05 / 05 / 2024

Şehitkamil Gazi Sosyal Tesisi inşaatı

Şehitkamil Gazi Sosyal Tesisi inşaatı

Şehitkamil Belediyesi tarafından Gazi Mahallesi’ne yapımı devam eden Gazi Sosyal Tesisi inşaatını inceleyen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, tesisin Ağustos ayı içerisinde halkın hizmetine sunulacağını söyledi.

Bakanlık açıkladı: 263 şehit yakını, gazi ve gazi yakını kamuya atanıyor! Tören 11 Temmuz'da yapılacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan son dakika yazılı açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarına 263 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının atamasının yapılacağına dikkat çekildi. İşte merak edilenler...

Gazi maaşları ve korucu emekli maaşlarına zam! Yarından itibaren hesaplarda! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan yapılan duyuruya göre; Gazi aylıkları asgari ücret civarına, güvenlik korucularının emekli aylıkları ise 7 bin 500'ye çıkarıldı. Gazi ve güvenlik korucuları emekli aylıklarında 1 Nisan tarihinden sonra oluşan aylık farkları 06 Nisan'dan itibaren hesaplara il

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı açıkladı! Tam 5 bin 888 TL zam yapıldı! Maaş farkları yarın yatıyor! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından gazi maaşları ile ilgili açıklama geldi. Bakanlık, gazi maaşlarına tam 5 bin 888 TL zam yapıldığını açıkladı. Peki 2023 gazi maaşları ne kadar oldu?

Bakanlık harekete geçti! Şehit ve gazi yakınlarına indirim geliyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları için harekete geçti. Bakanlık ile THY arasında imzalanacak protokol ile ücretsiz seyahat kartı aktif olan tüm şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarına bilet ücretlerinde indirim yapılacak.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil'de 850 bin TL'ye 3+1!

TOKİ'nin Gaziantep projelerinde yer alan dairelerin detayları da yavaş yavaş netleşmeye başladı. Peki TOKİ Şehitkamil projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Gaziantep Şehitkamil 2022 sosyal konut projesi...

Gaziantep Şehitkamil'de 13 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Gazi ve Aydınlar mahallesinde yer alan 2 arsayı 12 milyon 947 bin 605 TL'ye satıyor...

Kayseri Kocasinan'daki sosyal tesis inşaatı 3.5 yıldır tamamlanamadı!

Kayseri’de AKP’li Kocasinan Belediyesi tarafından 2018'de Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde inşasına başlanan ve 270 iş gününde tamamlanması hedeflenen sosyal tesis, aradan geçen 3,5 yıla rağmen bitirilemedi.

Gaziantep Cerityeniyapan Sosyal Tesisi için geri sayım başladı!

Şehitkamil Belediyesi, geçtiğimiz aylarda Cerityeniyapan Mahallesi’nde yapımına başladığı sosyal tesisin inşaat çalışmalarını tamamlıyor. Tesis önümüzdeki günlerde hizmete açılacak.

Şehitkamil Millet Bahçesi 30 Ekim'de ihaleye çıkıyor!

Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi, Kent Merkezi Millet Bahçeleri ve Millet Bahçelerine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şehitkamil Kuzeyşehir 5. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1!

Şehitkamil Kuzeyşehir 5. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. Proje 50 bin sosyal konut projesi kapsamında hayata geçiriliyor.

Şehitkamil Zülfikar Sosyal Tesisi tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şehitkamil Belediyesi tarafından inşa edilen Zülfikar Sosyal Tesisi tamamlandı.

Şehitkamil Eskişarkaya Sosyal Tesisi tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Eskişarkaya Mahallesi’nde yapımına kısa süre önce başladığı sosyal tesisin inşaatını tamamladı.

Şehitkamil Karacaahmet Sosyal Tesisi açıldı!

Şehitkamil Belediyesi tarafından Karacaahmet Mahallesi’ne yapılan Şehitkamil 149 ve 150 Nolu Sosyal Tesisi tamamlanarak vatandaşların hizmetine açıldı.

Şehitkamil Gazi Sosyal Tesisi inşaatı Haberi

Şehitkamil Gazi Sosyal Tesisi inşaatı

Şehitkamil Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda yapımına başlanılan Gazi Sosyal Tesisinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Mahalle nüfusunun yoğun olması nedeniyle ve mahalle sakinlerinin ihtiyacını karşılayabilecek şekilde inşa edilen Gazi Sosyal Tesisi iki bay ve iki bayan taziye evinden oluşuyor. 2 katlı olarak yapılan sosyal tesis, geniş bir kullanım alanına sahip olacak. Kısa sürede tamamlanması hedeflenen sosyal tesisin önümüzdeki aylarda vatandaşların hizmetine sunulacak.


İnşaat çalışmasını yerinde inceleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sosyal Tesisin kısa sürede bitirilmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini dile getiren Başkan Fadıloğlu; “Daha öncede beyan ettiğimiz gibi öncelikli olarak Batıkent Mahallemizdeki taziye evimizi inşallah bu ayın sonuna kadar hizmete almış olacağız. Şuanda Gazi Mahallesi’nde bulunduğumuz taziye evimizi de büyük bir ihtimalle Ağustos ayı...