08 / 07 / 2024

SEDAŞ şebeke inceleme

SEDAŞ şebeke inceleme

SEDAŞ dağıtım yaptığı bölgelerde yer alan şebekeleri inceliyor. Birkaç hafta önce elektrik kesintileri nedeniyle tepkilerin odağı haline gelen SEDAŞ yetkilileri artık tedbiri elden bırakmıyor.

Seda Sayan Sarıyer'den 4 milyon dolara villa satın aldı!

Emlak zengini sanatçılardan Seda Sayan Sarıyer Büyükdere'den 4 milyon dolara villa satın aldı. Gayrettepe'den Boğaz'a taşınacak olan Sayan şimdilerde yeni evini tamir ettiriyor.

Beylikdüzü'ndeki kentsel dönüşüm yıkımına inceleme!

Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüm dahilinde yıkımı gerçekleştirilen bir binanın molozları, karşı binadaki bazı evlerin camlarına geldi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Riskli bina tespit raporu inceleme formu 2021!

İzmir'de geçtiğimiz aylarda yaşanan deprem sonrasında vatandaşlar harekete geçti. Riskli bina ihbarları yeniden arttı. İşte riskli bina tespit raporu inceleme formu 2021...

Malatya'da okul onarım ihaleleri hakkında inceleme başlatıldı!

Malatya Valiliği, okul onarım ihalelerinde usulsüzlük yapıldığı iddialarına ilişkin inceleme başlatıldığını açıkladı.

Kanal İstanbul: Ekrem İmamoğlu hakkında inceleme başlatılması neden tartışma yarattı?

İçişleri Bakanlığı'nın Kanal İstanbul projesini eleştiren afişler sebebiyle İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında başlattığı inceleme gündeme oturdu. Hukukçular da konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kanal İstanbul karşıtı pankartlar için inceleme başlatıldı!

İçişleri Bakanlığı müfettişleri tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yönetimi tarafından İstanbul’a asılan Kanal İstanbul karşıtı pankartlar hakkında inceleme başlatıldı.

Ahmet Aras'ın kiraladığı mülkler için inceleme başlatıldı!

Bodrum’da başkan olmadan önce kiraladığı belediyeye ait mülkleri başkan olduktan sonra da işletmeyi sürdüren Ahmet Aras hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı inceleme başlattı.

Seda Sayan 1 yıl içerisinde 2 ev satın aldı!

Yılın büyük bir bölümünü Bodrum'da geçiren başarılı şarkıcı Seda Sayan 1 yıl içerisinde 2 ev aldı...

Seda Holidays Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seda Holidays Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Sarfaraz Y. Hokabaj ve Seda Mercan ortaklığında kuruldu.

Seda Sayan: Çok fakirdik, kira zamanları evden kaçardık!

Jülide Ateş'in programına konuk olan Seda Sayan, geçmiş hayatıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sayan, ''Biz çok fakirdik. Biz hiçbir ay kiramızı doğru dürüst ödeyemiyorduk. Benim babam kira yaklaştığı zaman 'herkes en sevdiği eşyasını alsın' derdi, biz gece çok kaçtık'' dedi.

TOKİ Diyarbakır Şebeke Yapımı İkmali İnşaatı ihalesi 27 Temmuz'da!

Diyarbakır Kralkızı-Dicle Cazibe Sulaması 4 Kısım Şebeke Yapımı İkmali İnşaatı (E-İHALE) ihalesi 27 Temmuz 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Salda Gölü'nde bilirkişi heyetinden inceleme!

Burdur'un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü için Koruma İmar Planları'nın iptali amacıyla açılan davada bilirkişi heyeti, dün yerinde keşif ve incelemelerde bulundu. Beyaz Adalar kısmındaki keşif ve inceleme sırasında bazı vatandaşlar "Salda Gölü'ne dokunma" dövizleri açtı.

İstanbul Üniversitesi'nden Bingöl depremi inceleme raporu!

Bingöl depremiyle ilgili, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü'nün hazırladığı ön inceleme raporunda, "Gelecekte de yıkıcı depremlerin olması muhtemeldir" denildi. 

SEDAŞ şebeke inceleme Haberi

SEDAŞ şebeke inceleme


SEDAŞ dağıtım yaptığı bölgelerde yer alan şebekeleri inceliyor. Birkaç hafta önce elektrik kesintileri nedeniyle tepkilerin odağı haline gelen SEDAŞ yetkilileri artık tedbiri elden bırakmıyor.



Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş (SEDAŞ) yetkilileri, arazi içinden geçen ve orman arazisi içinde arıza müdahalesi çok zor olan, kar ve buz yükü ile kesinti problemi yaşanan ana hatları yerinde inceledi. SEDAŞ Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan, şirketin 20 bin kilometrekarelik dağıtım bölgesinde 1.441 köy olduğunu ve özellikle yüksek rakımlı köylerinde kar yağışında bu mevkilere çıkmanın çok zor olduğunu dile getirdi.

KEPÇE İLE KURTARILDILAR

Bekircan, kar nedeniyle yol takibinin de zor ve yolda ilerlemenin de çok güç ve tehlikeli olduğunu da belirterek, “Hatların arazi içinde olması ise müdahaleyi daha da çok güçleştiriyor. Çok önceki yıllarda yapılmış bu hatları incelemeye aldık”...