05 / 05 / 2024

SEDAŞ Kocaeli

SEDAŞ Kocaeli

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. Kocaeli'nin Kartepe İlçesinde kesintisiz elektrik sağlanabilmesi için bakım ve yatırım çalışması yapıyor. SEDAŞ, elektrik şebekelerinde işletme bakım, kapasite artışıyla ek tesisler ve yenilemeye ait elektrik dağıtım şebeke yatırım çalışmalarına son sürat devam edeceğin

Kocaeli Kartepe'ye elektrik tesisi!

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. Kocaeli'nin Kartepe İlçesinde kesintisiz elektrik sağlanabilmesi için bakım ve yatırım çalışması yapıyor. SEDAŞ, elektrik şebekelerinde işletme bakım, kapasite artışıyla ek tesisler ve yenilemeye ait elektrik dağıtım şebeke yatırım çalışmalarına son sürat devam edeceğin

Kocaeli elektrik kesintisi 23 Ocak 2015!

Sedaş'tan yapılan yazılı açıklamaya göre 23 ve 25 Ocak tarihinde bakım ve onarım çalışması çerçevesinde Kocaeli 'de elektrik kesintisi yaşanacak. Peki Kocaeli'de hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak?

Kocaeli elektrik kesintisi Ocak 2015 saatleri!

Sedaş'tan yapılan yazılı açıklamaya göre 17-18-19 ve 20 Ocak tarihinde bakım ve onarım çalışması çerçevesinde Kocaeli 'de elektrik kesintisi yaşanacak. Peki Kocaeli'de hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak?

Kocaeli Bağçeşme'deki elektrik kesintileri devam ediyor!

Kocaeli Bağçeşme’de uzun bir süre elektrik kesildi. Yaşanan elektrik kesintisinin sebebini öğrenmek isteyen vatandaşları Seda ş’ın acil telefon hattı 186'yı aradılar fakat bir sonuc alamadılar.

Kocaeli elektrik kesintisi 25 Aralık 2014!

Sedaş'tan yapılan yazılı açıklamaya göre 25-27 ve 28 Aralık 2014 tarihinde bakım ve onarım çalışması çerçevesinde Kocaeli 'de elektrik kesintisi yaşanacak. Peki Kocaeli'de hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak?

Kocaeli elektrik kesintisi 5 Aralık 2014!

Sedaş'tan yapılan yazılı açıklamaya göre 5 Aralık 2014 tarihinde bakım ve onarım çalışması çerçevesinde Kocaeli 'de elektrik kesintisi yaşanacak. Peki Kocaeli'de hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak?

Kocaeli elektrik kesintisi süresi!

Sedaş'tan yapılan yazılı açıklamaya göre 4 ve 6 Aralık 2014 tarihinde bakım ve onarım çalışması çerçevesinde Kocaeli 'de elektrik kesintisi yaşanacak. Peki Kocaeli'de hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak?

Kocaeli elektrik kesintisi saatleri!

Sedaş'tan yapılan yazılı açıklamaya göre 28, 29 ve 30 Kasım 2014 tarihinde bakım ve onarım çalışması çerçevesinde Kocaeli 'de elektrik kesintisi yaşanacak. Peki Kocaeli'de hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak?

Kocaeli elektrik kesintisi 16 Kasım 2014!

Sedaş'tan yapılan yazılı açıklamaya göre 16 ve 17 Kasım 2014 tarihinde bakım ve onarım çalışması çerçevesinde Kocaeli 'de elektrik kesintisi yaşanacak. Peki Kocaeli'de hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak?

Kocaeli Kayacık elektrik kesintisi 14 Kasım!

Sedaş'tan yapılan yazılı açıklamaya göre 14 Kasım 2014 tarihinde bakım ve onarım çalışması çerçevesinde Kocaeli 'de elektrik kesintisi yaşanacak. Peki Kayacık mahallesinde hangi saatlerde elektrik kesintisi yaşanacak?

Kocaeli elektrik kesintisi 15 Kasım 2014!

Sedaş'tan yapılan yazılı açıklamaya göre 15 ve 18 Kasım 2014 tarihinde bakım ve onarım çalışması çerçevesinde Kocaeli 'de elektrik kesintisi yaşanacak. Peki Kocaeli'de hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak?

Kocaeli elektrik kesintisi 6 Kasım 2014!

Sedaş'tan yapılan yazılı açıklamaya göre 6 Kasım 2014 tarihinde bakım ve onarım çalışması çerçevesinde Kocaeli 'de elektrik kesintisi yaşanacak. Peki Kocaeli'de hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak?

Kocaeli'de 24-26-26 Ekim'de elektrik kesintisi yapılacak!

Sedaş'tan yapılan yazılı açıklamaya göre 24-25 ve 26 Ekim tarihlerinde bakım ve onarım çalışması çerçevesinde Kocaeli 'de elektrik kesintisi yaşanacak. Peki Kocaeli'de hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak?

SEDAŞ Kocaeli Haberi

SEDAŞ Kocaeli
Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) elektrik dağıtım faaliyet bölgesinde bulunan Kocaeli İli, Kartepe İlçesinde kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik hizmeti kapsamında bakım ve yatırım çalışmalarına devam ediyor.


SEDAŞ, sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla, elektrik şebekelerinde işletme bakım, kapasite artışıyla ek tesisler ve yenilemeye ait elektrik dağıtım şebeke yatırım çalışmalarına son sürat devam ederek elektrik dağıtımında sürekliliği sağlıyor ve arızaya bağlı kesintileri minimize ediyor.  SEDAŞ’ın son dönemde yaptığı çalışmalarla, Kartepe İlçesi, Bayraktar Mahallesi’nde yeni trafo tesisini, yeraltı kablolu tesis yapımını...