30 / 04 / 2024

şehiriçi otel

şehiriçi otel

Türkiye’de Anadolu kentlerinin potansiyeli uluslararası otel zincirlerinin iştahını kabartıyor. Er Yatırım Turizm Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, dünyanın büyük otel zincirlerinin yatırım rotasını Türkiye’ye kırdığını söyledi.

CHP'li Cumhur Uzun'dan İnceleme Komisyonu'na çağrı: 'Bodrum'a ihanet etmeyin'

CHP 28. Dönem Muğla Milletvekili Cumhur Uzun, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un da ortağı olduğu şirketin inşa edeceği otel projesi için İnceleme Değerlendirme Komisyonu'na çağrı yaptı.

Bağcılar'a 240 odalı yeni otel geliyor!

Gemini Makina İnşaat, Bağcılar'da 240 odalı otel inşa edecek. Çevresel Etki Değerlendirmesi sürecinin sona erdiği otel projesi 355 milyon 19 bin TL'ye mal olacak.

Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen oğluna otel arazisi hediye etti!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Ali Şen'in oğluna hediye ettiği otel arazisini ve detaylarını  kaleme aldı.

Bodrum'da Kovid-19 hareketliliği! Otel açılışları hızlandı!

‘Güvenli tatil’ ile 2020 turizm sezonunda dünya turistlerinin uğrak merkezi olan Bodrum, yeni sezona da hızlı giriyor. Bodrum, dünya markaları arasında yerini güçlendirirken, salgın etkisiyle yaşam 12 aya çıkıyor.

Van'da yüzen otel projesine onay geldi!

Van Edremit Belediyesi'nin turizmi canlandırmak için hayata geçireceği otel projesine Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda onay geldi. 

Güray Gayrimenkul'den Esenyurt'a yeni otel!

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat A.Ş, Esenyurt Koza Mahallesi'nde hayata geçireceği otel yatırımı için düğmeye bastı.

Güney Kore, Kuzey Kore'nin yıkmak istediği tesisleri denetlemek istiyor!

Güney Kore, Kuzey Kore'nin Kumgang Dağı'nda inşa ettiği fakat Pyongyang yönetiminin yıkmak istediği otel ve turistik tesisleri tetkik için heyet gönderme önerisinde bulundu...

Norveç'te yer çekimine meydan okuyan otel! 

Norveç'te planlarını Türk mimar Hayri Atak'ın çizdiği otel için tartışmalar devam ediyor. 

Torunlar GYO Kemankeş otel projesinin yapı ruhsatını aldı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Kemankeş Karamustafapaşa Mahallesi'nde inşa edeceği otel projesinin yapı ruhsatını aldı...

Alper Potuk'tan ortağı Faruk Bayraktar’a: Abi biz battık mı?

Girdiği otel işinde tüm servetini kaybettiği iddia edilen Fenerbahçe'de top koşturan futbolcu Alper Potuk'un, ortağı Faruk Bayraktar'a "Abi biz battık mı?" diye sorduğu belirtildi...

 Hasan Bey Çiftliği otel yatırımı yapıyor!

Hasanbey Çiftliği, Türkiye'nin en büyük ve dünyanın ikinci büyük doğal tarım çiftliği. Dünyanın en büyüğü olma hedefiyle yeni yatırımlar planlanan çiftliğe 100 milyon dolarlık yatırımla bir de otel yapılacak. 20 taş villadan oluşacak otelin inşaatı eylülde başlayacak.

TOKİ telefon görüşmeleri hizmet ihalesi 23 Ocak'ta!

TOKİ Şehiriçi, Şehirler Arası, Özel Servis, Milletlerarası, ve GSM Telefon Görüşmeleri Hizmet Alımı İşi 23 Ocak 2018'de gerçekleştirilecek. 

Burunucu Rekreasyon Alanı 29 Ekim'de açılacak!

Marmaris Belediyesi, 19 Mayıs Gençlik Meydanı, Şehiriçi Bisiklet Yolları, İçmeler Atatürk Bilim ve Eğitim Parkı projelerinden sonra Marmaris’e bugüne kadar yapılmış en büyük yeşil alan projesi için kolları sıvadı.

şehiriçi otel Haberi

şehiriçi otel

Türkiye’de Anadolu kentlerinin potansiyeli uluslararası otel zincirlerinin iştahını kabartıyor. Er Yatırım Turizm Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, dünyanın büyük otel zincirlerinin yatırım rotasını Türkiye’ye kırdığını söyledi. Türkiye’de ciddi bir iş oteli ihtiyacı olduğunu ve uluslararası otel zincirlerinin de bu segmentte yer almak istediklerini ifade eden Çelikkanat, “3 yıl içinde yatırımlar 10 milyar doları bulacaktır” dedi.



22.01.2015 – Turizmin çeşitlendirilerek 12 aya yayılmasının sektöre ilgiyi artırdığını, yerli ve yabancı yatırımcıların 3 ve 4 yıldızlı şehir otellerine yatırım yapmaya başladıklarını ifade eden Er Yatırım ve Turizm Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, 3 yıl içinde bu alandaki yatırımların 10 milyar doları bulacağını söyledi.


İşbirliği yaptıkları ve bünyesinde 9 farklı otel markasını bulunduran Starwood grubu da dâhil olmak üzere turizmin küresel devlerinin, büyük kentlerin ardından rotalarını Anadolu'ya...