27 / 04 / 2024

şehitkamil gaziantep şirinevler kura sonucu

şehitkamil gaziantep şirinevler kura sonucu

Gaziantepli vatandaşların konut sahibi olması için üç ayrı bölgede yapılan toplu konut çalışmalarında ilk olarak Şirinevler bölgesindeki 2+1 konutların kura çekilişi gerçekleşiyor. TOKİ Gaziantep Şirinevler kura çekilişi 5 ayrı kanalda yayınlanıyor...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil başvuruları yarın başlıyor!

Başvuru döneminin 25 Mayıs itibariyle sona ereceği TOKİ Şehitkamil Gaziantep projesi için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

Gaziantep Şehitkamil'de 3.1 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Gaziantep 13. İcra Dairesi, Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi'ndeki 9 gayrimenkulü satışa çıkardı. Açık artırma usulüyle ihale edilecek taşınmazların satış bedeli 3 milyon 102 bin TL olarak belirlendi.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 2. Etap 749 konut ihalesi bugün!

TOKİ Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi 2. Etap 749 konut, 17 adet dükkan(konut altı dükkan), 2 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün yapılacak.

Gaziantep Şehitkamil'de dönüşüm hızlanacak!

Hayal ettiği bir Şehitkamil ilçesini ilk dönemde belli bir noktaya kadar getirdiğini belirten Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Türkiye'de örnek olacak projeleri uygulamaya devam ediyoruz" ifadesini kullandı.

Gaziantep Şehitkamil'e sanat merkezi inşa edilecek!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Sanat Merkezi Ulusal Mimari Fikir Projesi Yarışması’na ilişkin açıklamada bulundu. Başkan Fadıloğlu, “Amacımız; Gaziantep’te nitelikli ve yaşayan bir mekan elde edebilmek” dedi.

Gaziantep Şehitkamil'de 11.7 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı, Şehitkamil Osmangazi, Beylerbeyi ve Taşlıca'da bulunan 5 arsayı satışa çıkardı. Ticaret, A-5 ve küçük sanayi imarlı arsaların toplam bedeli 11 milyon 754 bin 992 TL olarak belirlendi.

Gaziantep Şehitkamil'de 35 sanayi arsası satışa çıkarıldı!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı, Şehitkamil Umut ve Burak mahallelerinde bulunan 35 arsayı satışa çıkardı. Sanayi imarlı arsaların toplam bedeli 22 milyon 209 bin 311 TL olarak belirlendi.

Gaziantep Şehitkamil'de 8.2 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı, Şehitkamil Aydınlar'da bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Ticaret ve akaryakıt istasyonu imarlı arsaların satı bedeli 8 milyon 215 bin 340 TL olarak belirlendi.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 1. Etap 913 konut ihalesi bugün!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 1. Etap 913 konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi açık ihale usulü ile bugün saat 14:30' da yapılacak.

Gaziantep Şehitkamil'de kiralık arsa ve depo!

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü, Gaziantep Şehitkamil'in Bilek Mahallesi'nde bulunan parsel ve üzerindeki depoyu kiraya verecek. İhalesi 11 Nisan 2016 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil'e yerel mimaride 466 konut ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 9 Mart 2016 tarihinde Şehitkamil'e; geleneksel Gaziantep evlerinde yer alan mimari cephe anlayış ile tasarlanan 466 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 2. Etap'ta 749 konut yaptıracak!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 2. Etap'ta 749 konut, 17 adet dükkan, 2 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlenmesi işi ihalesi 11 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 466 konut ihalesi bugün!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 573/1 parselde, 466 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14:30' da yapılacak.

şehitkamil gaziantep şirinevler kura sonucu Haberi

şehitkamil gaziantep şirinevler kura sonucu



Gaziantepli vatandaşların konut sahibi olması için üç ayrı bölgede yapılan toplu konut çalışmalarında ilk olarak Şirinevler bölgesindeki 2+1 konutların kura çekilişi gerçekleşiyor. TOKİ Gaziantep Şirinevler kura çekilişi 5 ayrı kanalda yayınlanıyor.



TOKİ Gaziantep Şirinevler Konutları'nda başvurular 16 Eylül'de sona erdi. Gaziantep Şirinevler TOKİ Konutları'nda 2 oda 1 salon dairelerin kura çekilişleri gerçekleşiyor. 



TOKİ Gaziantep Şirinevler Konutları'ndan aylık 395 lira taksitle daire sahibi olunabiliyor.  Gaziantep Şirinevler TOKİ Konutları'nda teslimlerin  2014 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor. TOKİ Gaziantep Şirinevler kura sonuçları bugün canlı yayında belli oluyor.



TOKİ Gaziantep Şirinevler'de yer alan 2 oda 1 salon konutların kura çekilişi 4 Ekim Cuma günü (bugün) saat 15;00’da başlayan kura çekilişi noter huzurunda devam ediyor. Gaziantep Şirinevler kura  sonuçları canlı olarak Olay TV, Mega Tv, Hisar TV, GRT TV...