07 / 05 / 2024

seda sayan yalıkavak villası satılık

seda sayan yalıkavak villası satılık

Seda Sayan, Bodrum-Yalıkavak'taki deniz manzaralı, havuzlu villasını 2 milyon dolara satışa çıkardı. Villa için birçok müşterinin sıraya girdiği iddia edildi.

Birleşik Gayrimenkul Yalıkavak projesi için düğmeye bastı!

Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'un son dönemlerde en popüler ilçesi Yalıkavak'ta hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı...

Kıvanç Tatlıtuğ Yalıkavak'ta ev kiraladı!

Ailesine olan düşkünlüğü ile bilinen ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Bodrum’daki iki evini kalabalık ailesine tahsis etti. Kendisi işe eşi Başak Dizer Tatlıtuğ ile Yalıkavak’ta bir ev kiraladı...

Nef Reserve Yalıkavak ve Nef Bahçelievler'de 0.64 faizle ev sahibi olma fırsatı! 

2020 teslim tarihli Nef Reserve Yalıkavak ve Nef Bahçelievler projelerinde 0.64 faizle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Nef Reserve Yalıkavak'ta yaşam bu yaz başlıyor!

Yalıkavak'ta yer alan Nef Reserve Yalıkavak'ta yaşam bu yaz başlıyor. Projede kiralamalar başladı.

Yalıkavak 2 Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Yalıkavak 2 Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 25 milyon 80 bin TL sermaye bedeli ile Kübra Ali Merza Ali, Fawad Hanif ve Issam Abdallah Ali İssa tarafından kuruldu.

Yalıkavak 1 Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Yalıkavak 1 Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 58 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Kübra Ali Merza Ali, Fawad Hanif ve Issam Abdallah Ali İssa tarafından kuruldu.

Nef Reserve Yalıkavak'ta teslim heyecanı!

Son 4 yılda 18 proje ve 6 binin üzerinde konut teslimi gerçekleştiren Nef, Yalıkavak'ta son denize sıfır koyda yer alan Nef Reserve Yalıkavak'ın teslimine de Ağustos ayında başladı.

Nef Reserve Yalıkavak'ta yaşam başladı!

Muğla Bodrum'da Timur Gayrimenkul imzasıyla yükselen Nef Yalıkavak'ta yaşam başladı. Ayrıca, projeden ev almak isteyenlere peşinde yüzde 25 indirim ve 36 ay vade fırsatı sunuluyor.

Nef Yalıkavak'tan anne-babalara Bodrum müjdesi!

Nef, yaz tatilini Bodrum'da geçirecek anne-babaların hayatını kolaylaştırmak için Le Petit 100 ile anlaştı. Nef İcra Kurulu Üyesi Çelik, Nef Reserve Yalıkavak projesinde ilk teslimleri yaz bitmeden gerçekleştirmeye hazırlandıklarını söyledi...

Seda Sayan Quasar İstanbul'da lüks daire kiraladı!

Seda Sayan, İstanbul’da birçok gayrimenkulü olmasına rağmen kiracılığı tercih etti.Sanatçı, Mecidiyeköy’deki Quasar İstanbul’da süper lüks bir daire kiraladı. 

Yalıkavak Elements'in tercihi Guardian Glass oldu!

Varyap girişimi ile EAA-Emre Arolat Architecture tarafından tasarlanan Yalıkavak Elements projesinde konutların cephe tasarımlarında Guardian SunGuard High Performance Neutral 50/32 kaplamaları kullanıldı.

Seda Sayan Sapphire Rezidans’tan lüks daire aldı!

Emlak zengini olarak bilinen Seda Sayan, yeni yatırım yaptı. Sayan, Levent’te bulunan bir rezidanstan kendisine yaklaşık 9 milyon TL'lik ev satın aldı.

Gloria Gaynor Nef Reserve Yalıkavak’ta sahne aldı!

‘’I will survive’’ şarkısıyla müzik piyasasını alt üst eden Amerikalı efsane şarkıcı Gloria Gaynor, Nef’in özel davetlisi olarak Nef Reserve Yalıkavak’ta sahne aldı.

seda sayan yalıkavak villası satılık Haberi

seda sayan yalıkavak villası satılık

Star TV'deki 'Evleneceksen Gel' programıyla ekrana dönüş yapan Seda Sayan, Bodrum-Yalıkavak'taki deniz manzaralı, havuzlu villasını 2 milyon dolara satışa çıkardı. Villa için birçok müşterinin sıraya girdiği iddia edildi. Emlak zengini Seda Sayan'ın yurt içi ve yurt dışında birçok yatırımı...