02 / 05 / 2024

şehiriçi otel projeleri

şehiriçi otel projeleri

Türkiye’de Anadolu kentlerinin potansiyeli uluslararası otel zincirlerinin iştahını kabartıyor. Er Yatırım Turizm Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, dünyanın büyük otel zincirlerinin yatırım rotasını Türkiye’ye kırdığını söyledi.

Viven İnşaat, 2024'te yeni projeleri ile gayrimenkul sektörüne hız kazandıracak

Viven İnşaat, İzmir ve Çeşme’de hayata geçirdiği yeni projeleri ile gayrimenkul sektöründe liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Şirket tarafından  2023 yılı değerlendirildi ve 2024 yılına dair hedefler ve yeni projeler paylaşıldı. 

Bağcılar'a 240 odalı yeni otel geliyor!

Gemini Makina İnşaat, Bağcılar'da 240 odalı otel inşa edecek. Çevresel Etki Değerlendirmesi sürecinin sona erdiği otel projesi 355 milyon 19 bin TL'ye mal olacak.

Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen oğluna otel arazisi hediye etti!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Ali Şen'in oğluna hediye ettiği otel arazisini ve detaylarını  kaleme aldı.

Bodrum'da otel projeleri tartışma yarattı!

Hürriyet Gazetesi, köşe yazarlarından Yalçın Bayer, bugünkü köşe yazısında Bodrum'daki otel projelerini kaleme aldı. 

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesinde hayata geçireceği projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak.

Van'da yüzen otel projesine onay geldi!

Van Edremit Belediyesi'nin turizmi canlandırmak için hayata geçireceği otel projesine Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda onay geldi. 

Güray Gayrimenkul'den Esenyurt'a yeni otel!

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat A.Ş, Esenyurt Koza Mahallesi'nde hayata geçireceği otel yatırımı için düğmeye bastı.

Plusera City nerede?

Plusera İnşaat, İstanbul'da yeni bir proje hayata geçiriyor. Candemir İnşaat Gaziantep'te inşa ettiği modern projeleri, Plusera İnşaat ile İstanbul'a taşıyor. Peki Plusera City nerede?

Güney Kore, Kuzey Kore'nin yıkmak istediği tesisleri denetlemek istiyor!

Güney Kore, Kuzey Kore'nin Kumgang Dağı'nda inşa ettiği fakat Pyongyang yönetiminin yıkmak istediği otel ve turistik tesisleri tetkik için heyet gönderme önerisinde bulundu...

Norveç'te yer çekimine meydan okuyan otel! 

Norveç'te planlarını Türk mimar Hayri Atak'ın çizdiği otel için tartışmalar devam ediyor. 

Temel Karadeniz: 5 yılda söz verdiğimiz tüm projeleri yaptık!

5 sene boyunca söz verdikleri tüm projeleri hayata geçirdiklerini söyleyen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ilçede hayata geçireceği vizyon projeleri anlattı.

Torunlar GYO Kemankeş otel projesinin yapı ruhsatını aldı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Kemankeş Karamustafapaşa Mahallesi'nde inşa edeceği otel projesinin yapı ruhsatını aldı...

Microsoft emlak sektörüne giriyor!

Microsoft, Seattle’da yerel halkın ve teknoloji çalışanlarının yararlanabileceği konu projeleri geliştireceğini, müteahhitler için çok düşük faizli krediler vereceğini açıkladı. 

şehiriçi otel projeleri Haberi

şehiriçi otel projeleri

Türkiye’de Anadolu kentlerinin potansiyeli uluslararası otel zincirlerinin iştahını kabartıyor. Er Yatırım Turizm Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, dünyanın büyük otel zincirlerinin yatırım rotasını Türkiye’ye kırdığını söyledi. Türkiye’de ciddi bir iş oteli ihtiyacı olduğunu ve uluslararası otel zincirlerinin de bu segmentte yer almak istediklerini ifade eden Çelikkanat, “3 yıl içinde yatırımlar 10 milyar doları bulacaktır” dedi.



22.01.2015 – Turizmin çeşitlendirilerek 12 aya yayılmasının sektöre ilgiyi artırdığını, yerli ve yabancı yatırımcıların 3 ve 4 yıldızlı şehir otellerine yatırım yapmaya başladıklarını ifade eden Er Yatırım ve Turizm Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, 3 yıl içinde bu alandaki yatırımların 10 milyar doları bulacağını söyledi.


İşbirliği yaptıkları ve bünyesinde 9 farklı otel markasını bulunduran Starwood grubu da dâhil olmak üzere turizmin küresel devlerinin, büyük kentlerin ardından rotalarını Anadolu'ya...