28 / 04 / 2024

Şehit Vefa Karakurdu Anaokulu çekmeköy

Şehit Vefa Karakurdu Anaokulu çekmeköy

Geçtiğimiz aylarda yaşanan hain bir terör saldırısında hayatını kaybeden Çekmeköylü Şehit Vefa Karakurdu’nun adı Çekmeköy'ün Koçullu Mahallesi’nde açılan anaokulunda yaşayacak.

HalkBank vefa kredi faizlerini düşürdü!

HalkBank şehit ve gazi yakınlarına sunduğu Vefa Konut Kredisi ve Vefa İhtiyaç kredisi faiz oranlarını düşürdü…

Çekmeköy Şehit Vefa Karakurdu Anaokulu açıldı!

Geçtiğimiz aylarda yaşanan hain bir terör saldırısında hayatını kaybeden Çekmeköylü Şehit Vefa Karakurdu’nun adı Çekmeköy'ün Koçullu Mahallesi’nde açılan anaokulunda yaşayacak.

Halkbank'tan yüzde 0.80 faiz oranlı vefa konut kredisi!

Halkbank Vefa Kredisinden şahadet belgesi olan şehit yakınları (Anne, baba, eş ve çocuklar) ile muharip gazi ve malul gazi belgesi olan gaziler yararlanabilir

Vefa Holding, markalarıyla 38. Yapı Fuarı’na katılacak!

Vefa Holding, Türk yapı sektörünü bir araya getiren ve kapılarını 21 Nisan’da ziyaretçilerine açan 38. Yapı Fuarı’na; Vekon, Steelife, Setap, Prenta, Ekobord ve Setap markalarıyla katılıyor.

TOKİ Bursa'daki şehit yakını ve gazilere tapularını teslim ediyor!

TOPLU Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Bursa'da 14 yıl önce şehit yakını ve gazilere tahsis edilen 20 konutla ilgili sorunun çözüldüğü ve hak sahiplerine cüzi bir ön ödeme karşılığında tapularının teslim edileceği bildirildi.

TOKİ Bursa'da şehit aileleri için yapılan dairelerin tapu teslimlerine başlıyor!

TOPLU Konut idaresi (TOKİ) tarafından Bursa'da 14 yıl önce şehit yakını ve gazilere tahsis edilen 20 konutla ilgili sorunun çözüldüğü ve hak sahiplerine cüzi bir ön ödeme karşılığında tapularının teslim edileceği bildirildi.

TOKİ Bursa'daki şehit yakını ve gazilere tapularını dağıtıyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 2001'de Bursa'da yaptırılan 20 daireyi şehit yakını ve gazilere tahsis etmişti. Konutların bedelini aylık 73.74 liraya 240 ay faizsiz ödeme seçeneği sunan TOKİ evlerin tapularını dağıtmaya başladı.

TOKİ Bursa Göçmen Konutları'nda şehit yakını aileler dairelerine kavuşuyor!

Bursa’da 14 yıldır oturdukları 20 dairelik apartmanı geri alınmak istenen şehit yakını ve gaziler TOKİ’ye ayda 73 lira ödeyerek tapularına kavuşacak..

Şehit Mustafa Eğerci Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı bitiyor!

Uşak Eşme Konak Köyü'nde tek katlı koltuğu bile olmayan evinde yaşayan Eşe Ana, 17 yıl önce Hakkari'de şehit olan oğlunun tazminatını ve maaşlarını okul yapılması için bağışlayınca haberlere konut olmuştu..

Vefa, takvim çalışmasında çocukların hayallerindeki evlere yer verdi!

Ön üretimli yapı sistemlerinde entegre çözümler sunan Vefa, bu yılki takvim çalışmasında çocukların hayallerindeki evlere yer verdi.

1989 yılında Vefa Lisesi, ilgisizlikten can çekişiyormuş!

1989 yılında tarihi Vefa Lisesi, ilgisizlikten can çekişiyormuş. Tarihi lisenin kalorifer, elektrik, su tesisatı çürümüş durumdaymış. Liseye çeki düzen verilebilmesi için 1.5 milyar liraya ihtiyaç varmış.

Vefa İnşaat Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vefa İnşaat Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 23 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Bayrampaşa 'da, Nurol Özgünay Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Vefa Holding'in BAU 2015 Fuarı'na katıldı!

VEFA Holding'in, bu yıl ilk yurtdışı fuarı BAU 2015 oldu. Dünyanın lider mimarlık, yapı ve inşaat malzemeleri fuarı olarak nitelenen BAU Fuarı'na katılan Vefa, ön üretimli yapılar alanında ürettiği çözümleriyle ön plana çıktı.

Şehit Vefa Karakurdu Anaokulu çekmeköy Haberi

Şehit Vefa Karakurdu Anaokulu çekmeköy


Geçtiğimiz aylarda yaşanan hain bir terör saldırısında hayatını kaybeden Çekmeköylü Şehit Vefa Karakurdu’nun adı Koçullu Mahallesi’nde açılan anaokulunda yaşayacak.


Hain terör saldırısında hayatını kaybeden Çekmeköylü Şehit Polis Vefa Karakurdu’nun adının verildiği anaokulunun açılışı töreni, Koçullu Mahallesi’nde gerçekleşti. Açılış törenine Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Hürol Öztürk, belediye başkan yardımcıları, öğrenciler ve velileri katıldı.


İstiklal Marşı’nın okuması ve saygı duruşu ile başlayan törende katılımcıları selamlayan Başkan Poyraz “ Vatanı için şehit düşen Vefa komiserimizin ismini Eğitim Vadisi Çekmeköy’ümüzde bir anaokulunda yaşatacağız. Bu yuvadan çıkıp serpilecek gençlerimizin de Vefa komiser gibi vatanperver olacağından hiç şüphem yok. Ben bu vesile ile tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum....