27 / 04 / 2024

Seferihisar otopark projeleri

Seferihisar otopark projeleri

İlçede ikinci kez belediye başkanlığına seçilen Tunç Soyer'in öncelikle otopark sorununa çözüm bulması isteyen vatandaşlar, ilçedeki kronikleşmiş sorunların çözümü noktasında somut bir proje üretilmediği görüşünde.

Otopark yönetmeliği konut projelerinin önünü açacak!

Otopark yönetmeliğinde yapılan değişiklikle kentsel dönüşüm ve konut projeleri de şekillendi.  Yeni yapılacak yapılarda otopark yapılmaması durumunda çevre otoparklarından park sorunu karşılanacak. 

Ankara Demetevler'e çok katlı otopark projesi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, yeni dönem projeleri arasında bulunan 'Demetevler Mahallesi Çok Katlı Otopark Projesi' ile bölgenin trafik sorununu çözecek.

Erzincan'a 30 milyon TL değerinde yatırım!

Erzincan’da 2 büyük proje daha hayata geçiyor. Kapalı Pazar yeri ve Katlı Otopark projeleri için zemin etüt çalışmaları hızla başladı.

Erzincan'a 30 milyon TL'lik 2 yeni yatırım!

Erzincan Belediyesi tarafından 30 milyon TL değerinde 2 yeni yatırım hayata geçirilecek. Belediye tarafından Kapalı Pazar yeri ve Katlı Otopark projeleri için zemin etüt çalışmalarına başlandı.

Konya Sahip Ata Katlı Otoparkı yıkılıyor!

Konya’nın en büyük Kentsel Dönüşüm projeleri arasında bulunan Şükran Mahallesi’nde ve Sahip Ata Katlı Otoparkında yıkım çalışmaları tam gaz devam ediyor.

İnegöl katlı otoparkın temeli atıldı!

İnegöl şehir içi trafiğindeki yoğunluk ve parklanmanın önüne geçecek katlı otopark projeleri sürüyor. İki yıl önce yapılan Atatürk Bulvarı üzerindeki katlı otoparkın ardından İnegöl Belediyesi tarafından ikinci katlı otoparkında temeli atıldı.

Aksaray'da 192 araçlık otoparkın inşaatı başladı!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, şehre vizyon kazandıracak projelerine devam ediyor. Başkan Yazgı’nın en önemli projeleri arasında yer alan Azmi Milli Çevre Düzenleme Projesi kapsamında yapılacak olan 192 araçlık otopark için ilk kepçe vuruldu.

Narlıdere'ye yapılacak yeraltı otoparkı yoğunluğu azaltabilir!

Narlıdere'de oldukça yoğun bir otopark problemi yaşandığından, bölgede faaliyet gösteren firmalar mağdur oluyor. Yapılacak yeraltı otoparkıyla yoğunluk azaltılabilir. İşte Narlıdere projeleri..

Seferihisar'da binalar tek tip olacak!

İzmir Seferihisar'da artık yeni yapılacak binaların projeleri, imar müdürü, mimar ve heykeltıraşlardan oluşan Estetik Kurul'un denetlemelerinin ve onayının ardından ruhsat alabilecek

Gölcük Katlı Otoparkı'nda sona gelindi!

Kocaeli'de ulaşımın akıcı hale gelmesi için kavşak projeleri gerçekleştirilirken, diğer yandan da otopark uygulamalarıyla parklanma sorunu ortadan kaldırılıyor. Bu projelerden biri olan Gölcük Katlı Otoparkı tamamlanma aşamasına geldi...

Bayrampaşa Fazıl Küçük Parkı ve otoparkı açıldı!

Bayrampaşa Belediyesi trafik sorununa üstü park, altı otopark projeleri ile çözüm üretiyor. Muratpaşa Mahallesi Dökümcüler Caddesi’ndeki Dr. Fazıl Küçük Parkı’nın altına 9.750 metrekarelik 3 katlı 300 araç kapasiteli zemin altı otopark yapıldı.

İSPARK, İstanbul Otopark Master Planı'nı çıkardı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı Ulaşım Master Planına entegre olarak İstanbul’da geleceğe dönük otopark yatırımlarının belirlendiği Otopark Master Planı İSPARK tarafından hazırlandı. Kısa orta ve uzun vadeli otopark projeleri belirlendi.

Demirkapı'ya katlı otopark!

İstanbul’un nüfus yoğunluğu olarak en büyük ilçesi olan Bağcılar’da trafik sorununu çözmek amacıyla hazırlanan ulaşım projeleri bir bir hayata geçiriliyor. İlçede şu ana kadar 1267 araçlık kapalı otopark hizmete sunuldu.

Seferihisar otopark projeleri Haberi

Seferihisar otopark projeleri


İzmir'in birçok ilçesinde olduğu gibi Seferihisar da otopark sıkıntısı ön plana çıktı. İlçede ikinci kez belediye başkanlığına seçilen Tunç Soyer'in öncelikle otopark sorununa çözüm bulması isteyen vatandaşlar, ilçedeki kronikleşmiş sorunların çözümü noktasında somut bir proje üretilmediği görüşünde. Seferihisar'ın bir turizm ilçesi olmasına rağmen gerek otopark gerekse yollar konusunda bir çalışma yapılmadığını belirten vatandaşlar, daha önce yeraltı otoparkı yapılması planlanan Seferihisar Belediye Parkı'nın, Büyükşehir Belediyesi tarafından devredildiği için bu projenin gerçekleşemediğini söyledi.



İLÇE SAKİNLERİ 365 GÜNÜ DEĞERLENDİRDİ

Osman İnce (Esnaf): İlçede acilen otopark ihtiyacı var. Atatürk Caddesi trafik ve araç yükünü kaldırmıyor. Genişletilmesi lazım. Açık yazlık bir düğün salonu ihtiyacımız var. Bir tane vardı onu da kapattılar. Yollar delik deşik yağmurda suyla doluyor. Bunlara çözüm getirilsin.

Mehmet Sırma (Çiftçi): Yollar bozuk. Bahçelere giden...