17 / 05 / 2024

Şehir Askerin ailesine ev alınacak

Şehir Askerin ailesine ev alınacak

Palandöken Belediye Meclisi Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Metin Aydemir’in ailesine ev alınmasıyla ilgili madde meclisten oy birliği ile geçti.

Eskişehir'de hayırsever iş insanları şehit Mevlüt Kahveci'nin ailesine ev hediye etti! 

Eskişehir'de hayırsever iş insanları tarafından Gara şehidi Mevlüt Kahveci'nin ailesine ev hediye edildi. 

Antalya Büyükşehir'den evi yanan aileye prefabrik ev!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş İlçesi Yeşilköy Mahallesi’nde önceki gün çıkan yangında evi kullanılamaz hale gelen Cengiz ailesine prefabrik ev ve eşya yardımı yaptı.

Şehit Üsteğmen Uğur Taşçı’nın evi ailesine teslim edildi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, anne ve babası için aldığı evi restore edemeden şehit düşen Üsteğmen Uğur Taşçı’nın yarım kalan hayalini tamamladı. Şahin, restore ettirdiği evin anahtarını şehidin ailesine teslim etti.

Buca'daki Giraud ailesine ait arazi için verilen imar planı yargıdan döndü!

Buca’da Giraud ailesine ait arazi için Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği konut alanı imarı yine yargıdan döndü. Davayı açan Avukat Mustafa Kemal Turan, “Büyükşehir Belediyesi, mahkeme kararlarını görmemezlikten geliyor” dedi

Şehit Polis Yalçın Yamaner'in ailesine ev alındı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Siirt'te PKK'lı teröristlerin kullandığı hücre evine düzenlenen operasyonda şehit olan özel harekat polisi Yalçın Yamaner'in ailesine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen ev sözünü yerine get

Şehit Askerin ailesine ev alınacak!

Palandöken Belediye Meclisi Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Metin Aydemir’in ailesine ev alınmasıyla ilgili madde meclisten oy birliği ile geçti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi evleri yanan aileye eşya yardımı yapacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sobadan çıkan köz nedeni ile evleri yanan Ünver ailesine sahip çıktı. Evleri kullanılamaz hale gelen Fethi ve Pembegül Ünver çifti Büyükşehir Barınma Merkezi’ne alındı. Aileye eşya yardımı da yapılacak...

Yenişehir'deki Gençlik ve Çocuk Merkezi'nin açılışı yapıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Dairesi Başkanı Ferhan Şirvan, 4 'üncü yaşını dolduran Yenişehir Gençlik ve Çocuk Merkezi'nde 843 çocuk, genç ve ailesine ulaşıldığını söyledi.

Kadir Toptaş selde hayatını kaybeden belediye işçisinin ailesine ev verdi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Kurbağalıdere"de sel sularına kapılarak hayatını kaybeden belediye işçisi Mevlüt Macit"in ailesine ev verdi

Mesa Nurol Bahçeşehir Evleri'nde 154 bin 850 YTL'ye!

Mesa-Nurol konsorsiyumu tarafından inşa edilen Mesa Nurol Bahçeşehir Evleri'nde başlayan yeni kampanya 31 Aralık'a kadar sürecek.

Uphill Court Ataşehir'de satılık ticaret merkezi

Emlak Konut GYO A.Ş Ataşehir'de bulunan 2 adet ticaret merkezini satacak

Mesa Nurol Bahçeşehir Evleri'nde 154 bin 850 YTL'ye!

Mesa-Nurol konsorsiyumu tarafından inşa edilen Mesa Nurol Bahçeşehir Evleri'nde başlayan yeni kampanya 31 Aralık'a kadar sürecek.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı'nda 840 konut yaptıracak

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağı Söğütönü Mahallesi 2.bölge'de 840 konut yaptıracak

Şehir Askerin ailesine ev alınacak Haberi

Şehir Askerin ailesine ev alınacak

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'ın başkanlığında toplanan meclisten, Geçtiğimiz ay Diyarbakır’ın Lice İlçesi’nde terör örgütü PKK ile girdiği çatışma da şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Metin Aydemir’in ailesine ev alınması için karar alındı.


Palandöken Belediyesi Meclisi tarafından Oy birliği ile alınan karar neticesinde konuşan Belediye Başkanı Orhan Bulutlar; "Şehidimizin ailesine evimiz hayırlı uğurlu olsun" dedi.



Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar; " Bu cennet vatanı hainlere karşı savunarak canlarını veren şehitlerimiz den sadece biri olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Metin Aydemir kardeşimizin geride bıraktığı ailesine sahip çıkma adına emanetlerini koruma adına, bu emanetlerin başımızın tacı olduğunu gösterme adına şehidimizin ailesine bir ev alma düşüncemizi meclisimizi oy birliği ile aldığı kararla yasallaştırdık. Bu kararda tek vücut olan meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Bizler...