23 / 07 / 2024

Şehit Er Salih Altuntaş evi

Şehit Er Salih Altuntaş evi

Devlet tarafından aziz şehitlerin ailelerine sahip çıkıldı. Şehit Er Salih Altuntaş’ın Ordu’da bulunan derme çatma baba ocağı yenilenip aileye teslimlerini gerçekleştirdi.

Bakan Özhaseki açıkladı: İsterlerse rezerv alanda, isterlerse yaşadıkları mahallede şehit ailemizin evi hazır!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki,  şehit olan askerlerden Kahramanmaraşlı Piyade Er Müslüm Özdemir’in ailesi için isterlerse rezerv alanda, isterlerse yaşadıkları mahallede ev verileceğini açıkladı. İşte detaylar...

Şehit Er Salih Altuntaş’ın ailesine ev sözü tutuldu!

Devlet tarafından aziz şehitlerin ailelerine sahip çıkıldı. Şehit Er Salih Altuntaş’ın Ordu’da bulunan derme çatma baba ocağı yenilenip aileye teslimlerini gerçekleştirdi.

Ordu'da şehit evi yeniden inşa edildi!

Ordu'nun Aybastı ilçesinde yaşayan Şehit Piyade Sözleşmeli Er Salih Altuntaş'ın ailesinin evi yeniden inşa edildi!

Şehit babasının harabe evini valilik sıfırdan yapacak!

Geçtiğimiz yıl şehit olan jandarma er Salih Altuntaş'ın Ordu'nun Aybastı ilçesinde bulunan harabe halindeki baba evini gündeme getiren SÖZCÜ'nün haberi, ses getirdi. Süleyman Soylu, şehir babasını arayarak, "Evinizi sıfırdan yaptıracağız tamirat değil yeni baştan yapılacak" dedi...

The Bo Viera projesinin patronu Salih Bezci'den şok açıklama!

Bodrum Gündoğan’daki projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından önce mühürlenen sonra da kaçak bölümleri yıkılan Salih Bezci, "Binalar arasında 6 metrelik alanlar vardı. ‘Oraları da oda yapalım geçer gider’ diye düşündüm. Basiretim bağlandı. Hata benim" diye açıklamalar yaptı...

Trabzon'da şehit ailesinin ev mutluluğu!

Trabzon’un Maçka ilçesinde şehit Jandarma Er Hasan Yiğit’in ailesinin evi, Maçka Belediyesi tarafından yenilendi.

Şahinbey Şehit Samet Kaymakçı Sosyal Tesisi açıldı!

Şahinbey Belediyesi, geçtiğimiz günler içerisinde Hakkari’de yaşanan patlama sonrasında şehit olan Topçu Er Samet Kaymakçı'nın ismini taşıyan sosyal tesisin açılışını yaptı.

İmar barışı ile gayrimenkuller değer kazanacak!

İnşaat Mühendisi Muhammed Salih Eroğlu imar barışı ile vatandaşların taşınmazları ciddi bir şekilde değer kazanacak ve alıcılar bu daireler için kredi kullanabilecek dedi. 

Kocaeli Şehit Er Mücahit Okur Spor Salonu tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Şehit Er Mücahit Okur Spor Salonu'nun inşaatı tamamlanıyor.

Kocaeli Çayırova yeni spor salonuna kavuşuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Şehit Er Mücahit Okur Spor Salonu inşasında incelemeler yaptı.

Çayırova'ya yeni spor salonu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram Çayırova’da hayata geçirilen Şehit Er Mücahit Okur Anadolu İmam Hatip Lisesi için inşa edilen spor salonunda incelemelerde bulundu.

Çayırova Şehit Er Mücahit Okur Anadolu İHL’ye spor salonu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, okullarda hayata geçirdiği spor salonlarıyla öğrencilerin olumsuz hava koşullarından etkilenmeden her an spor yapmalarını sağlıyor.

Kocaeli Çayırova’ya tam donanımlı spor salonu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Çayırova Şehit Er Mücahit Okur Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne spor salonu inşasını sürdürüyor. Çevre temel betonu dökülen yapının tribün çalışmaları sürüyor.

Şehit Er Salih Altuntaş evi Haberi

Şehit Er Salih Altuntaş evi

Geçtğimiz yıl temmuz ayında PKK'nın askeri araca yaptığı hain saldırıda şehit düşen P. Söz. Er Salih Altuntaş'ın baba ocağı Ordu Aybastı'ya bağlı Uzundere mahallesinde bulunan derme çatma evin görüntüleri içleri acıtmıştı. Sabah'tan Hamza Alp'in haberine göre; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şehit babası Kenan Altuntaş ve annesi Sultan Altuntaş'la telefonla görüşmelerde bulunarak evi yenileyeceklerinin sözünü verdi. Bakan Soylu'nun verdiği talimatlarla Ordu Valisi Tuncay Sonel, 3 ay içinde evi yenileterek aileye teslim etti. Kırmızıya boyanan ve üzerine ay yıldız konulan evle ilgili konuşan Vali Sonel "Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizim baş tacımızdır. Devlet olarak her daim onların yanındayız. Bu vesileyle şehidimizi de rahmet ve dua ile anıyorum" ifadelerini kullandı.

DEVLETİMİZ BİZİ YALNIZ BIRAKMADI

Şehidin ailesi Kenan-Sultan Altuntaş çifti "Devletimiz bizi yalnız bırakmadı. Allah razı olsun. Bizlere...