30 / 04 / 2024

sefa koyuncu inşaat fikirtepe

sefa koyuncu inşaat fikirtepe

Sefa İnşaat ve Koyuncu İnşaat'ın Fikirtepe'deki yeni kentsel dönüşüm projesinin 2-3 ay içinde başlaması planlanıyor. Proje 95 bin metrekare inşaat alanı üzerine inşa edilecek.

Sefa Koyuncu Fikirtepe resimleri!

Sefa İnşaat ve Koyuncu İnşaat tarafından 2-3 ay içinde başlaması planlanan Evinpark projesi Fikirtepe'nin kentsel dönüşüm projeleri arasında yerini alacak. İşte Evinpark Fikirtepe'nin resimleri...

Sefa Koyuncu İnşaat Fikirtepe ne zaman başlıyor?

Fikirtepe'de başlaması planlanan Evinpark projesi Sefa İnşaat ve Koyuncu İnşaat güvencesiyle hayata geçecek. Proje'de 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunacak. Peki Evinpark Fikirtepe projesi ne zaman başlıyor?

Sefa Koyuncu Evinpark Fikirtepe projesinin ilk görselleri!

Sefa İnşaat ve Koyuncu İnşaat'ın Fikirtepe projesinde çalışmaların 2-3 ay sonra başlaması planlanıyor. Konut, ticaret ve sosyal alanlardan oluşan Evinpark Fikirtepe projesinin ilk görselleri...

Sefa Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sefa Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Avcılar'da Sefa Otomotiv Kuyumculuk Gıda tarafından kuruldu.

Sefa Premium İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Premium İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Taha El Alouanı ve Ubeyda Dibs ortaklığında kuruldu.

Sefa Horoz İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Horoz İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Horoz tarafından kuruldu.

Sefa İnşaat'tan 2017'de bin konutluk yatırım hedefi!

Sefa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Öztürk, inşaat sektörüne olan güvenle yatırımlarına devam ettiklerini söyledi. Öztürk, “Devam edenler ve planladıklarımızla birlikte yıl sonuna kadar bin konutluk yatırım gerçekleştirmiş olmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Toksözler Petrol, inşaat sektöründeki faaliyetlerini artıracak!

İnşaat sektöründeki faaliyetlerini artırmayı hedeflediklerini dile getiren Toksözler Petrol Genel Müdürü Sefa Toksöz, inşaat sektöründe Bartın'ın gelişimine yön veren projeler planladıklarını söyledi.

Sefa-Koyuncu Evinpark Maltepe fiyatları!

Sefa-Koyuncu İnşaat Ortaklığı'nın projesi Evinpark Maltepe'de ev fiyatları 650 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Tarsus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatı ne durumda?

TARSUS Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, bölgenin en modern ve iddialı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatının en geç 2 ay içinde tamamlanacağını söyledi.

İnşaat sektöründe en az 30-40 yıllık iş var!

Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik: "Kötü yapı stokunun yıkılıp yeniden yapılması bile inşaatın en az 30-40 yıl devam edeceğini gösteriyor” açıklamalarında bulundu.

Sefa-Koyuncu İnşaat'ın acele kamulaştırmasına ret!

Kadıköy - Fikirtepe Kentsel dönüşüm bölgesi dahilinde Eğitim Mahallesinde Sefa -Koyuncu İnşaat'ın imzasını alamadığı vatandaşlar aleyhine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın açmış olduğu acele kamulaştırma davaları Danıştayda ret kararıyla sonuçlandı.

Sefa Yapı İnşaat Gıda Emlak Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Yapı İnşaat Gıda Emlak Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Mustafa Cimiç tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Haziran'da Sancaktepe Veysel Karani Mahallesi'nde kuruldu.

Ener Yapı İnşaat’ın projeleri hızla yükseliyor!

Sefa Sirmen’in sahipliğini üstlendiği Ener Yapı İnşaat’ın yaptığı 5 yıldızlı Titanic Otel, Time Tower Residence ile Ener Liva Yuvacık Konutları hızla yükseliyor

Sefa Koyuncu İnşaat Evinpark'ta satışlar ne zaman?

Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm projelerine bir yenisi daha ekleniyor. Sefa inşaat ve Koyuncu İnşaat tarafından inşa edilmesi planlanan Evinpark Fikirtepe Konutları Kadıköy'de hayata geçiyor. Peki satışlar ne zaman başlıyor?

Sefa Koyuncu İnşaat Fikirtepe iletişim!

Sefa İnşaat ve Koyuncu İnşaat'ın Fikirtepe'deki yeni kentsel dönüşüm projesinin 2-3 ay içinde başlaması planlanıyor. Proje 95 bin metrekare inşaat alanı üzerine inşa edilecek.

sefa koyuncu inşaat fikirtepe Haberi

sefa koyuncu inşaat fikirtepe

Kentsel dönüşüm çalışmalarının yoğun olarak yapıldığı Fikirtepe'de bir bir proje daha hayat bulacak. Sefa İnşaat ve Koyuncu İnşaat'ın üstlendiği proje birkaç ay sonra başlayacak.


Konut daireler, ticari daireler ve sosyal yaşam alanlarının yer alacağı Evinpark Fikirtepe 95 bin metrekare alan üzerine yayılacak. 


Proje detayları henüz kesinleşmeyen Evinpark Fikirtepe Konutlarında stüdyo daireler, 1 oda 1 salon daireler, 2 oda 1 salon daireler, 3 oda 1 salon daireler ve 4 oda 1 salon daireler gibi farklı çeşitlikte konutlar yer alacak.


Evinpark Fikirtepe Evleri Mandıra Caddesi üzerinde hayata geçecek. 


Sefa Koyuncu İnşaat Fikirtepe iletişim


Tel: 0216 445 15 49

Web: www.sefainsaat.com.tr


Tel: 0 216 290 64 64

Web: www.koyuncuinsaat.com


Merve...