10 / 05 / 2024

seferihisar merkez imar planı

seferihisar merkez imar planı

Seferihisar Merkez Planlama Bölgesi kapsamında Özel Proje Alanları ile Plan Notu'na ve 184 ada, 74 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği 29 Mayıs'ta askıdan inecek...

Tuzla Merkez imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Tuzla İlçesi Merkez Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Manisa'da meclis üyeleri ve STK'lara imar planı çalışmaları anlatıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ve şehir merkezinde 1989'dan beri yapılmayan Manisa Merkez imar planları belediye meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine anlatıldı.

İstanbul’da bir milyon metrekarelik arazinin imar planı iptal edildi!

Marmara Üniversitesi’ne tahsis edilen fakat daha sonra merkez kampüsün Maltepe’de yapılmasına karar verilince AVM, rezidans ve otel imarına açılan Küçükçekmece’deki yaklaşık 1 milyon metrekarelik arazinin nazım ve uygulama imar planları, hukuka aykırı bulunarak iptal edildi...

Elazığ Merkez Cami'nin minaresi imar aykırı mı?

Elazığ merkeze bağlı Kuyulu Köyü’nde Devlet Hava Meydanları sınırları içerisinde olan Merkez Cami'nin minaresinin imara aykırı olduğu ortaya çıktı...

Şile Merkez Etkilenme Bölgesi Nazım İmar Planı Değişikliği askıda!

Şile İlçesi, Merkez Etkilenme Bölgesi Nazım İmar Planı Değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

İmar barışı fırsatçıları İzmir Seferihisar'da da boş durmadı!

İmar Barışı’nın halen yürürlükte olmasını fırsat bilenler, İzmir Seferihisar’ın Ürkmez ve Doğanbey mahallelerinde yeni binalar yaparak imar barışına başvuruyor.

Silivri Merkez Sahil Bölgesi'nin imar planı askıda!

Silivri İlçesi, Merkez Sahil Bölgesine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 17 Ekim 2018 tasdik tarihli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı. 

Artvin Merkez Şehir İmar Planı mahkemelik oldu!

Yeşil Artvin Derneği, Artvin Barosu ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Artvin İl Temsilciliği "Artvin Merkez Şehir İmar Planı" için açılan iptal davasına ilişkin basın açıklaması yaptı. 

Artvin Merkez Şehir İmar Planı mahkemelik oldu!

Yeşil Artvin Derneği, Artvin Barosu ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Artvin İl Temsilciliği "Artvin Merkez Şehir İmar Planı" için açılan iptal davasıyla ilgili basın açıklaması yaptı. 

Şişli Merkez 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilatı askıda!

Şişli İlçesi, Merkez Mahallesi, Darülaceze Caddesi ile Çifte Cevizler Caddesi Kesişimi Yol, Kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.bugün askıya çıkarıldı.

Eyüpsultan Merkez imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Eyüpsultan İlçesi, Merkez Mahallesi, 29 ada, 11 parsel, 40 ada, 9 parsel ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Gaziosmanpaşa Merkez Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Gaziosmanpaşa Merkez Mahallesi, 1319 ada, 3 parsel ve güneyindeki tescil dışı alanın bir kısmı ile 1313 ada, 4, 5, 6, 7 ve (11) parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Ümraniye 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

Ümraniye 1/5000 ölçekli Merkez Revizyon Nazım İmar Planı'nda Enerji Nakil Hattı etki alanındaki parsellere ve plan notu değişikliğine ilişkin imar planı askıya çıktı...

seferihisar merkez imar planı Haberi

seferihisar merkez imar planı


İzmir Seferihisar İlçesi, Seferihisar Merkez Planlama Bölgesi kapsamında Ö.P.A.( Özel Proje Alanları ) ile Plan Notu'na ve 184 ada, 74 parsele ilişkin NİP-7747,1 plan işlem nolu 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği 30 Nisan 2015 tarihinde askıya çıktı. İmar planı değişikliği 29 Mayıs'ta askıdan inecek.



İmar planı için...