02 / 05 / 2024

Sebzeciler ve Meyveciler Odası

Sebzeciler ve Meyveciler Odası

Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Muzaffer Kabacan, ‘Yeni Sebze ve Meyve Hal’ ihalesinin, ilimiz tarım ürünlerinin pazarlanması için tarihi bir dönüm noktası olduğunu belirterek, “Artık daha fazla sebze-meyve ihraç edebileceğiz” dedi.

Pazardan veya marketten alışveriş yaparken bunlara dikkat edin! 300 liranız cebinizde kalsın

Pazar ve market fiyatları arasında büyük bir fark olduğunu belirten, Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca, bazı inceliklere dikkat edilerek, 300 lira daha az harcama yapılabileceğini anlattı. İşte detaylar…

Şanlıurfa'da yolların genişliği iki katına çıkıyor!

Şanlıurfa Ticaret Merkezi’ne bağlı Sebze ve Meyveciler Hal Pazarında mevcut yolun yetersiz olduğu yönündeki talepler üzerine harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, bölgedeki yol genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Kastamonu Toptancılar Sitesi kentsel dönüşüme dahil olmalı!

Kentsel dönüşüm ve revize imar planına Toptancılar Sitesi’nin de dahil edilmesini talep eden Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Muzaffer Karamustafa, “Halimizin daha modern olması için bu yönde çalışmalarımız sürüyor." dedi.

Kastamonu Toptancılar Sitesi kentsel dönüşüme dahil edilmeli!

Kastamonu Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Muzaffer Karamustafa, Toptancılar Sitesi’nin kentsel dönüşüm ve revize imar planına dahil edilmesini talep etti.

Muzaffer Kabacan, Sakarya Yeni Hal Kompleksi'ni değerlendirdi!

Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Muzaffer Kabacan, ‘Yeni Sebze ve Meyve Hal’ ihalesinin, ilimiz tarım ürünlerinin pazarlanması için tarihi bir dönüm noktası olduğunu belirterek, “Artık daha fazla sebze-meyve ihraç edebileceğiz” dedi.

Bingöl'e yeni yapılacak sebze hali için yer aranıyor!

Bingöl Sebze ve Meyve Hali’ni ziyaret eden Yücel Barakazi, Sebze ve Meyveciler Komisyonu Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi Mahmut Budak, dernek yönetimi ve hal esnafıyla bir araya geldi.

Sakarya'da sebze ve meyveciler hali kurulacak!

Meclis Toplantısı’nda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni bir projenin müjdesini verdi. Başkan Toçoğlu, “Esnafımıza katkı sağlayacak çalışmalarımızı devam ettirecek, Erenler’deki hal ile ilgili de bir proje başlatacağız" dedi

Ali Karaca: Büyük marketler şehir dışına taşınmalı!

Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Fedarasyonu (TÜSPAF) Başkanı Ali Karaca, küçük esnafın korunması ve adil rekabet ortamının oluşturulması için büyük marketlerin şehir dışına taşınmasını istedi.

'180 bin konut teslim edilecek, kira ve ev fiyatlarında gerileme olacak'

Global likidite krizi ve bunun Türkiye'ye yansımasıyla artan faiz oranları ve ekonomideki daralma olmasa bile konut ve kira fiyatlarında düşüş yaşanacak bir dönemin başladığını söyleyen GYODER Başkan Yardımcısı Nurhan Azizoğlu, 'Teslim edilecek 180 bin ko

İnşaatta zaten büyük, şimdi enerji ve su işlerine asılacak

Gama'nın 20'den çok ülkede şantiyesi var. Son yıllarda büyük gelişme gösteren inşaat sektörünün özellikli firmalarından biri. İnşaatla tanıyoruz ama enerji ve su işinde de hacimli işleri var.

Van'da arsa ve 6 katlı bina satılacak

Van İl Özel idaresi İl Encümeni Başkanlığı, Şerefiye Mahallesi'nde bulunan 1.086 metrekare arsa ve 6 katlı bina satılacak.

Şehrin göbeğinde yeşilin ve sessizliğin keyfini sürüyorum

Nurten Erk Tosuner, Odaproje'nin kurucu ortağı Yelda İpekli'nin Etiler'de ki dairesine konuk oldu. İpekli'nin 220 metrekarelik bu dairesi, Akmerkez'le Boğaziçi Üniversitesi'nin tam ortasında yer alıyor. İstanbul'un en merkezi ve hareketli semtlerinden bir

Dernek ve vakıf gayrimenkullerinin kiralanmasında vergi kesintisi

Buna göre, mazbut vakıflar (Mazbut vakıflar; Cumhuriyet öncesinde kurulmuş olan ve 2762 sayılı Kanun ile idaresi ve denetimi Vakıflar Genel Müdürlüğünce yürütülen ve tek başlarına tüzel kişiliği bulunmayan vakıflardır) hariç olmak üzere vakıflara yapılan

Sebzeciler ve Meyveciler Odası Haberi

Sebzeciler ve Meyveciler Odası

‘YÜZ GÜLDÜRECEK’

Başkan Muzaffer Kabacan, ilimizin uzun yıllardır yeni bir sebze ve meyve hali ihtiyacı içinde olduğunu hatırlatarak, “Büyükşehir Belediyesi Yeni Sebze ve Meyve Hal ihalesi, ilimiz tarım ürünlerinin pazarlanması için tarihi bir dönüm noktasıdır, tarihi bir andır. İlimize yeni halin vereceği katkı, esnaflarımızın, tarımla uğraşan çiftçilerimizin de yüzünü güldürecektir” ifadelerini kullandı.

‘BÖLGE HALİ OLACAK’

“Yeni hal ile birlikte artık daha fazla sebze-meyveyi il dışına, hatta yurt dışına ihraç edebileceğiz” diyen Başkan Kabacan, “Yeni hal binası Arifiye-Kirazca Mahallesinde, 96 dönümlük araziye inşa edilecek. Otoban üzerinde olması ve yapılacak olan yeni halin, aslında bir bölge hali olması nedeniyle sadece ilimize değil, çevre illere de direk olumlu etkisi olacak” diye konuştu.

‘PAZARLAMA ARTACAK’

Yeni halin ilimiz ekonomisine direk katkı sağlarken, trafiği de aksatmayacak bir konumda olacağını...