04 / 05 / 2024

Sebahattin Uluğ

Sebahattin Uluğ

SRY Yapı Limited Şirketi, Recep Aslıyüksek, Sebahattin Uluğ tarafından 8 milyon TL'lik sermaye ile 30 Mayıs'ta kuruldu

Ulu İnşaat Panorama Evleri fiyatlar!

Ulu İnşaat Panorama Evleri fiyatları 2+1'lerde 380 bin TL'den başlayarak değişiyor. Antalya Kepez'de yükselen Panorama Evleri projesinin ilk etabı 2017 sonunda teslim ediliyor...

Sur'daki Ulu Cami'de restorasyon başladı!

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki İslam dünyasının 5. Harem-i Şerif'i olan tarihi Ulu Cami'de, terör örgütü PKK mensuplarının saldırısı sonucu ara verilen restorasyon çalışmalarına tekrar başlandı

Diyarbakır Ulu Camii'de restorasyon başladı!

Diyarbakır'daki tarihi Ulu Cami'de, terör nedeniyle 4 ay önce ara verilen restorasyon çalışmalarına tekrar başlandı. Vakıflar Bölge Müdürü Evsen, tamamlanan bölümlerin yakında hizmete acıtacağını söyledi.

Hıncal Uluç'tan Dursun Özbek'e 7 soru!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Hıncal Uluç bugün köşesinde "Dursun Özbek'in "açıklanmayan" açıklaması" başlıklı yazıyı kaleme aldı. Uluç yazısında Dursun Özbek'e 7 soru yöneltti.

Şanlıurfa Halfeti Ulu Camii özel tekniklerle restore edilecek!

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde Birecik Baraj Gölü nedeniyle bir kısmı su altında kalan tarihi Ulu Cami, özel tekniklerle yapılacak restorasyonla tabanından yükseltilerek ibadete ve turizme açılacak.

Balıkesir Avrupalı ve Ortadoğulu yatırımcılar tarafından ilgi gördü!

Mipim’de sergilediği projelerle Balıkesir’i yabancılara tanıtan Başkan Uğur, “Fuarda en çok Avrupalı ve Ortadoğulu yatırımcının ilgisini çektik” dedi. Büyük projeleri fonlar yakın takipte..

Hatay Arsuz Uluçınar Köprüsü yeniden inşa edilecek!

Hatay’ın Arsuz İlçe Belediye Başkanı Culha, Karayolları 5. Bölge Genel Müdürlüğü ile ENERJİSA yetkilileri ve Arsuz Uluçınar Köprüsü’nü yeniden inşa edecek olan yüklenici firma temsilcileri ile birlikte koordinasyon toplantısında bir araya geldi.

İzmir'e Ulu Cami geliyor!

İzmir İl Müftü Yardımcısı Muharrem Gül, İzmir'e Selimiye Cami Modeli'nde bir cami yapılacağını açıkladı. Gül İzmir'in sembol camilerinden biri olacak ibadethanenin adı Ulu Cami olacak" dedi.

Uluç Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uluç Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Uluç ve Cüneyt Uluç ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Bağcılar, Bağlar Mahallesi, Deniz Sokak'ta kuruldu.

Mersin Ulu Cami çevresi yeniden düzenleniyor!

Büyükşehir Belediyesi, Kentsel Tasarım Projesi ile Mersin'in en eski caddelerinden olan Atatürk ve Silifke caddeleri ile tarihi Ulu Cami ve Taş Bina çevresi yeniden düzenliyor.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye oturma koşulu ve devir işlemleri!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Evleri başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi. Projede yüzde 12 peşin ödemelerde, kalan bedel 180 ay vadelendiriliyor. İşte TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye oturma koşulu ve devir işlemleri...

Karabük Yumurta Tavukçuluğu ve Yumurta Üretim Tesisi projesinin toplantısı 29 Aralık'ta!

Karabük İli Safranbolu İlçesi'nde bulunan Yumurta Tavukçuluğu ve Yumurta Üretim Tesisi projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 29 Aralık 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

İzmit Ulu Cami'nin yıkım kararı yargıya taşındı!

Tuna Evleri yapılırken yıkılmak istenen ancak yargı kararıyla yıkımı durdurulan Ulu Camii, şimdi de yakınında açılan tekel bayi sebebiyle mahkemelik oldu. Cami Yaşatma Derneği, konunun takipçisi olacak.

Sebahattin Uluğ Haberi

Sebahattin Uluğ

SRY Yapı Limited Şirketi, Recep Aslıyüksek, Sebahattin Uluğ tarafından 8 milyon TL'lik sermaye ile 30 Mayıs'ta kuruldu. SRY Yapı Limited Şirketi iş konusu;Arazi edinmek ve arazileri parsellemek satışını yapmak yol su elektrik kanal ve arıtma tesisleri gibi alt yapılan yapmak perseller üzerinde inşaatlar yapmak ve satmak bu konuda hakiki ve hükmi şahıslarla ortaklık ve işbirliği yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


SRY Yapı Limited Şirketi adres: Gaziosmanpaşa, Barbaros Hayreddin Paşa Mahallesi, Şehit Mustafa Yeşil Caddesi,...