06 / 05 / 2024

Seferihisar kaçak restoran

Seferihisar kaçak restoran

Seferihisar'da belediyenin işletme ruhsatı verdiği ve üçüncü katı kaçak olduğu için 'yapı kayıt belgesi' iptal edilen restoranın bulunduğu kaçak bina butik otele çevrildi.

Senegal'de Batılı firmaların kaçak imar çalışmaları tartışma yarattı!

Batılı firmaların kaçak imar çalışmalarının tartışıldığı bugünlerde, imar yasağına rağmen yabancı şirketlerin gelip otel ya da restoran inşa etmeye çalıştığı belirtildi...

Seferihisar'daki belediyeden onaylı kaçak bina yıkıldı!

Eski Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in işletme ruhsatı verdiği kaçak bina 2.5 yılın ardından yıkıldı. Şikayette bulunan Muzaffer Ulusoy, “Geç de olsa yıkım nihayet gerçekleşti” diye konuştu.

Fatih Portakal'ın Seferihisar'daki kaçak yapısı için yıkım kararı!

FOX TV sunucusu Fatih Portakal'ın İzmir Seferihisar'da bulunan 8.3 dönümlük çiftliğinde ağaç kolonlar üzerinde inşa edilen kaçak eviyle ilgili yıkım kararı alındı.

Hilal Kaplan'dan kaçak yapı eleştirisi!

Fatih Portakal'ın İzmir Seferihisar'daki 9 dönümlük çiftlik evinde, imar izni bulunmamasına rağmen üç tane de kaçak yapı inşa ettiği, Yılmaz Özdil'in de Bodrum'daki villasına kaçak eklemeler yaptığı ve Can Dündar'ın Bodrum'daki villasında orman arazisini işgal ettiği ortaya çıkmıştı...

Fatih Portakal’ın çiftliğinde kaçak yapıya rastlanmadı!

Gazeteci Fatih Portakal'ın eşi Armağan Portakal'ın İzmir Seferihisar'daki çiftliğinde kaçak yapılaşma olduğu yönündeki iddiası üzerine Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan incelemede kaçak yapıya rastlanmadı.

Fatih Portakal'ın Seferihisar'daki çiftlik evine kaçak yapı inşa ettiği iddia edildi!

Fox TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal’ın Seferihisar’daki 8.3 dönümlük çiftlik evine, yasalara aykırı şekilde 3 kaçak yapı inşa ettiği öğrenildi. Portakal’ın zamanında eleştirdiği İmar Barışı’ndan da yararlandığı ortaya çıktı...

Seferihisar’daki kaçak bina için yıkım ihalesi!

İzmir Seferihisar Bengiler Mahallesi 6274 sokak numara 17'de işletme ruhsatı verilen kaçak bina yıkım kararı verildi. 2 yıl gecikmeli olarak bina için yıkım ihalesi yapılacak...

Seferihisar’daki kaçak restoran kaçak otel oldu!

Seferihisar'da belediyenin işletme ruhsatı verdiği ve üçüncü katı kaçak olduğu için 'yapı kayıt belgesi' iptal edilen restoranın bulunduğu kaçak bina butik otele çevrildi.

Beykoz Big Chefs Restoran için kaçak iddiası!

Beykoz Anadolu Hisarı'ndaki Big Chefs Restoran'ın kaçak olduğu iddia edildi. AKP eski Meclis üyesi Lale Çulban Enç'in sahibi olduğu restoran 6 ay önce mafya hesaplaşmasına sahne olmuştu.

Adana'da Çapa Restoran'ın kaçak yapıları yıkılacak!

Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundaki Dilberler Park’a dahil edilmesi gereken 22 dönümlük alanı talan edenlerin arasına Çapa Restoran da 400 metrekarelik kaçak yapısıyla eklendi

Mimarlar Odası'nın kaçak katına mühür!

İstanbul Mimarlar Odası'nın Karaköy merkez binasının çatı katına kaçak olarak inşa edilen restoran mühürlendi.

Mimarlar Odası'nın Karaköy'deki kaçak restoranı mühürlendi!

İstanbul Mimarlar Odası’nın Karaköy’deki merkez binasının çatı katına kaçak olarak inşa edilen restoran mühürlendi.

Belediye encümeni kararıyla Karaköy'deki kaçak bina yıkılacak!

Belediye encümeni, İstanbul Mimarlar Odası’nın Karaköy’deki kaçak binasıyla ilgili yıkım kararı aldı. İskansız binada projeye aykırı inşa edilen restoran ve bölümler 15 gün içinde düzeltilmezse, belediye ekipleri yıkıma başlayacak.

Seferihisar kaçak restoran Haberi

Seferihisar kaçak restoran

İzmir'in Seferihisar ilçesinde 3 katına yıkım kararı verilen restoran, bu kez de butik otel oldu. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Seferihisar'da belediyenin işletme ruhsatı verdiği ve üçüncü katı kaçak olduğu için 'yapı kayıt belgesi' iptal edilen restoranın bulunduğu bina bu kez de butik otele dönüştü. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından 7 Aralık 2018'te CHP'li Seferihisar Belediyesi'ne gönderilen yazıda "Yapıyı hemen yıkın" denildi.

Aradan geçen 7 ayda kaçak kat yıkılmadı, aksine kaçak katın bulunduğu bina tadilatla butik otele çevrildi. Bina sahibi İsmail Fikret Benoit Yılmaz Seferihisar Asliye Ceza Mahkemesi'nde açılan davada 'imar kirliliğine neden olmak' suçundan yargılanıyor. 

Yılmaz'ın 1 yıldan 5 yıla kadar hapsi isteniyor. Seferihisar ilçesi Bengiler Mahallesi 6274 sokak numara 17'deki Latif Ünal'a ait iki katlı dubleks ev 29...