29 / 04 / 2024

Şehitkamil belediye projeleri

Şehitkamil belediye projeleri

Bakanlar Kurulu'nda onay aşamasında olan bu proje ile çarpık ve plansız yapılaşmanın önüne geçilerek, yeni modern yaşam alanları oluşturulacak. Şehitkamil'de 6 milyon metrekarelik yeni bir şehir kuruluyor...

Şehitkamil Belediyesi arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor! 215 milyon TL'ye!

Gaziantep ili Şehitkamil Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Münüfpaşa Mahallesi'nde arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle inşaat yapılması işi ihale ediyor. İşte ayrıntılar...

Şehitkamil Belediyesi'nden Gaziantep'te arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi! Yatırımcılar dikkat! 

Gaziantep İli Şehitkamil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Yeşilova'da arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Gaziantep'te 26.1 milyon TL'ye satılık 2 adet gayrimenkul!

Gaziantep İli Şehitkamil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Aydınlar ve Karacaoğlan'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 26 milyon 107 bin 350 TL bedelle satışa çıkardı.

Erzurum'um kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile video konferans yöntemiyle yaptığı toplantıda Erzurum'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı.

Gaziantep Şehitkamil'de 18.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil Beylerbeyi'nde yer alan 2 adet gayrimenkulü toplam 18 milyon 95 bin 214 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi mülkiyetindeki araziler yer değiştirdi!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi’nde yaşanan sorunlar bitmiyor. Belediye bu kez Gaziantep, Şehitkamil ilçesi Burak Mahallesi’ndeki yol kenarında kalan bir vatandaşın arazisi ile arazinin arkasında kalan belediye mülkiyetindeki araziyi yer değiştirdi...

Gaziantep projeleri RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nda anlatılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'te hayata geçirilen önemli projeleri “RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması”nda anlatacak.

Gaziantep Şehitkamil'de 24.1 milyon TL'ye satılık 20 arsa!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı, Şehitkamil'de yer alan 20 adet arsayı 24 milyon 138 bin 551 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'nden 16.5 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Gaziantep Şehitkamil İlçe Belediye Başkanlığı, Umut ve Gazikent Mahalleleri'nde bulunan 3 arsayı 16 milyon 508 bin 493 TL'ye satışa çıkardı. 

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'nden 8.4 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Gaziantep Şehitkamil İlçe Belediye Başkanlığı, Fıstıklık ve Beylerbeyi Mahalleleri'nde bulunan 3 arsayı 8 milyon 492 bin 748 TL'ye satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazların bedeli TL olarak belirlendi.

Gaziantep Çamlıtepe Ticaret Merkezi tamamlandı!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapımı tamamlanan Çamlıtepe Ticaret Merkezi'ni inceledi. Fadıloğlu, merkezin inşaatının tamamlandığını ifade etti.

Şehitkamil için örnek kentsel dönüşüm projesi hazırlandı!

Gaziantep Şehitkamil belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İpekyolu Kentsel Dönüşüm Alanı ve Karşıyaka yeni imar revizyon planını bölge esnafına tanıttı.

Temel Karadeniz: 5 yılda söz verdiğimiz tüm projeleri yaptık!

5 sene boyunca söz verdikleri tüm projeleri hayata geçirdiklerini söyleyen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ilçede hayata geçireceği vizyon projeleri anlattı.

Şehitkamil belediye projeleri Haberi

Şehitkamil belediye projeleri

Projeleri günün şartları ve vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda belirleyerek hayata geçirdiklerini ifade eden Şehitkâmil Belediye Başkam Rıdvan Fadıloğlu, "Görev süremiz boyunca sosyal hayatın gereklerini, sosyal devlet anlayışı ve sosyal belediyeciliğin tam manası ile yerine oturması adına görmüş olduğumuz eksikleri giderecek projelere yoğunlaştık" dedi. 


BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI GELİŞTİ 


"Türkiye son 10 yılda çok büyük bir gelişim kaydetti" diyen Başkan Fadıloğlu, Şehitkâmil Belediyesi olarak bu gelişmeler ışığında çalıştıklarını ifade ederek, "Merkezi hükümet tarafından gerçekleştirilen projelerin yanı sıra AK Parti belediyeciliği anlayışı, belediyecilik noktasında farklılığını ortaya koydu. Başbakanımızın belediyecilikten gelmiş olmasının yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nm devlet bakanlığından çıkıp sosyal yapıya bürünmesi ve bu bakanlığı da Gaziantepli Bakan Fatma Şahin'inyürütmesi devletin sosyal devlet anlayışını son dönemlerde çok daha ileri noktalara götürdü. Şimdilerde yönetim anlayışında...