28 / 04 / 2024

Sedat Ustaoğlu

Sedat Ustaoğlu

Avrupa Mozaik ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Ustaoğlu, Murat Şişman, Cevdet Erdem ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 28 Eylül'de Bakırköy, Zuhuratbaba Mahallesi'nde kuruldu.

Ustaoğlu 57 İnşaat Restorasyon Vinç Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ustaoğlu 57 İnşaat Restorasyon Vinç Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Adem Tekeş, Aydın Tekeş ve Samet Tekeş ortaklığında kuruldu.

Ustaoğlu Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ustaoğlu Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Usta tarafından kuruldu.

Sedat Kılınç İnşaat Kayseri'de 2 yılda 3 dönüşüm projesi tamamladı!

Sedat Kılınç İnşaat, iki yıllık sürede Kayseri'de Ahi Evran, Kılınçbey ve Balcıoğlu kentsel dönüşüm projelerinde yaklaşık 72 milyon TL'lik bir maliyetle 239 konutu teslim etti.

Trabzon Otogarı'nın ihalesi Haziran'da!

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, katıldığı toplantıda Trabzon’a yapılması planlanan ve yapımı süren yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Lono İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lono İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli Sedat Seyitoğlu tarafından kuruldu.

Sümela Manastırı'ndaki çalışmaları komisyon takip edecek!

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Türkiye'nin en önemli inanç turizmi merkezlerinden Sümela Manastırı'nda devam eden çalışmaların izlenebilmesi için komisyon kurulduğunu açıllado.

Trabzon'a 9,8 milyar liralık 701 proje!

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, 23 yatırımcı kuruluş tarafından toplam 9,8 milyar lira bütçeli 701 proje için çalışmalara devam edildiğini açıkladı.

Ustaoğlu Cephe Kaplama İnşaat Taahhüt Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ustaoğlu Cephe Kaplama İnşaat Taahhüt Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Usta tarafından kuruldu. 

Bitlis'te tarihi kentsel dönüşüm projesi başlıyor!

Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, bölgedeki 40 metrekarelik alanda ‘Tarihi Kentsel Dönüşüm’ projesini başlatacaklarını açıkladı. Ustaoğlu, proje hakkında detaylı bilgi verdi.

Bitlis OSB idari bina inşaatında son durum!

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Organize Sanayi Bölgesinde inşa edilen idari binayı inceleyerek, yetkililerden inşaatın son durumuyla ilgili bilgi aldı.

Bitlis'te 2018 yatırımları konuşuldu!

Bitlis'te Vali İsmail Ustaoğlu başkanlığında toplanan Ak Parti milletvekilleri ve kurum amirleri 2018 yılı projelerini değerlendirdi. Ustaoğlu 2018 yılında yapılacak yatırımlarla ilgili bilgilendirmede bulundu.

Samer Grup İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samer Grup İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Tuğba Ustaoğlu tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Bayburt'ta dev yatırımlar incelendi!

Bayburt Belediyesi tarafından hayata geçirilen yatırımlar Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu ve Belediye Başkanı Mete Memiş tarafından yerinde incelendi.

Sedat Ustaoğlu Haberi

Sedat Ustaoğlu

Avrupa Mozaik ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Ustaoğlu, Murat Şişman, Cevdet Erdem ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 28 Eylül'de Bakırköy, Zuhuratbaba Mahallesi'nde kuruldu. 


Avrupa Mozaik ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; - Her nevi cam ve cam ürünleri, her kalınlık ve ebatta düz cam, ısı cam, telli, buzlu, renkli cam, pencere-vitrin camları, oto camları ve her türlü aynanın üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Her türlü cam ve aynanın rodaj, bizote, kumlama, boyama, vitray ve cam süsleme işlerini yapmak. -Camcılıkta kullanılan ham madde, yarı mamul, yardımcı madde, montaj ve yapıştırma maddelerinin toptan ve perakende alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. - - Her türlü cam ve...