29 / 04 / 2024

Şehit Ömer Halisdemir Parkı

Şehit Ömer Halisdemir Parkı

Sugözü Mahallesi’nde 15 Temmuz’un başkahramanı Astsubay Şehit Ömer Halisdemir’in isminin verildiği park, çocukların ve vatandaşların hizmetine açıldı.

Niğde Şehit Ömer Halisdemir Parkı açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit edilen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir’in memleketi Niğde’nin Bor ilçesi Çukurkuyu beldesinde yaptırdığı parkın açılışı gerçekleşti.

Şehit Ömer Halisdemir Bilim ve Sanat Merkezi binasının devredileceği iddiası TBMM'de!

İzmir Konak Şehit Ömer Halisdemir Bilim ve Sanat Merkezi binasının imam hatip okuluna devredileceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tarihi Niğde evleri turizme kazandırılıyor!

Tarihi Niğde evleri, Ömer Halisdemir Üniversitesi tarafından yapılan restorasyonun ardından turizme kazandırılıyor.

Ömer Halisdemir Üniversitesi akademisyenlerinden öğrencilere kira yardımı!

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi üniversitesi akademisyenleri, ülkelerine dönemeyen öğrencilere kira yardımı yaptı...

Nevşehir'de lise öğrencileri ihtiyaç sahibi ailenin evini yeniledi!

Nevşehir'in Gülşehir'de Şehit Ömer Halisdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, mahalle muhtarıyla beraber inceledikleri ihtiyaç sahibi bir ailenin evini yeniledi.

Bilecik Şehit Ömer Halisdemir Stadyumu'nda sona gelindi!

Bilecik merkeze bağlı Bayırköy Beldesinde kentteki ilk ışıklı statta çalışma son sürat devam ediyor.

Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi açıldı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimi sırasında şehit edilen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in memleketi Niğde'nin Çukurkuyu beldesinde hayata geçirilen Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi açıldı.

Şehit Halisdemir Kültür Merkezi 22 Temmuz'da açılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Niğde'nin Bor ilçesinde hayata geçirdiği Şehit Halisdemir Kültür Merkezi 22 Temmuz'da açılıyor.

Niğde Ömer Halisdemir Kültür Merkezi 22 Temmuz'da açılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, 15 Temmuz’da şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir için memleketi Niğde’de inşa ettiği Kültür Merkezi’nin açılışı için geri sayım başladı.

Sakarya'da Şehit Ömer Halisdemir Sitesi inşa edilecek!

Hürriyet Gazetesi'nden Kanat Atkaya bugün bir inşaat firmasının inşa edeceği projesinin adının "Şehit Ömer Halisdemir Sitesi verilmesi" konusunu eleştirdi...

Niğde Şehit Ömer Halisdemir Müzesi bu yıl açılacak!

Niğde Bor'da inşaatı devam eden "Şehit Ömer Halisdemir Müzesi"nin bu yıl içerisinde açılması planlanıyor.

Düzce Şehit Ömer Halisdemir Camisi açıldı!

Düzce'deki 750 kişi kapasiteli Şehit Ömer Halisdemir Camisi açıldı. Cami Düzce'nin Arapçiftliği Mahallesinde yer alıyor.

İsmail Baran, Kocaeli'deki projeleri inceledi!

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Çamlıtepe’de bulunan Ömer Halisdemir Parkı’nı gezdi, park içerisinde devam eden projelerde incelemelerde bulundu.

Kocaeli'de Astsubay Ömer Halisdemir için müze inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Astsubay Ömer Halisdemir için memleketinde müze inşa edilecek. Projenin ihalesi gerçekleşti.

Şehit Ömer Halisdemir Parkı Haberi

Şehit Ömer Halisdemir Parkı


Alanya Belediyesi, sosyal alanlar oluşturarak şehirde yaşayan vatandaşlara hizmet ederken Türkiye Cumhuriyeti devletine hizmet etmiş ve adını tarihe yazdırmış değerlerini de unutmuyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 15 Temmuz’un başkahramanı şehit Ömer Halisdemir’in ismini Sugözü Mahallesi’ne yeni yapılan parka verdi.


5770 m2 ALANA İNŞA EDİLDİ


Alanya Belediyesi tarafından Sugözü Mahallesi 610 Cadde’ye yapılan Şehit Ömer Halisdemir Parkı, 5770 m2’lik alana inşa edildi. Yeni yapılan parkta çocuklar için her şey düşünülürken, aileler için de piknik alanları ve dinlenme bankları yapıldı.


SATRANÇ MASALARI OLACAK


Şehit Ömer Halisdemir Parkı’nda çocuk oyun grupları, spor aletleri ve basketbol sahasının yanı sıra çocuklar için oluşturulan özel alanda satranç masaları da olacak. Ahşap alanı tamamen oluşturulan satranç alanına, özel olarak hazırlanan satranç masaları da önümüzdeki günlerde eklenecek. Parka renk...