08 / 05 / 2024

şehitkamil belkıs mahallesi yeni park

şehitkamil belkıs mahallesi yeni park

Şehitkamil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Belkıs Mahallesi’nde yeni bir parkın yapım çalışmasına başladı. Yapımının kısa sürede tamamlanması hedeflenen park, mahalle halkının keyifle vakit geçireceği bir alan olacak.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Şehitkamil'de KDV'den muaf arsa satacak!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Şehirgösteren Mahallesi'nde yer alan arsayı 93 milyon 460 bin 860 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Şehitkamil'de iki arsa satılacak! Konut imarlı arsa arayanlar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil, Şehirgösteren Mahallesi'nde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden satılık gayrimenkul! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Karacaören Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Samsun İlkadım'da 13.9 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

T.C. Samsun İcra Dairesi, Samsun ili, İlkadım ilçesi, 19 Mayıs Mahallesi, Irmak Caddesi, 7742 ada 4 parselde yer alan akaryakıt istasyonunu 13 milyon 909 bin 915 TL'ye satıyor...

Şehitkamil'de beton dökümü sırasında inşaatın zemini çöktü: 2 yaralı!

Gaziantep Şehitkamil Pancarlı Mahallesi'nde bir inşaatta beton dökümü sırasında zeminin çökmesi sonucunda 2 işçi yaralandı.

Gaziantep'te 28.4 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı, Belkıs, Fıstıklık, Beylerbeyi, İbrahimli ve Şehirgösteren'de yer alan 8 adet gayrimenkulü 28 milyon 460 bin 675 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep'te 14.6 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beylerbeyi, Belkıs, Fıstıklık ve Taşlıca'da yer alan 4 adet gayrimenkulü 14 milyon 580 bin 554 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep'te 10.4 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı, Beylerbeyi, Umut ve Belkıs'ta yer alan 3 adet gayrimenkulü 10 milyon 398 bin 986 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep'te 10.9 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beylerbeyi, 15 Temmuz ve Belkıs mahallelerinde yer alan 3 adet gayrimenkulü 10 milyon 882 bin 300 TL bedelle satışa çıkardı.

Samsun Havza’da 25 Mayıs İlkokulu’nun inşaatı tamamlandı!

25 Mayıs Mahallesi’nde depreme dayanıksız olduğu tespit edilen ve 2018 yılında yıkımı gerçekleşen 25 Mayıs İlkokulu’nun yeni binası inşa edildi.

Gaziantep'te 26.5 milyon TL'ye satılık 4 adet gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı Belkıs ve Güzelyurt'ta yer alan 4 adet gayrimenkulü 26 milyon 467 bin 798 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep'te 29.4 milyon TL'ye satılık 13 gayrimenkul!

Gaziantep Şehitkamil İlçe Belediye Başkanlığı, Belkıs, Beylerbeyi, Gazikent, Umut, Taşlıca ve Şehirgösteren'de yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı.

Kayseri'de 9.9 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Kayseri 7. İcra Dairesi, Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Demirciyazısı Mahallesi, 1099 ada, 166 parselde yer alan 112 yataklı oteli 9 milyon 874 bin 880 TL'ye icradan satıyor...

şehitkamil belkıs mahallesi yeni park Haberi

şehitkamil belkıs mahallesi yeni park


Hizmetlerinin odağına insanı alan ve insan hayatına yatırım yapan Şehitkamil Belediyesi, bu amaç doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor. Mahalle sakinlerinin daha modern yaşam alanlarına kavuşmaları adına park yapımını önemseyen Şehitkamil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Belkıs Mahallesi’nde yeni bir parkın yapım çalışmasına başladı. Yapımının kısa sürede tamamlanması hedeflenen park, mahalle halkının keyifle vakit geçireceği bir alan olacak. Belkıs Mahalle Muhtarı Cahit Günay, “Mahallemize güzel bir park yapılmaktadır. Belediyenin çalışmalarından çok memnunuz. Burası daha önce bir çöplük gibiydi. Şu an burada güzel binalar, güzel parklar yapılıyor. Şu anda park çalışması, kilit taşı çalışması yapılmaktadır. Şehitkamil Belediye Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu’na Mahallemize kazandıracağı parktan dolayı teşekkür ediyorum, bu tür hizmetlerinin devamını diliyoruz” dedi.



MAHALLEMİZDE PARK YAPILMASINA ÇOK İHTİYAÇ VARDI


Güzel bir parkın...