06 / 05 / 2024

Şehitkamil Atalar sosyal tesis

Şehitkamil Atalar sosyal tesis

GAZİANTEP'te merkez ilçe Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Münifpaşa ve Atalar Mahallesi'nde yapımı devam eden sosyal tesis inşaatını inceledi.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil'de 850 bin TL'ye 3+1!

TOKİ'nin Gaziantep projelerinde yer alan dairelerin detayları da yavaş yavaş netleşmeye başladı. Peki TOKİ Şehitkamil projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Gaziantep Şehitkamil 2022 sosyal konut projesi...

Gaziantep Cerityeniyapan Sosyal Tesisi için geri sayım başladı!

Şehitkamil Belediyesi, geçtiğimiz aylarda Cerityeniyapan Mahallesi’nde yapımına başladığı sosyal tesisin inşaat çalışmalarını tamamlıyor. Tesis önümüzdeki günlerde hizmete açılacak.

Şehitkamil Millet Bahçesi 30 Ekim'de ihaleye çıkıyor!

Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi, Kent Merkezi Millet Bahçeleri ve Millet Bahçelerine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şehitkamil Kuzeyşehir 5. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1!

Şehitkamil Kuzeyşehir 5. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. Proje 50 bin sosyal konut projesi kapsamında hayata geçiriliyor.

Şehitkamil Zülfikar Sosyal Tesisi tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şehitkamil Belediyesi tarafından inşa edilen Zülfikar Sosyal Tesisi tamamlandı.

Şehitkamil Eskişarkaya Sosyal Tesisi tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Eskişarkaya Mahallesi’nde yapımına kısa süre önce başladığı sosyal tesisin inşaatını tamamladı.

Şehitkamil Karacaahmet Sosyal Tesisi açıldı!

Şehitkamil Belediyesi tarafından Karacaahmet Mahallesi’ne yapılan Şehitkamil 149 ve 150 Nolu Sosyal Tesisi tamamlanarak vatandaşların hizmetine açıldı.

Şehitkamil Karacaoğlan Sosyal Tesisi açıldı!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından Karacaoğlan Mahallesi’nde inşaatı kısa süre önce başlatılan sosyal tesisin inşaatı tamamlandı.

Gaziantep Altınova sosyal tesisi hizmete hazır!

Şehitkamil Belediyesi, Altınova Mahallesi’nde yapımına kısa süre önce başladığı sosyal tesisin çalışmaları tamamladı ve tesis hizmete hazır. 

Şehitkamil Altınova Sosyal Tesisi tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şehitkamil Belediyesi, Altınova Sosyal Tesisi'nin inşaatını tamamlandı.

Şehitkamil'de kent yatırımları sürüyor!

Şehitkamil Belediyesi tarafından 29 Ekim Mahallesi’nde yapılarak hizmete sunulan aile sağlığı merkezi hizmet binası ve içerisinde 2 erkek ile 2 kadın taziye evinin bulunduğu Şehitkamil 141 ve 142 Nolu Sosyal Tesisin ardından yapımına başlanan ticaret merkezi inşaat çalışmaları da sürüyor. 

Şehitkamil 29 Ekim Sosyal Tesisi tamamlandı!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal tesisin inşaatı tamamlandı.

Gaziantep Şehitkamil'e yeni sosyal tesis!

Şehitkamil Belediyesi tarafından Değirmiçem Mahallesine yapılan içerisinde 1 bay, 1 bayan taziye evinin yer aldığı sosyal tesisin kaba inşaatı tamamlandı. 

Şehitkamil Atalar sosyal tesis Haberi

Şehitkamil Atalar sosyal tesis

GAZİANTEP'te merkez ilçe Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Münifpaşa ve Atalar Mahallesi'nde yapımı devam eden sosyal tesis inşaatını inceledi. Kaba inşaatı devam eden alanı yerinde inceleyen Başkan Fadıloğlu, “Söz vermiş olduğumuz gibi mahalle olan köylerimize sosyal tesis yapmaya devam ediyoruz" dedi.


Şehitkamil Belediyesi, sosyal tesis yapımlarına devam ediyor. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, son olarak Münifpaşa ve Atalar Mahallesi'nde yapımı devam eden sosyal tesis inşaatını yerinde inceledi. Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, kısa sürede çalışmaların tamamlanacağını ifade ederek şunları dedi:


"Söz vermiş olduğumuz gibi mahalle olan köylerimize sosyal tesis yapmaya devam ediyoruz. Daha önce inşaatı biten tesislerimiz teslim edildi ve hizmete girdi. Şuan Atalar Mahallesi'nde yapımı devam eden sosyal tesisin çalışmalarını inceliyoruz. En kısa sürede milletimizin hizmetine sunmuş...