06 / 05 / 2024

Şehirören Kooperatifi çankaya dikmen projesi

Şehirören Kooperatifi çankaya dikmen projesi

S.S. Şehirören Konut Yapı Kooperatifi, Ankara Çankaya'da Dikmen Mahallesi'nde 816 konutluk yeni proje inşa edecek. Projede daire teslimleri 3 yıl içerisinde tamamlanacak..

Tahincioğlu'ndan ev aldıran kampanya! Nidapark Çankaya'da 270 bin TL, Nidapark Ataşehir'de 400 bin TL' peşinatla!

Tahincioğlu Gayrimenkul iki yeni projesinde yeni bir kampanya başlattı. Söz konusu kampanya kapsamında Nidapark Çankaya projesinden 270 bin TL, Nidapark Ataşehir projesinden ise 400 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, hizmete alınan metrobüsler için tören düzenlendi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından kentin ulaşımı için iki sene içinde alınan ve kullanımda olan toplam 252 metrobüs için tören yaptığını duyurdu. İşte haberin ayrıntıları...

Ankara Büyükşehir Çankaya'da 9 konut satacak! Başkentte konut arayanlar bu tarihi sakın kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan 9 adet konut için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 4 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara Büyükşehir'den gayrimenkul fırsatı! 7 arsa, 2 dükkan ve 1 bekçi evi satacak! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Etimesgut, Kahramankaran ve Yenimahalle'de yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı.

Ankara Büyükşehir, 4 arsa ile 2 dükkanı satıyor! En ucuzu 1 milyon 275 bin TL...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Kahramankazan ve Yenimahalle'de yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatları ve merak edilen tüm ayrıntılar...

Ankara Büyükşehir'den büyük fırsat! Çankaya'daki 46 konut ve 1 dükkanı satıyor! 2+1, 3+1 ve 4+1'leri sakın kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya'da yer alan 46 adet konut ve 1 adet dükkanı satışa çıkardı. İşte merakla beklenen ihale ile ilgili tüm detaylar...

İnşaatı süren Kocaeli Şehir Hastanesi'nin akıbeti mecliste!

İnşaatı süren Kocaeli Şehir Hastanesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Büyükşehir'den 81.5 milyon TL'ye satılık 21 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Yenimahalle, Altındağ, Keçiören, Sincan ve Çankaya'da bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 81 milyon 560 bin 114 TL olarak belirlendi.

Keçiören Başkent Şehir Ormanı Piknik Alanı kiraya verilecek!

Keçiören Belediye Başkanlığı tarafından Ovacık Mahallesi Başkent Şehir Orman Alanı içerisinde yer alan piknik ve mesire alanı kiraya verilecek. Açık teklif usulüyle gerçekleştirilecek olan ihale 13 Haziran 2019 tarihinde saat 14:40'da yapılacak.

Ankara Golfkent'teki 26 gayrimenkulden 5 tanesine teklif geldi!

Turyap Holding, Eskişehir Yolu üzeri Çankaya Üniversitesi karşısında bulunan Ankara Golfent'teki 26 imarlı arsayı 28 Eylül 2018 Cuma günü saat 14:00'da satışa çıkardı. Ankara Golfkent'teki 26 gayrimenkulden 5 tanesine teklif geldi.

Konya Akören Şehir Konağı'nın temeli atıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Konya Büyükşehir Belediyesi, Akören Şehir Konağı'nın temelini attı.

Keçirören Cumhuriyet Kulesi’nin imar planı Büyükşehir’de!

Keçirören Belediye Başkanı Mustafa Ak, ilçede yapılan referandumdan “Yıkılmasın” kararı çıkan Cumhuriyet Kulesi’nin imar planı değişikliğinin hazır olduğunu ve Büyükşehir Belediye Meclisi’ne gönderileceğini söyledi.

TOKİ Örenşehir 4. Etap başvuruları başladı!

TOKİ Kayseri İncesu Örenşehir 4. Etap projesinde 2 oda 1 salon daireler bulunuyor. Projeden yüzde 12, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

Şehirören Kooperatifi çankaya dikmen projesi Haberi

Şehirören Kooperatifi çankaya dikmen projesi

S.S. Şehirören Konut Yapı Kooperatifi, Ankara Çankaya'da Dikmen Mahallesi'nde yeni proje yapmaya hazırlanıyor. 816 konut ve 1 adet dubleks dükkandan meydana gelecek proje 15 blok halinde dizayn edildi.


49 bin 905 metrekarelik parsel alanı üzerinde inşa edilecek projede 7 bin 219 metrekarelik kısım konut bina oturum alanı olarak, 42 bin 686 metrekarelik kısım ise yapısal ve bitkisel peyzaj alanı olarak hesaplandı.


95 milyon TL yatırım bedeline sahip projenin inşaat aşamasının yaklaşık 3 yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.


Şehirören Konut Yapı Kooperatifi Dikmen projesinde daireler 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 6+1, 7+1 şeklinde tasarlandı.


Konut alanında ayrıca 94 adeti engelli olmak üzere toplam 1.677 adet araçlık otopark bulunuyor.


Konut alanında yaklaşık 6 bin 138 metrekare alanda spor salonu, çocuk oyun alanı, mescit, site yönetim odasından meydana gelen...