01 / 05 / 2024

şehir hastaneleri sözleşme bedeli

şehir hastaneleri sözleşme bedeli

TTB Merkez Konseyi Üyeleri, Sayıştay’ın 2019 Sağlık Bakanlığı Denetim Raporu’nda yer alan tespitlere vurgu yaparak, kamuyu zarara uğratan şehir hastaneleriyle yapılan sözleşmelerin “tazminatsız feshedilmesi” gerektiğini belirtti.

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nde son dakika: 3. Etap 2. Kısım ve 4. Kısım için sözleşme imzalandı!

Yenişehir Evleri ismiyle THY- Emlak Konut GYO ortaklığında inşa edilecek olan projede bir son dakika gelişmesi yaşandı. 3. Etap 2. Kısım ve 4. Kısım için yüklenici ile sözleşme imzalandı. İşte ayrıntılar...

İzmir Çiğli tramvay projesinde sözleşme imzalandı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Karşıyaka-Çiğli arasında hizmet sunacak 11 kilometrelik Çiğli Tramvayı'nın yapımı için ihaleyi kazanan firmayla sözleşme imzaladı. Soyer, 14 istasyondan oluşan hattın iki yılda yapılacağını planladıklarını belirtti.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı'nda sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kayabaşı projesindeki daireler için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kırşehir Akpınar'da sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesinde yer alan daireler için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Kırşehir Akpınar TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesindeki daireler için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Kırşehir Kayabaşı TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kayabaşı projesinde yer alan 338 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Şehitkamil Kuzeyşehir TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Şehitkamil Kuzeyşehir projesindeki konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kırşehir Akpınar'da sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Gaziantep Şehitkamil TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Kura çekilişi 4 Haziran'da gerçekleştirilen Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir TOKİ'de yer alan daireler için sözleşme dönemi yarın itibariyle başlıyor.

Gaziantep Şehitkamil TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Kura çekilişi 4 Haziran'da gerçekleştirilen Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir TOKİ'de yer alan konutlar için sözleşme dönemi sona eriyor.

TOKİ Şehitkamil Kuzeyşehir'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Kura çekilişi 4 Haziran'da gerçekleştirilen Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir TOKİ'de sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir sözleşme işlemleri!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir sözleşme işlemleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 1. Etap 913 Konut kapsamında sözleşme işlemleri yapılıyor.

TOKİ Kayaşehir'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Başvuruların 2 Nisan-11 Nisan 2018 tarihleri arasında kabul edildiği Kayaşehir TOKİ 605 konut projesinde sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

şehir hastaneleri sözleşme bedeli Haberi

şehir hastaneleri sözleşme bedeli

Türk Tabipleri Birliği (TTB) Merkez Konseyi, Sayıştay’ın 2019 Sağlık Bakanlığı Denetim Raporu’nda yer alan tespitlerden yola çıkarak şehir hastanelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. BirGün'de yer alan habere göre; online olarak gerçekleştirilen toplantıya TTB Merkez Konseyi Başkanı Şebnem Korur, TTB İkinci Başkanı Ali İhsan Ökten, TTB Genel Sekreteri Vedat Bulut ve TTB’nin avukatlarından Özgür Erbaş katılım gösterdi.

Toplantıda, Sayıştay’ın “Sözleşmesi feshedilen ya da tamamlanan hastanelerde kayıtların kapatılmadığı, Sağlık Bakanlığı’nın taahhüt ettiği talep garantilerinin ve sağlık tesislerinde kullanılan bazı cerrahi setlerin tüketim malzemesi olarak muhasebeleştirilmediği belirlendi. Hizmete giren şehir hastanelerine yapılan kira ödemelerinin hatalı muhasebeleştirildiği ve finansmandan kaynaklı borç ile yapılan kira ödemelerinin mevzuata uygun kaydedilmediği” tespitleri vurgulandı. 

İDARİ VE ADLİ SORUŞTURMA BAŞLATILMALI

Şehir hastaneleriyle yapılan sözleşmelerin “tazminatsız feshedilmesi” talebinin dile getirildiği toplantıda, şunlar ifade...