27 / 07 / 2024

Sedirvan Turizm Merit Şahraman Otel işletmesi

Sedirvan Turizm Merit Şahraman Otel işletmesi

Van'da turizm sektöründe uzun yıllardır hizmet veren Sedirvan Turizm, bünyesine yeni bir otel daha ekledi. Edremit ilçesi Van Gölü kıyısında bulunan 90 odalı Merit Şahmaran Oteli'nin işletmeciliğini Sedirvan Turizm yapacak.

Sedirvan Turizm ve Otelcilik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Yenibosna Şubesi açıldı!

Sedirvan Turizm ve Otelcilik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Yenibosna Şubesi, Adnan İnanç Şube Müdürlüğü'nde 400 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Bahçelievler, Çobançeşme Mahallesi'nde açıldı.

Merit Turizm genel kurul tescil bildirimini yayınladı!

Merit Turizm Yatırım ve İşletme A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Merit Turizm Yatırım ve İşletme A.Ş. genel kurul tescil bildirimini yayınladı.

Merit Turizm genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Merit Turizm Yatırım ve İşletme A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Merit Turizm Yatırım ve İşletme A.Ş. genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Merit Şahmaran Otel Sedirvan Turizm bünyesine eklendi!

Van'da turizm sektöründe uzun yıllardır hizmet veren Sedirvan Turizm, bünyesine yeni bir otel daha ekledi. Edremit ilçesi Van Gölü kıyısında bulunan 90 odalı Merit Şahmaran Oteli'nin işletmeciliğini Sedirvan Turizm yapacak.

Sedirvan Turizm Merit Şahmaran Oteli'nin işletmeciliğini aldı!

Van’da turizm sektöründe uzun yıllardır hizmet veren Sedirvan Turizm, bünyesine yeni bir otel daha ekledi. Edremit ilçesi Van Gölü kıyısında bulunan 90 odalı Merit Şahmaran Oteli’nin işletmeciliğini Sedirvan Turizm yapacak.

Merit Turizm 26 Aralık'ta genel kurul toplantısı yapacak!

Merit Turizm Yatırım ve İşletme A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Merit Turizm Yatırım ve İşletme A.Ş. 26 Aralık'ta genel kurul toplantısı yapacak.

Merit Turizm fiyat hareketlerini yayınladı!

Merit Turizm Yatırım ve İşletme A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Merit Turizm Yatırım ve İşletme A.Ş. fiyat hareketlerini yayınladı.

Merit Turizm sorumluluk beyanını yayınladı!

Merit Turizm Yatırım ve İşletme A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Merit Turizm 30 Haziran 2014 döneminde sona eren sorumluluk beyanını yayınladı.

Merit Royal Premium hizmete girdi!

Reha Arar, "Mayısta yüzde 100 dolulukla hizmet veriyoruz. Kuzey Kıbrıs'ın daha çok yatağa ihtiyacı var. Türkiye'den yatırımcıları buraya çağırıyorum" diye konuştu. Merit Turizm, son oteli Merit Roval Premium'u hizmete soktu...

Merit Turizm Birleşim Bağımsız Denetim Şirketi ile anlaştı!

Merit Turizm Yatırım ve İşletme A.Ş., 2014 yılına ilişkin bağımsız denetim hizmetlerini yerine getirmek üzere, Birleşim Bağımsız Denetim ve Y.M.M A.Ş., firmasını seçti ve 12 Haziran 2014 tarihinde yapılacak olağan genel kurulun onayına sunacak...

Merit Turizm sermayesi ile ilgili bir durum olmadığını açıkladı!

Merit Turizm Yatırım ve İşletme A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Merit Turizm sermayesi ile ilgili bir durum olmadığını açıkladı...

Merit Turizm Grubu, İstanbul ve Antalya'da yeni oteller açacak!

Merit Turizm Grubu, yaklaşık 200 milyon dolar bütçe ile Maremonte projesine start vermeyi planlıyor

Merit Turizm Grubu, Kuzey Kıbrıs'a 1,5 milyar TL yatırım yaptı!

Net Holding bünyesindeki Merit International Hotels & Resort, Kuzey Kıbrıs'a katkıda bulunmaya devam ediyor...

Sedirvan Turizm Merit Şahraman Otel işletmesi Haberi

Sedirvan Turizm Merit Şahraman Otel işletmesi

Sedirvan Turizm Otelcilik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer İnanç, aileden gelen ticaret hayatına son 6 yıldır turizm sektörüyle devam ediyor. Yakut Oteliyle konaklama sektörüne giren İnanç, daha sonra 45 odalı One City Apart Otel işletmeciliğini yapmaya başladı. Van Ticaret ve Sanayi Odası (VANTSO) Turizm Meslek Grubu'ndan meclise giren ve yönetim kurulu üyeliği de yapan Ömer İnanç, şehir merkezinde 4 yıldızlı 70 odalı Tamara Oteli'ni devraldı. İnanç, Van'ın ilk ocakbaşı restoranın da yer aldığı Tamara Oteli'nin başına turizm sektörünün başarılı genel müdürlerinden Mustafa Öksüz'ü getirdi. Öksüzle birlikte sektörde iyi bir ivme yakalayan Sedirvan Turizm, son olarak Edremit ilçesi Van Gölü kıyısında bulunan Merit Şahmaran Oteli de bünyesine kattı. 1 yıl önce tadilat ve yeni yüzüyle...