir? Sebahattin Gülçiçek hangi işlerde görev aldı?

Sebahattin Durmuş Özderici GYO'dan ayrıldı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı personellerinden Sebahattin Durmuş, Özderici GYO'dan ayrıldı.

Sebahattin Gülçiçek: Gayrimenkul akademisi kurulmalı!

Türkiye'de gayrimenkul sektörünün en önemli sorununun eğitim olduğuna işaret eden Sebo İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek, gayrimenkul akademisi kurulması önerisinde bulundu.

Hakan Akkaya'ya haciz şoku!

Modacı Hakan Akkaya, inşaat sektöründe iş ortaklığı kuracağı vaadi ile parasını aldığı iddia edilen O.G. tarafından icraya verildi.

Deniz Akkaya'nın göz kamaştıran evi!

Manken-sunucu Deniz Akkaya evinin kapılarını açtı. Deniz Akkaya, kızı Ayşe ile yaşadığı Reşitpaşa'daki müstakil evi herkesin hayal ettiği türden. İşte Deniz Akkaya'nın göz kamaştıran evi...

Öz Akkaya Plastik Ve İnşaat Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Akkaya Plastik Ve İnşaat Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Engin Akkaya tarafından kuruldu.

Vinç operatörü Sebahattin Çintaş'ın zirvedeki mesaisi!

Vinç operatörlüğünü zorlu meslekler arasında yer alıyor. Bu zorlu mesleği seçen Sebahattin Çintaş, 14 yıldır yerden yüzlerce metre yükseklikte çalışıyor.

Sebahattin Akkaya biyografi Haberi

Sebahattin Akkaya biyografi

Sebahattin Akkaya kimdir?

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün 12 ilin belediye başkan adayını açıkladı. Açıklanan listeye göre AKP Burdur Belediye Başkan Adayı Sebahattin Akkaya oldu. Peki Sebahattin Akkaya kimdir?


Sebahattin Akkaya biyografi..

Sabahattin Akkaya, 1951 yılında Senirkent doğumlu. İlk, Orta ve Liseyi Burdur'da bitiren Sebahattin Akkaya 2014 yerel seçimlerinde AKP Burdur Belediye Başkan Adayı oldu.


Sebahattin Akkaya, Bursa Eğitim Enstitüsü Türkçe Bölümü ve Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Lisans Tamamlama Programından mezun oldu. Bursa'da bulunduğu 1974 - 1977 yıllarında Bursa Yüksek Tahsil Talebe Derneği ve Milli Türk Talebe Birliği Başkanlığı, Bursa Marmara Gazetesi yazı işleri mesul müdürlüğü görevlerini yürüttü.


1978 yılında tekrar Burdur'a döndü. Sabahattin Akkaya 16 yıl Burdur Ticaret Lisesi ve Anadolu Lisesinde Türkçe...