30 / 04 / 2024

şehir hastaneleri nerede

şehir hastaneleri nerede

CHP Balıkesir Milletvekili CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, Sağlık Bakanlığının 2020 yılı bütçe görüşmeleriyle ilgili konuştu.

Şehir hastaneleri sağlık turizminin merkezi olacak!

Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi Polikliniği'nin açılışında konuşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ''Hastane yapılarımız her geçen gün sağlık turizminin de merkezi olacak." diye konuştu.

Türkiye'nin en büyük hastanesi Sancaktepe'ye yapılacak!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Bugün artık sağlık sistemimiz dünyada başa güreşiyor. Herkes her hastanede hizmet alabiliyor. Sağlıkta öyle bir değişim yaşadık ki, 8 şehir hastanesi hizmete girdi'' diye konuştu.

Üç şehir hastanesi daha kapılarını açmaya hazırlanıyor!

Sağlık Bakanı Koca, 'Bu yıl içinde Ankara Bilkent Şehir Hastanesi, Ankara Etlik Şehir Hastanesi ve Bursa Şehir Hastanesi olmak üzere toplam 8 bin 636 yatak kapasiteli hastaneler hizmete girecek' diye konuştu.

Bu yıl 3 yeni şehir hastanesi hizmete açılacak!

Dünyaya örnek olan şehir hastaneleri rekora koşuyor. Bu yıl Ankara Bilkent ve Etlik şehir hastanelerinin yanında Bursa Şehir Hastanesi'de halkın hzmetine sunulacak.

2 yılda 13 yeni şehir hastanesi açılacak!

Türkiye'nin sağlık alanındaki en önemli yatırımları arasında bulunan şehir hastaneleri açılış için gün sayıyor. Beş yıldızlı otel konforuna sahip 13 yeni hastanenin 2 yılda açılması planlanıyor.

CHP Milletvekili Kayıhan Pala: Şehir hastaneleri neden satılıyor?

Şehir hastaneleri gündemden düşmezken CHP'li Kayıhan Pala konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kamu-özel ortaklığı yöntemiyle işletilen hastanelerin kamuya ait devlet hastanesi olmadığını, şehir hastanelerinden birinin satışının açıklanması gözler önüne serdi" dedi.

Şehir hastaneleri personel alımlarına başlıyor! KPSS şartı yok! Başvuru şartları belli oldu! Fırsatı kaçırmayın

Şehir hastaneleri geniş hasta kapasitesi ile büyük sağlık personeli ihtiyacını beraberinde getiriyor. İŞKUR tarafından duyuruya göre şehir hastaneleri personel alımlarına başlıyor.  KPSS şartı yok! Başvuru şartları belli oldu! Fırsatı kaçırmayın...

Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak?

Şehir hastanelerinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapacak. Hem de KPSS şartı olmadan alınacak personel için koşullar araştırılıyor. Peki Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak? Başvuru şartları nedir?

Dünya Şehir Maltepe nerede inşa ediliyor? Lokasyon bilgisi!

Dünya Şehir Maltepe nerede inşa ediliyor sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Dünya Şehir Maltepe detayları...

Botanika Bahçeşehir nerede? Botanika Bahçeşehir fiyat listesi!

‘Botanika Bahçeşehir Projesi nerede’ sorusunun yanıtı ve Botanika Bahçeşehir Projesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Dünya Şehir Maltepe nerede? Dünya Şehir Maltepe fiyat listesi!

Dünya Şehir Maltepe nerede sorusunun yanıtı ve  Dünya Şehir Maltepe fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Dünya Şehir Maltepe nerede? Dünya Şehir Maltepe fiyat listesi!

Dünya Şehir Maltepe nerede sorusunun yanıtı ve Dünya Şehir Maltepe fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Dap Ataşehir projesi nerede? Dap Ataşehir fiyat listesi Mayıs 2022!

Dap Ataşehir projesi nerede sorusunun yanıtı ve Dap Ataşehir fiyat listesi Mayıs 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Dap Ataşehir projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Egeşehir Sitesi nerede?

Egeşehir Sitesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Egeşehir Sitesi nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

2022 bütçesinde şehir hastaneleri için 14.1 milyar TL kira ödeneği ayrıldı!

2022 yılı bütçesinde sağlık için ayrılan kaynakta en büyük payın sahibi şehir hastaneleri oldu. Şehir hastanelerinin kiraları için 14 milyar 91 milyon 904 bin TL ödeme yapılacak. 

Emlak Konut GYO Başakşehir projesi nerede?

Emlak Konut GYO Başakşehir projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO Başakşehir projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje ayrıntıları...

Türkiye'deki şehir hastaneleri Rusya'ya ilham oldu!

Koronavirüs salgınında başarılı hizmet veren şehir hastaneleri Rusya'nın dikkatini çekti. Moskova'da 1600 yataklı şehir hastanesi inşa edecek olan Rusya inşaatta Türkiye'yi örnek alacak. 

Fikret Şahin'den şehir hastaneleri açıklaması!

Şehir hastaneleri, bütçeleriyle ve kira bedelleriyle tartışılıyor. CHP, şehir hastanelerini Anayasa Mahkemesi'ne taşıyacak. CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, sağlık hastanelerine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

şehir hastaneleri nerede Haberi

şehir hastaneleri nerede

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, hizmette olan 10 şehir hastanesinin bütçesinin Sağlık Bakanlığı bütçesinin yüzde 17'sini oluşturduğunu belirterek, "Diğer şehir hastanelerinin hizmete girmesiyle bakanlığın bütçesi buralara gidecektir." dedi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Şahin, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Sağlık Bakanlığının 2020 yılı bütçe görüşmelerine ilişkin eleştirilerde bulundu. 

Sağlık Bakanlığı tarafından şehir hastanesi projelerinde büyük oranda kamu zararının olduğunu iddi eden Şahin, bakanlığa bu konuda verdiği soru önergelerine cevap alamadıklarını söyledi.

Şahin, şu açıklamalarda bulundu:

"10 şehir hastanesi şu an hizmette ve bu hastanelerin bütçeleri Sağlık Bakanlığı bütçesinin yüzde 17'sini oluşturmaktadır. Diğer şehir hastanelerinin hizmete girmesiyle bakanlığın bütçesi buralara gidecektir. Şehir hastanelerinin sözleşme içeriğini öğrenmek istiyoruz. Kamu yönetimi şeffaf ve hesap verebilir olmalıdır. Sorularımıza Plan ve Bütçe Komisyonunda alamadığımız cevapları umarım Genel Kurul...