29 / 04 / 2024

Şehitkamil Aydınlar Oto Sanayi Sitesi ne zaman hizmete girecek

Şehitkamil Aydınlar Oto Sanayi Sitesi ne zaman hizmete girecek

Şehitkamil Belediyesi tarafından, ilçe merkezi ve mahalle aralarında bulunan oto tamircileri için yaptırılan Aydınlar Oto Sanayi Sitesinin inşaat çalışmaları sona erdi. Yol asfaltlama çalışmalarının ardından oto tamircileri yeni iş yerlerine taşınacak...

Kentsel dönüşümde yeni yol haritası: Zorunluluk ve fırsat bir arada!

Ülke genelinde meydana gelen doğal afetler, özellikle depremler, kentsel dönüşümün önemini bir kez daha gündeme getirdi. Aydınlar Mimarlık Kurucu Ortağı Mert Aydın konu ile ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı. Aydın açıklamasında zorunluluk ve fırsatın bir arada olduğunu söyledi.

Belediye konut, ticaret akaryakıt ve servis istasyonu imarlı 5 arsa satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erkilet, Aydınlar ve Tavlusun'da yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 15 Ağustos 2023 tarihinde saat 13:50'de yapılacak.

Odeta Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Odeta Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Aydınlar ve Turgut Gündüz ortaklığında kuruldu.

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Erkan Yıldırım tarafından kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Erkan Yıldırım tarafından kuruldu!

Acıbadem'den Ataşehir'e hastane ve ofis projesi geliyor!

Acıbadem Sağlık Grubu'nun temelleri, 1991 senesinde Mehmet Ali Aydınlar önderliğinde atıldı. Birçok hastane projesine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu,  Ataşehir'de hem ofis hem hastane projesini hayata geçiriyor.

Gaziantep'te 12.9 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Gazi Mahallesi ve Aydınlar Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkulü 12 milyon 947 bin 605 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Şehitkamil'de 13 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Gazi ve Aydınlar mahallesinde yer alan 2 arsayı 12 milyon 947 bin 605 TL'ye satıyor...

Gaziantep'te 26.1 milyon TL'ye satılık 2 adet gayrimenkul!

Gaziantep İli Şehitkamil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Aydınlar ve Karacaoğlan'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 26 milyon 107 bin 350 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Tuzla Aydınlı projesi ihalesi için son 2 gün!

İstanbul'da yatırımlarını hızlandıran TOKİ Tuzla Aydınlar için 24 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor.

İstanbul Çatalca'daki ruhsatsız yapılar yıkılıyor!

İstanbul Çatalca'daki Hallaçlı, Aydınlar ve Karamandere mahallelerinde yer alan ruhsatsız binalar yıkılıyor...

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'nden 64.9 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Aydınlar, Beylerbeyi, Güvenevler, Karacaoğlan ve Taşlıca mahallelerinde yer alan 7 arsayı 64 milyon 936 bin 382 TL'ye satıyor...

Ataol Plus Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataol Plus Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aydın Aydınlar ve Turgut Gündüz ortaklığında kuruldu.

Şehitkamil Aydınlar Oto Sanayi Sitesi ne zaman hizmete girecek Haberi

Şehitkamil Aydınlar Oto Sanayi Sitesi ne zaman hizmete girecek


Gaziantep’in Şehitkamil Belediyesi tarafından, ilçe merkezi ve mahalle aralarında bulunan oto tamircileri için yaptırılan Aydınlar Oto Sanayi Sitesinin inşaat çalışmaları sona erdi. Yol asfaltlama çalışmalarının ardından oto tamircileri yeni iş yerlerine taşınacak.


Şehitkamil Belediyesi tarafından oto tamircileri için Aydınlar Mahallesi’ne yaptırılan yeni Oto Sanayi’nde inşaat çalışmaları sona erdi. En kısa sürede yol asfalt çalışmasının da tamamlanmasıyla birlikte Sınırlı Sorumlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı’na teslim edilecek. Sınırlı Sorumlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı ise, ilçe merkezi ve mahalle aralarında bulunan oto tamircileri, kendi aralarında yapacakları kurayla birlikte yeni iş yerlerine taşınacaklar.


Sınırlı Sorumlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Celal Demirpençe, Şehitkamil Belediyesi tarafından kendileri için yapılan yeni Oto Sanayi Sitesi’nin tüm standartlara uygun olduğunu belirterek, “Şehitkamil Belediyemiz tarafından...