14 / 05 / 2024

sedef avcı evi

sedef avcı evi

Ünlü ve güzel oyuncu Sedef Avcı, "Bir an önce kentsel dönüşümü sonlandırırdım. Artık ne soluyoruz bilmiyorum çünkü." dedi. 

Sedef Avcı Kandilli’deki evlerinden taşındı!

Oyuncu Sedef Avcı ve yine oyuncu eşi 8 yıl önce yerleştikleri Kandilli’deki evlerinden taşındı. 

Bennu Gerede'nin Sedef Adası'ndaki evini kiralıyor!

Bennu Gerede, Sedef Adası'ndaki evini kiralıyor. Toplam 110 evin bulunduğu adada Gerede, evi için 2 aylığına 8 bin euro istiyor. 

Sedef Avcı'dan flaş kentsel dönüşüm açıklaması!

Ünlü ve güzel oyuncu Sedef Avcı, "Bir an önce kentsel dönüşümü sonlandırırdım. Artık ne soluyoruz bilmiyorum çünkü." dedi. 

Alan Wilzig'in New York Tribeca 'daki evi 3 yıldır satılamıyor!

Leonardo DiCaprio'nun ünlü 'Para Avcısı' filmine ilham veren ünlü girişimci Alan Wilzig'in evi 2014'ten beri satışta.Lüks evin fiyatı tam 3 kez düşürüldü.

Selanik'teki Atatürk Evi TBMM'de konu oldu!

CHP Konya Mustafa Hüsnü Bozkurt, Selanik'te bulunan Atatürk Evi'nin restorasyon sonrası durumuna ilişkin soru önergesi hazırladı. Bozkurt sorularının Kültür Ve Turizm Bakanı Nabi Avcı tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Evi Mimarlık İnşaat Otomotiv Petrol Gıda Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evi Mimarlık İnşaat Otomotiv Petrol Gıda Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Fatih Özyılmaz tarafından 20 bin TL sermaye ile 3 Eylül'de Avcılar, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Mehmet Müezzinoğlu'nun Avcılar'daki evi yıkıldı!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun Avcılar'ın Ambarlı Mahallesi'nde bulunan evi, Bakanlar Kurulu tarafından 2005'te heyelan tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle 'Afet Risk Alanı' olarak ilan edilen bölgede yer aldığı için yıkıldı.

Atatürk Evi Müzesi restorasyon çalışmaları başladı!

Avcılar Ambarlı Mahallesi'nde 2000 yılında yaptırılan Atatürk Evi Müzesi'nin restore edilmeye başlandı. Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, eserleri gelecek kuşaklara aktarmayı öncelikli görevleri arasında gösterdi.

Doğubayazıt Hacı Mehmet Avcı Camii açıldı!

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde işadamı Salih Avcı’nın merhum babası Hacı Mehmet Avcı adına yaptırdığı cami ve taziye evi ibadete açıldı.

1998 yılında Avcılar'a Atatürk Evi!

1998 yılında Avcılar Belediyesi, Ulusal Egemenlik Parkı ve Atatürk Evi Projesi kapsamında, Atatürk'ün Selanik'te doğduğu evin bir kopyasını yaptırıyormuş. Atatürk Evi, Ambarlı Sahili'nde 7 dönüm arazi üzerine inşa edilecekmiş.

Sedef Avcı- Kıvanç Kasabalı çifti evlerini yeniliyor!

Podyumların başarılı eski modellerinden oyuncu Sedef Avcı ve yine kendisi gibi oyuncu olan eşi Kıvanç Kasabalı Akmerkez’deydi. . Kıvanç Kasabalı ve Sedef Avcı, alışveriş merkezinde önce beyaz eşya mağazalarını gezdiler...

Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı evlerini yeniliyor!

Podyumların başarılı eski modellerinden oyuncu Sedef Avcı ve yine kendisi gibi oyuncu olan eşi Kıvanç Kasabalı Akmerkez’deydi. . Kıvanç Kasabalı ve Sedef Avcı, alışveriş merkezinde önce beyaz eşya mağazalarını gezdiler...

Hamdi Sedefçi, yeni dönemde hayata geçireceği projelerini anlattı!

Hamdi Sedefçi öncelikle Karaağaç Yolu Protokol Evi yanında bulanan boş alana yapılan Meriç Nehri kıyısı yaya yürüyüş yolunun devamının geleceğini belirterek, "Edirne'ye yakışır projelerimiz hazır" dedi

sedef avcı evi Haberi

sedef avcı evi

Elele Dergisi'nden Burçak Şener, ünlü oyuncu Sedef Avcı ile röportaj yaptı. Yapılan sohbette konu İstanbul'a geldi. Avcı, "Bu şehirde neyi değiştirmek isterdiniz" sorusuna; "Bir an önce kentsel dönüşümü sonlandırırdım. Artık ne soluyoruz bilmiyorum çünkü." yanıtını verdi.


Kendinize vakit ayırdığınızda neler yapıyorsunuz?
Bazen yalnız kalmayı da seviyorum. Şehri tek başıma geziyorum, kitabımı alıp bir kafede kahvemi içiyorum, bazen de dostlarımla buluşup onlarla vakit geçiriyorum.


Bu şehirde sizi ruhen en çok neler besliyor?
Deniz, eski semtler, eski mahalleler, sokaklar.


Çekim için Moda sokaklarını arşınladık… Yolunuzun sık düştüğü lokasyonlardan mıdır Moda?
Hem de en sık düştüğü semtlerden. Hatta en çok oturmak istediğim ama bir türlü denk getiremediğim semt. Her geldiğimde zamanında ev bakındığım apartmanlara bakarken 'ah çok güzel' deyip ayağımın takılıp düştüğüm...