02 / 05 / 2024

Şehit Osman Ünal Lisesi yıkım

Şehit Osman Ünal Lisesi yıkım

Samsun'un Havza ilçesinde depreme dayanıklılık testleri sonucunda yıkım kararı alınan okulların yıkım çalışmaları başladı.

Vera City'de peşin ödemelerde yüzde 9 indirim fırsatı!

Çelikoğlu Yapı tarafından Ankara Eryaman Şehit Osman Mahallesi'nde yükselen Vera City projesinde peşin ödemelerde yüzde 9 indirim fırsatı başladı. Peki Vera City konut fiyatları ne kadar? İşte Vera City ile ilgili detaylar...

Ferman Proje Pazarlama Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferman Proje Pazarlama Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Farrokh Montazerı ve Osman İnal ortaklığında kuruldu.

Antalya'daki Şehit Öğretmen Abdullah Kara İlkokulu kapanacak mı?

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya Serik Dorumlar'da bulunan Şehit Öğretmen Abdullah Kara İlkokulu'nun kapatılmasına ilişkin olarak 4 soru hazırladı..

Tekirdağ Şehit Osman Caddesi yenileniyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Çınarlı Mahallesi Şehit Osman Caddesinde devam eden kilit taş yapım çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

İzmir Şehit Hakan Ünal Parkı yenilendi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayraklı Mansuroğlu Mahallesi’nde bulunan Şehit Hakan Ünal Parkı’nı baştan aşağı yenileyerek zemininde renkli zeka geliştirici çocuk oyunlarıyla “özel bir park” haline getirdi.

Şehit Adem Aktaş'ın ailesine ev satın alınacak!

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonlarda şehit olan Uzman Çavuş Adem Aktaş'ın kirada oturan ailesine Kültür ve Turizm Bakanı Ünal'ın talimatıyla ev satın alınacak.

Eryaman Akın 688 Evleri ne zaman teslim?

Ankara Eryaman'da, Şehit Osman Avcı Mahallesi'nde, Göksu ve Beğendik'e yürüme mesafesinde inşa edilen Eryaman Akın 688 Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleri mevcut. İşte ayrıntılar...

Şehit Müsellim Ünal'ın ailesine ev hediye edildi!

Adıyaman'da güvenlik güçleri ile terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada şehit olan jandarma uzman onbaşı Müsellim Ünal (23), Kayseri'nin Develi ilçesi Kulpak Mahallesi'nde yaşayan ailesine hemşerileri tarafından ev hediye edildi.

Gaziantep Meclisi, Kilis'teki Şehit Astsubay'ın ailesi için ev alacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Toprak başkanlığında toplanan meclisten, Kilis'te yitirdiğimiz Şehit Astsubay Mehmet Yalçın Nane'nin eşi ve çocuğu için ev alınması kararı çıktı.

Şehit Osman Yumuk Kemerburgaz Spor Kompleksi açıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Belediyesi tarafından yapılan Şehit Osman Yumuk Kemerburgaz Spor Kompleksi’nin açılışını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın da katıldığı bir törenle gerçekleştirdi.

Osman Ünal: Kenti tanıtacak projeleri halk da sahiplenmeli!

Başarının, kent vizyonu ve stratejisinin vatandaşa doğru tanıtılmasıyla elde edilebileceğini belirten KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ünal, "Vatandaş da projelerin içinde olmalı" dedi.

Osman Ünal: İzmirliler projeleri sahiplenmeli!

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ünal, EXPO 2020 adayı olan ve 2'nci turda elenerek yarışı kaybeden İzmir'in, yeni bir yol haritası çizmesi gerektiğini söyledi.

Bayburt Şehit Osman'da çalışmalar son hızıyla devam ediyor!

Bayburt' un önemli turizm ve kültür mekânlarından biri olan Şehit Osman Tepesi’ nde Bayburt Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmalara her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor...

Şehit Osman Ünal Lisesi yıkım Haberi

Şehit Osman Ünal Lisesi yıkım

Samsun'un Havza ilçesinde depreme dayanıklılık testleri sonucunda yıkım kararı alınan okulların yıkım çalışmaları başladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Havza'da daha önce yapılan zemin etüt ve karot numune testleri sonucu sonrasında depreme dayanıksız olduğu belirlenen 25 Mayıs Ortaokulu binasının yıkılıp yeniden yapılmasından sonra, Şehit Osman Ünal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Havza Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi A, B, C ve D hizmet binalarının yıkımına başlandı.

Çalışmalar kapsamında  ilk olarak Havza Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin lojmanı yıkıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 2017-2018 eğitim öğretim yılı öncesi yapılan çalışmalarda depreme dayanıksız çıkan 3 okul binası için yıkım kararı çıktığı belirtildi.

Şehit Osman Ünal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Havza Mesleki ve Teknik Anadolu...