06 / 05 / 2024

şehir ışıkları batı ataşehir

şehir ışıkları batı ataşehir

TG Yapı'nın Batı Ataşehir'de inşa ettiği Şehir Işıkları projesinde 109 konut bulunuyor. 49 ile 227 metrekare arasında değişen dairelerin fiyatları 96 bin YTL'den 410 bin YTL'ye kadar yükseliyor.

TOKİ'den Başakşehir Kayabaşı'na 729 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesini bugün saat 15:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesi yarın!

İstanbul projeleri için düğmeye basan TOKİ,  Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Aydın'ın yolları yenileniyor!

Aydın'da asfaltlanan ancak ilk yağmurda çöken yol yenileniyor. Yeni Asır'ın haberi üzerine Aydın Büyükşehir Belediyesi, Batı Gazi Bulvarı'nda yağıştan dolayı çökme yaşanan asfaltı onarmak için çalışma başlattı.

Ankara Batıkent'e yeni spor tesisi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Batıkent’te, halı sahalar ve yürüyüş yollarının bulunduğu semt stadı ile vatandaşların huzurlu vakit geçirebileceği dev bir parkı içine alan tesisi hizmete sundu.

Eskişehir Batıkent'e 12 bin metrekarelik park!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Batıkent’e 12 bin metrekarelik yeni bir park kazandırıyor. Org. Hüseyin Kıvrıkoğlu Caddesi üzerinde yapımına başlanan parkta alan düzenlemesi ve ağaç dikimi tamamlandı.

Eskişehir Batıkent'e 12 bin metrekarelik park yapılıyor!

ESKİŞEHİR Büyükşehir Belediyesi Batıkent’e 12 bin metrekarelik yeni bir park kazandırıyor. Orgeneral Hüseyin Kıvrıkoğlu Caddesi üzerinde yapımına başlanan parkta alan düzenlemesi ve ağaç dikimi tamamlandı.

Batışehir fırsatları kalplerde, hediyesi Alpler'de!

Batışehir projesinde "Batışehir fırsatları kalplerde, hediyesi Alpler'de" kampanyası başladı. Dairelerin 255 bin TL'den başlayan fiyatlarla değiştiği projede 3 bin 226 tane daire yer alıyor.

Antalya'daki imar planları herkesin kararı!

Antalya'daki imar planları herkesin kararı. Büyükşehir Belediyesinden Batı Çevreyolu ile ilgili eleştirilere yanıt geldi. Yapılan açıklamada imar planlarına 1 kişi dışında tüm meclis üyelerinin kabul oyu verdiği hatırlatıldı.

Batı atıksu arıtma tesisinde güneş enerjisinden elektrik üretiliyor!

Bursa'da yenilenebilir enerji konusunda çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, Batı (Özlüce) Atıksu Arıtma Tesisi'ne yaklaşık 600 kolektör monte ederek güneş enerjisinden elektrik üretimine başladı. Başkan Altepe kolektörler hakkında bilgi verdi.

Bağcılar Batışehir Loca!

İstanbul Avrupa yakası Bağcılar bölgesinde yükselen Bağcılar Batışehir Loca, Batışehir projesi etabı olarak Egeyapı Group imzasıyla inşa ediliyor. Projede yüzde 1 peşinat avantajı bulunuyor...

Ataşehir Şehir Işıkları teslim tarihi! 180 bin TL'ye!

Ataşehir Şehir Işıkları teslim tarihi olarak hemen şeklinde belirlendi. Ataşehir Şehir Işıkları projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salondan oluşuyor

Sample Park'ta bugün al yarın taşın!

İstanbul’un günden güne değer kazanan gözde lokasyonu Ataşehir’in batısında ve yaşamın merkezinde herşeyiyle tamamlanmış, taşınmaya ve kullanıma hazır bir proje var. Sample Park'ta bugün al yarın taşın...

Ataşehir Şehir Işıkları ulaşım!

Ataşehir Şehir Işıkları ulaşım bilgileri kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salondan oluşuyor

şehir ışıkları batı ataşehir Haberi

şehir ışıkları batı ataşehir

1)  Projenin adı: Şehir Işıkları

2)  Yapımcı şirket: TG Yapi San.Ve Tic. A. Ş.
 
3)  Projenin lokasyonu: Batı Ataşehir
 
4)  Toplam arsa alanı: 2250 metrekare

5)  Toplam inşaat alanı: 15.000 metrekare
 
6)  İnşaata ne zaman başlandı: Önümüzdeki günlerde başlanacak.

7)  Ne zaman bitirilecek: 36 ay sonra anahtar teslimi yapılacak.

8)  Konut sayısı: 109 konut
 
9)  En düşük ve en yüksek metrekareler: 49.07 metrekare, 227.40 metrekare
 
10) En ucuz ve en pahalı konutun fiyatı: 96.000 YTL, 410.000 YTL
 
11) Şimdiye kadar satılan konut sayısı: 51 konut
 
12) İstenilen minimum peşinat: %30
 
13) En düşük taksit: Kişinin ödeme vadesine göre ayarlama yapmak mümkün.
 
14) Metrekare ortalama satış fiyatı: Stüdyolar 1950 YTL/metrekare, diğer daireler
1800 YTL/metrekare

15) Projenin özellikleri: Güvenlikli, kapali havuzlu, Türk hamami, sauna,
fitness center, çocuk...