18 / 05 / 2024

Sedef 4k Yapı Mimarlık İnşaat nerede

Sedef 4k Yapı Mimarlık İnşaat nerede

Sedef 4k Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile İdris Sürü tarafından kuruldu.

4K Sürekli Video Kaydı yapan Huawei Nova 9'a 2 bin 249 TL indirim! İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...

50 Megapiksel kamerası ile öne çıkan Huawei Nova 9'a dev bir indirim yapıldı! Peki, 4K Sürekli Video Kaydı yapan Huawei Nova 9 fiyatları ne kadar? İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...

Arçelik 8 Serisi 55 inç 4K Smart TV'de Babalar Günü fırsatı! 1.660 TL'lik indirim başladı! 1 Haziran 2022 fiyat listesi.

Arçelik 8 Serisi 55 inç 4K Smart TV'de Babalar Günü fırsatı başladı. Arçelik 8 Serisi 55 inç 4K Smart TV'de 1.660 TL indirim yapıldı. Peki Arçelik 8 Serisi 55 inç 4K Smart TV fiyatı kaç lira? İşte 1 Haziran 2022 fiyat listesi...

Arçelik 4K Smart TV'de dev kampanya! 1.300 TL indirim fırsatı başladı! İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik 4K Smart TV'de dev Mayıs kampanyası başladı. 55 inç 4K Smart TV'nin fiyatında 1.300 TL indirim yapıldı. İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Sedef Adası, Kaşık Adası ve Yıldız Parkı’nda yapılaşmaya izin çıktı!

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresinin koruma durumunda değişiklik yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yıldız Parkı’nın çevresi ile Sedef ve Kaşık adalarının koruma ve kullanım durumlarını da değiştirdi. Parkın çevresi ve adaların bazı kısımlarında yapılaşmaya izin çıktı. 

Opus Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Opus Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Veznedar ve Sedef Yüksel ortaklığında kuruldu.

4k Konut Yapı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4k Konut Yapı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bünyami Nair tarafından kuruldu.

4K Uğur Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4K Uğur Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Osman Uğur ve Suat Uğur tarafından kuruldu.

Sedef 4k Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sedef 4k Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile İdris Sürü tarafından kuruldu.

4K İnşaat Adana Yüreğir'e modern bir proje yapıyor!

4K İnşaat tarafından Adana'nın merkez Yüreğir ilçesine içerisinde konut ve ofis projesi inşa ediyor. 120 dekar alanda yapılacak olan Adana Yüreğir projesinde daireler, ofisler, alışveriş merkezleri ve spor salonları yer alacak.

İstanbul'da yapımı devam eden projelerde son durum!

Uydu, Uzay ve Teknoloji Günleri'nde 4K telekonferans sistemiyle TÜRKSAT 4B uydusundan İstanbul'da yapımı devam eden dev projelerin şantiyelerine bağlanıldı.

Ataşehir Yakut-Zümrüt-Sedef siteleri ne zaman dönüşecek?

Kentsel dönüşümün sık sık gündeme geldiği Ataşehir'de yer alan Yakut-Zümrüt-Sedef sitelerinin de kentsel dönüşüm kapsamında yıkılıp, yeniden yapılması planlanıyordu. Peki Yakut-Zümrüt-Sedef siteleri ne zaman dönüşecek?

Gürallar Yapı Sanayi Anonim Şirket İstanbul Şubesi açıldı!

Gürallar Yapı Sanayi Anonim Şirket İstanbul Şubesi, Ayşen Haydaroğlu, Hakan Özkan tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Ekim'de Küçükbakkalköy, Ataşehir, Sedef Sitesi'nde kuruldu.

Bennu Gerede, Sedef Adası'ndaki yazlığını kiraya verecek!

Bennu Gerede, Sedef Adası'ndaki yazlığını dizilerde kullanılması için kiraya verecekmiş. Bunun için televizyoncu arkadaşlarına haber göndermiş.Yapımcıları lüks evlere günlük 2 bin ile 10 bin TL arasında para ödüyor...

Sedef 4k Yapı Mimarlık İnşaat nerede Haberi

Sedef 4k Yapı Mimarlık İnşaat nerede

Sedef 4k Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile İdris Sürü tarafından kuruldu.


Sedef 4k Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Sedef 4k Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: İosb Mah.Giyim Sanatkarları Sitesi 4a Blok No.4 A/407...