02 / 05 / 2024

Sefa Sirmen İzmit

Sefa Sirmen İzmit

Sefa Sirmen, İzmit Belediye Başkanlığı ve CHP İzmit Milletvekilliği'nin yanı sıra bir dönem Kocaelispor Başkanlığı da yaptı. Mehmet Sefa Sirmen, 30 Mart 2014 yerel seçimleri için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Sefa Sirmen evli ve 3 çocuk b

Sefa Konut Yaşam Alanları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sefa Konut Yaşam Alanları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 25 milyon 433 bin 827 TL sermaye bedeli ile Süleyman Öztürk, Sefa Öztürk, Uğur Öztürk, Yüksel Öztürk ortaklığında kuruldu.

Mahmut Sefa Çelik ne iş yapıyor? Mahmut Sefa Çelik, kimdir?

Mahmut Sefa Çelik ne iş yapıyor? Mahmut Sefa Çelik’in mesleği nedir? Mahmut Sefa Çelik nereden mezundur? İşte detaylar!

Sefa Group Prefabrik Yapılar Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Group Prefabrik Yapılar Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Aydın ortaklığında kuruldu.

Sefa Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sefa Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Avcılar'da Sefa Otomotiv Kuyumculuk Gıda tarafından kuruldu.

Sefa Premium İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Premium İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Taha El Alouanı ve Ubeyda Dibs ortaklığında kuruldu.

Sefa Group Teknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Group Teknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Kurtulan, Mohammad Ahmadı ve Mohammad Ghaffarı ortaklığında kuruldu.

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi açıldı!

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece’de  şlyon bin TL sermaye bedeli ile Hasan Dmir tarafından kuruldu.

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi açıldı!

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Demir tarafından açıldı.

Mahmut Sefa Çelik kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik kimdir? Mahmut Sefa Çelik daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mahmut Sefa Çelik'in biyografisi...

Seyr Ü Sefa Turizm Ticaret Limited Şirketi Kemerburgaz Şubesi açıldı!

Seyr Ü Sefa Turizm Ticaret Limited Şirketi Kemerburgaz Şubesi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Akhan tarafından kuruldu.

Sefa Targıt: Bina içi ulaşımda da virüs tedbiri alınmalı!

Bina içi ulaşımda tedbirlerin alınması gerektiğini savunan AYSAD Başkanı Sefa Targıt, “Özellikle çok katlı yüksek binalarda ve hastaneler gibi özel yapılarda riskleri en aza indirecek önlemler geliştirilmeli” dedi.

Sefa Horoz İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Horoz İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Horoz tarafından kuruldu.

İzmit Titanic Otel Rezidans'ın akıbeti merak ediliyor!

Eski İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen ve Azeri işadamına ait Kartepe'nin Köseköy bölgesinde inşaatı tamamlanamayan ve harabe halinde bulunan Titanic Otel ve Rezidans inşaatının akıbeti merak ediliyor.

Sefa Sirmen İzmit Haberi

Sefa Sirmen İzmit

Sefa Sirmen kimdir?


Sefa Sirmen, GBHL ve Pacific Hill University Siyasal Bilimler Bölümü'nü bitirdi. İzmit Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Marmara ve Boğazları Belediyeler Birliği Başkanlığı, Kocaelispor Başkanlığı, 22. Dönem Kocaeli Milletvekilliği yapmıştır. Sirmen, evli ve 3 çocuk babasıdır.


Mehmet Sefa Sirmen, 1949 yılında Gölcük'ün İhsaniye köyünde doğdu. İlkokulu İzmit'te, ortaokulu Gölcük'te, liseyi Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi, Üniversiteyi Açık öğretim Siyasal Bilimler Fakültesi okudu. Tahsil hayatından sonra siyaset ve iş hayatına atıldı. 


Sefa Sirmen, 1971 - 1977 yılında CHP Gençlik Kolu Başkanlığı, 1977 - 1980 yıllarında Gölcük Belediye Meclis Üyeliği yaptı. 1984 yılında SODEP Kurucu Üyesi oldu ve İkinci Başkanlık görevinde bulundu. 


Sirmen, 1989'da İzmit Belediye Başkanı seçildi. 1993'te İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. 1994 ve 1999 yerel seçimlerinde, iki kez daha İzmit Büyükşehir Belediye Başkanlığına...