15 / 05 / 2024

sefa koyuncu fikirtepe resimleri

sefa koyuncu fikirtepe resimleri

Sefa İnşaat ve Koyuncu İnşaat'ın Fikirtepe projesinde çalışmaların 2-3 ay sonra başlaması planlanıyor. Konut, ticaret ve sosyal alanlardan oluşan Evinpark Fikirtepe projesinin ilk görselleri...

Fikirtepe'de en fazla talep 2+1 daireye!

Evinpak projesi ile gerçekleştirilen konut yatırımlarını, vatandaşların ev talebini ve Fikirtepe’de karşılaştıkları durumu Sefa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Asuman Öztürk, KARAR’a anlattı.

Sefa-Koyuncu Evinpark Maltepe fiyatları!

Sefa-Koyuncu İnşaat Ortaklığı'nın projesi Evinpark Maltepe'de ev fiyatları 650 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Sefa-Koyuncu İnşaat'ın acele kamulaştırmasına ret!

Kadıköy - Fikirtepe Kentsel dönüşüm bölgesi dahilinde Eğitim Mahallesinde Sefa -Koyuncu İnşaat'ın imzasını alamadığı vatandaşlar aleyhine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın açmış olduğu acele kamulaştırma davaları Danıştayda ret kararıyla sonuçlandı.

Sefa Koyuncu İnşaat Evinpark'ta satışlar ne zaman?

Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm projelerine bir yenisi daha ekleniyor. Sefa inşaat ve Koyuncu İnşaat tarafından inşa edilmesi planlanan Evinpark Fikirtepe Konutları Kadıköy'de hayata geçiyor. Peki satışlar ne zaman başlıyor?

Fikirtepe Evinpark iletişim!

Evinpark Fikirtepe Sefa İnşaat ve Koyuncu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projenin inşaat çalışmaları Mart ayı civarında başlayacak. Projenin iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Fikirtepe Evinpark satış!

Sefa İnşaat ve Koyuncu İnşaat tarafından hayata geçirilmesi planlanan Evinpark Fikirtepe projesi 13 bin metrekare alan üzerinde yükselecek. 2 blok halinde yükselecek projenin satışları Haziran ayında başlayacak.

Sefa Koyuncu İnşaat Fikirtepe iletişim!

Sefa İnşaat ve Koyuncu İnşaat'ın Fikirtepe'deki yeni kentsel dönüşüm projesinin 2-3 ay içinde başlaması planlanıyor. Proje 95 bin metrekare inşaat alanı üzerine inşa edilecek.

Sefa Koyuncu Fikirtepe resimleri!

Sefa İnşaat ve Koyuncu İnşaat tarafından 2-3 ay içinde başlaması planlanan Evinpark projesi Fikirtepe'nin kentsel dönüşüm projeleri arasında yerini alacak. İşte Evinpark Fikirtepe'nin resimleri...

Sefa Koyuncu İnşaat Fikirtepe ne zaman başlıyor?

Fikirtepe'de başlaması planlanan Evinpark projesi Sefa İnşaat ve Koyuncu İnşaat güvencesiyle hayata geçecek. Proje'de 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunacak. Peki Evinpark Fikirtepe projesi ne zaman başlıyor?

Sefa Koyuncu Evinpark Fikirtepe projesinin ilk görselleri!

Sefa İnşaat ve Koyuncu İnşaat'ın Fikirtepe projesinde çalışmaların 2-3 ay sonra başlaması planlanıyor. Konut, ticaret ve sosyal alanlardan oluşan Evinpark Fikirtepe projesinin ilk görselleri...

Fikirtepe Anka İnşaat satış!

Fikirtepe Anka İnşaat satış fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Fikirtepe Anka İnşaat satış fiyatları 223 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Fikirtepe Yenitepe Kadıköy ödeme planı!

Kadıköy'de Anka Yapı tarafından yükselen Fikirtepe Yenitepe Kadıköy ödeme planı 'na göre banka kredisi kapsamında uygulanan 120 aylık vade ile daire sahibi olunabiliyor...

Anka Fikirtepe fiyatları!

Anka Fikirtepe fiyatları 223 bin TL'den başlayarak değişiyor. 24 ay 0 faiz ödeme seçeneğinin sunulduğu Evim Kadıköy Anka Fikirtepe fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor.

sefa koyuncu fikirtepe resimleri Haberi

sefa koyuncu fikirtepe resimleri


Sefa İnşaat ve Koyuncu İnşaat Fikirtepe kentsel dönüşümü kapsamında Mandıra Caddesi üzerinde proje yapmaya hazırlanıyor. 13 bin metrekare alanda yükselecek olan projenin 2-3 ay sonra başlaması planlanıyor.


Evinpark Fikirtepe projesinde stüdyo dairelerden 4+1 dairelere kadar seçenekler olacak. Toplam inşaat alanı 95 bin metrekare olan projede konut, ticaret ve sosyal tesis olacak. Proje hakkında detaylar henüz netleşmedi.












Tel: 0 216 290 64 64

Web: www.koyuncuinsaat.com


Tel: 0216 445 15 49

Web: www.sefainsaat.com.tr


Gülcihan...