14 / 05 / 2024

Sedat Sütay

Sedat Sütay

Ermir Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Sütay, Mehmet Erdoğan tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 20 Eylül'de İkitelli OSB İsteks Sanayi Sitesi'nde kuruldu

Söğütlüçeşme AVM projesi şimdi de Danıştay'a gitti: Neden AVM yapılıyor?

Kadıköy Kent Suçları Ağı tarafından Söğütlüçeşme'ye AVM projesine karşı Danıştay'a itiraz dilekçesi verildi. Dilekçede, gerekçeli karar hakkının ihlal edildiği belirtildi ve neden AVM yapıldığı soruldu. 

Yargıtay Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli alıyor! Başvurular yarın başlıyor! KPSS ve YDS puanı olanlar dikkat! 

Yargıtay Başkanlığı tarafından sözleşmeli bilişim personeli alımına ilişkin ilan yayımlandı. Peki Yargıtay Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli alımı başvuruları ne zaman? Şartları neler? İşte detaylar...

Et ve Süt Kurumu Çalıştayı sonuçları: Kırsal refah geriliyor

"Et ve Süt Kurumu tarafından yayınlanan 'Et ve Süt Sektörü Çalıştayı Sonuç Raporu,' kırsal bölgelerdeki refah seviyelerinin gerilediğini vurguladı. Rapor, kırsal kesimde yaşayan hanelerin hayvansal gıda gereksinimlerini büyük ölçüde şehirlerden karşıladığını ele aldı. İşte detaylar…

Sayıştay Başkanlığı resmen açıkladı: Denetçi yardımcısı adayı alınıyor! Aman başvuruları kaçırmayın! 

Sayıştay Başkanlığı tarafından son dakika bir personel alımı açıklandı. Sayıştay Başkanlığı, boş bulunan 25 kadro için denetçi yardımcısı adayı alımı yapacak. Peki başvurular ne zaman? 

Sürücüler dikkat! Eğer siz de bu yoldan geçerseniz 4 kat cezayı yersiniz Yargıtay o kararı bozdu

Yargıtaydan ücretli otoyoldan ihlalli geçiş kararı çıktı. Yargıtay ilk derece mahkemesinin "cezaya gerek yok kararını" bozdu. Sürücüler dikkat edin eğer siz de bu yoldan gişeleri geçerseniz cezayı yersiniz! İşte kararın gerekçesi ve detayları...

Sümer Holding'in Hatay'daki villaları için Sayıştay'dan 'satın ya da devredin' önerisi!

2016'da Sümer Holding’e devredilen Hatay’da bulunan villalar metruk hale geldi. Sayıştay villalarla ilgili olarak "Ya satın, ya da devredin" ifadelerini kullandı. 

Yargıtay'dan konut kredisi sözleşmeleri ile ilgili emsal karar!

Yargıtay 3. Hukuk Dairesi konut kredisi kullanan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren karar aldı. Banka tarafından konut kredisi sözleşmesinde yer alan ve 284 bin TL ödenmesi koşu yer alan maddenin geçersiz olduğuna hükmedildi.

Shaık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shaık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  10 milyon TL sermaye bedeli  ile Sedat Sütay tarafından kuruldu.

II. Tesis Yönetim Çalıştayı ve İş Zirvesi 2021 İstanbul 21,22,23 Mayıs'ta!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "II. Tesis Yönetim Çalıştayı ve İş Zirvesi 2021 İstanbul" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Kemeraltı Çarşısı'nda yapılaşmayı önlemek için Kemeraltı Çalıştayı yapılacak!

7 bin yıllık tarihiyle her yıl yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olan tarihi Kemeraltı Çarşısı dokusunu zedeleyecek projelerle karşı karşıyayken, tarihi dokuyu korumak için "Kemeraltı Çalıştayı" düzenlenecek.

Dikon Mimari Koruma ve Değerleme Anonim Şirketi kuruldu!    

Dikon Mimari Koruma ve Değerleme Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Sırrı Aklan tarafından kuruldu.

Danıştay ÇED raporlarının süresiz ilan edilmesi gerektiğine karar verdi!

Çevre Bakanlığı’nın ÇED kararlarını gizleyen uygulaması mahkemenin 4 sene sonra aldığı kararla durduruldu. Danıştay ÇED raporlarının süresiz olarak ilan edilmesi gerektiğine karar verdi.

Sedat Altınay: Kiralık evde sıkıntı yok!

Türkiye’de konut fazlalığı olduğunu söyleyen Sedat Altınay, “Türkiye’deki konut stoğuna baktığımızda satılık dairelerin yanı sıra kiralık dairelerde de herhangi bir sorun yok" diye konuştu.

Sedat Sütay Haberi

Sedat Sütay

Ermir Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Sütay, Mehmet Erdoğan tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 20 Eylül'de kuruldu. 


Ermir Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Ermir Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Başakşehir, İkitelli OSB İsteks Sanayi Sitesi E1 Blok...