05 / 05 / 2024

şehir merkezinde hayvancılık

şehir merkezinde hayvancılık

Adana'da şehir merkezlerinde hayvancılık tarih oluyor. Adana Büyükşehir Belediye Meclisi, şehir merkezlerinde hayvan yetiştirilmesinin yasaklanmasına yönelik teklifi oy birliğiyle kabul etti. CHP Grup Sözcüsü Ulaş Çetinkaya görüşlerini aktardı.

Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

Daştanbek Grup İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Daştanbek Grup İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Daştanbek Grup İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Srl Grup Hayvancılık Gıda Tarım İnşaat Otomotiv Ve Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Srl Grup Hayvancılık Gıda Tarım İnşaat Otomotiv Ve Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Srl Grup Hayvancılık Gıda Tarım İnşaat Otomotiv Ve Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Çokbeken İnşaat Taahhüt Tarım Hayvancılık Medikal Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Çokbeken İnşaat Taahhüt Tarım Hayvancılık Medikal Taşımacılık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Çokbeken tarafından kuruldu.

Mira Prefabrik İnşaat Makina Tarım Ve Hayvancılık İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mira Prefabrik İnşaat Makina Tarım Ve Hayvancılık İç Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Daş Durmuş tarafından kuruldu.

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emirhan Özer tarafından kuruldu.

Ertuğrul İnşaat Emlak Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertuğrul İnşaat Emlak Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Barış tütüncü, Ertuğrul Güngör ve Zehra Güngör ortaklığında kuruldu.

Avcu Geri Dönüşüm İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avcu Geri Dönüşüm İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Avcu ve Talip Avcu ortaklığında kuruldu.

Asun Mhg İnşaat Gıda Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asun Mhg İnşaat Gıda Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Hanifi Güneş tarafından kuruldu.

Mirbey Özel Eğitim Hizmetleri Hayvancılık Gıda Petrol Ve Lpg Ürünleri İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Mirbey Özel Eğitim Hizmetleri Hayvancılık Gıda Petrol Ve Lpg Ürünleri İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 1 milyon 650 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Aydoğan tarafından kuruldu.

Ave Hayvancılık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ave Hayvancılık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ercan Karaçizmeli tarafından kuruldu.

Al Attal Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Attal Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalıd Alatal tarafından kuruldu. 

şehir merkezinde hayvancılık Haberi

şehir merkezinde hayvancılık

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi, şehir merkezlerinde hayvan yetiştirilmesinin yasaklanmasına yönelik teklifi oy birliğiyle kabul etti. Bu hafta komisyonlarda görüşülecek olan teklif neticesinde, kent ve ilçe merkezleri yerine sadece nüfusu düşük köylerde hayvan üretimi yapılacak. Eylül ayı ilk toplantısını gerçekleştiren Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nde gündem dışı söz alan CHP Grup Sözcüsü Ulaş Çetinkaya, ilk olarak "Seyhan Yaban Hayatı Alanı" ile ilgili görüşlerini aktardı


Adana Güney...