14 / 05 / 2024

Seda Ertan Erzin Tezol florida

Seda Ertan Erzin Tezol florida

Seda Ertan ve eşi Erzin Tezol Florida'dan 530 bin dolara daire satın aldı

Ertan Kocatepe Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ertan Kocatepe Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Kocatepe tarafından kuruldu.

Ertan Keleş Kimdir?

Ertan Keleş kimdir? Ertan Keleş’in mesleği nedir? Ertan Keleş hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Seda Sayan'ın 4 milyon dolarlık evindeki gerçek ortaya çıktı! En ince ayrıntısına kadar paylaştı!

Hem özel hayatı hem de kariyeri ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Seda Sayan 4 milyon dolara aldığı villa ile ilgili gündemden düşmüyor. Seda Sayan'ın 4 milyon dolarlık evindeki gerçek ortaya çıktı! İşte Seda Sayan'ın 4 milyon dolara aldığı villa ile ilgili ayrıntılar.

TOKİ Hatay Erzin 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Hatay Erzin 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay Erzin'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay Erzin'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay Erzin konut projesi...

Hatay Erzin Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi 71 adet iş yeri yaptıracak!

Hatay Erzin Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 71 adet küçük sanayi sitesi inşa ettirecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Mustafa Levent Sungur Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne, Hakan Gedikli ve Hakan Akbulut'un Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. 

Lüks Seda Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüks Seda Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Kurt ve Yusuf Ertoğan ortaklığında kuruldu.

Ertan Grup Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertan Grup Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 4 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Göz ve Mehmet Göz tarafından kuruldu.

Seda Sayan Büyükdere'deki villasını satışa mı çıkardı?

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Sarıyer Büyükdere’den 4 milyon dolara satın aldığı villasını 10 milyon dolara satışa çıkardığı iddia edildi.

Seda Sayan oğlu için Nişantaşı'ndan ev aldı!

Gayrimenkule yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren sanatçı Seda Sayan oğlu Oğulcan Engin için Nişantası'ndan lüks daire aldı. Sayan daire için 30 milyon TL ödedi. 

Seda Sayan'ın aylık kira geliri 500 bin TL!

Kazandığını gayrimenkule yatıran Seda Sayan son olarak Sarıyer Büyükdere'de villa satın aldı. Çok sayıda gayrimenkulünü kiraya veren Sayan'ın aylık kazancı 500 bin TL.

Ertan Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ertan Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Ertan tarafından kuruldu.

Seda Sayan Sarıyer'den 4 milyon dolara villa satın aldı!

Emlak zengini sanatçılardan Seda Sayan Sarıyer Büyükdere'den 4 milyon dolara villa satın aldı. Gayrettepe'den Boğaz'a taşınacak olan Sayan şimdilerde yeni evini tamir ettiriyor.

Seda Ertan Erzin Tezol florida Haberi

Seda Ertan Erzin Tezol florida

Geçtiğimiz aylarda evlenen ve Amerika Birleşik Devletleri'ne yerleşen Seda Ertan ve eşi Erzin Tezol Florida'dan daire aldı. Turnberry Village South Tower'daki lüks dairenin fiyatı 530 bin...