04 / 05 / 2024

şehir merkezlerinde sanayi bölgeleri

şehir merkezlerinde sanayi bölgeleri

Tanıtım imkanı ve çalışanların işe yakın bölgelerde oturma istekleri gibi etkenlerden ötürü bazı sektörlerin üretim yerleri, şehir merkezlerinden vazgeçemiyor. Konutlar ile sanayinin çok net çizgilerle ayrılması gerekiyor...

Konya Büyükşehir 24 taksitle ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı 4 arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay, Meram ve Selçuklu'da yer alan dört adet arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı olarak belirtildi.

Eskişehir'de fabrika yatırımları için gaza basıldı! 2030 yılında toplam bin 250 fabrika olacak!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir'e yapılan sanayi yatırımlarının devam ettiğini söyleyerek, hedeflerinin 2030 yılına kadar bin 250 fabrika olduğunu açıkladı.

Gaziantep Büyükşehir 208.3 milyon TL'ye sanayi alanı imarlı arsa satıyor! İhalesi 26 Nisan'da!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şahitkamil ilçesi, K.Karadinek Mahallesi'nde yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Gaziantep'te yer alan arsanın büyüklüğü ve geçici teminat bedeli ne kadar? 

Gaziantep Büyükşehir sanayi imarlı iki arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan sanayi alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı.

Anadolu Akıllı Şehir Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Akıllı Şehir Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Çifci tarafından kuruldu.

Gaziantep Büyükşehir sanayi alanı imarlı arsa satacak! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan sanayi alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

TOKİ arsa ve iş yeri başvuruları bugün sona eriyor! 

TOKİ "İlk Evim Arsa" ve TOKİ "İlk İş Yerim" kampanyasının başvuruları bugün sona eriyor. Kampanya kapsamında satışa sunulan arsaların yüzde 40'ı şehir merkezlerinde yüzde 60'ı ise ilçelerde konumlanıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ arsa ve iş yeri başvuruları için son gün yarın!

TOKİ "İlk Evim Arsa" ve TOKİ "İlk İş Yerim" kampanyasının başvuruları yarın sona erecek. TOKİ tarafından satışa çıkarılan arsaların yüzde 40'ı şehir merkezlerinde yüzde 60'ı ise ilçelerde yer alıyor. 

Şehir Mimari Tasarım İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehir Mimari Tasarım İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Mehmet Çokyiğit ve Nazan Çakırgöz ortaklığında kuruldu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! Küçük Sanayi Sitesi'nde 90 dükkan satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Küçük Sanayi Sitesi'nde yer alan 90 adet dükkanı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 38 milyon 433 bin 289 TL olarak belirlendi.

Şehir merkezlerinde ortalama kiralar ne kadar?

Türkiye genelinde kira ücretleri yükselmeye devam ediyor. Emlak sitelerinden derlenen verilere göre; 50 kentte ortalama kira ücreti 2 bin 495 TL.

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 32 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Melik tarafından kuruldu. açıldı.

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 32 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Melik tarafından kuruldu. açıldı.

şehir merkezlerinde sanayi bölgeleri Haberi

şehir merkezlerinde sanayi bölgeleri

Tanıtım imkanı ve çalışanların işe yakın bölgelerde oturma istekleri gibi etkenlerden ötürü bazı sektörlerin üretim yerleri, şehir merkezlerinden vazgeçemiyor. 


İHKİB Başkanı Hikmet Tanrıverdi, İstanbul'daki çarpık yapılaşmanın etkisiyle imalathanelerle konut bölgelerinin iç içe olduğunu belirterek, "Konutlar ile sanayinin çok net çizgilerle ayrılması gerekiyor. Sanayinin de kendi içinde iş riskine göre tedbirini alması lazım. Konfeksiyon atölyelerinin ise şehir merkezinden dışarı gitmesi mümkün gözükmüyor" dedi. 


Türkiye Deri Konfeksiyoncuları Derneği (TDKD) Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Tekele de, Zeytinburnu'nun, deri konfeksiyon üretim atölyelerinin yanı sıra esas itibariyle yabancı alıcüarın sık ziyaret ettiği showroomlar ve pazarları ile çekim merkezi olduğunu anımsattı. Zeytinburnu'nun, deri konfeksiyon sektörü ile anüan ve çalışanlarına yaşadıkları bölgede istihdam imkanı sunan bir bölge olduğunu belirten Tekele, şunları kaydetti: "Bugünkü sorunumuz kentsel rantların artmasına ve...