19 / 05 / 2024

Şehitkamil modern park

Şehitkamil modern park

Şehitkamil ilçesine kazandırmış olduğu bir birinden modern parklarla vatandaşların yaşam kalitesini yükselten Şehitkamil Belediyesi son olarak, Karaca Ahmet Mahallesi’nde yeni bir park yapımına başladı.

Park Modern Vadi fiyat listesi Ekim 2023! Park Modern Vadi nerede?

Park Modern Vadi villa projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Park Modern Vadi fiyat ları ne kadar? Park Modern Vadi nerede? İşte detaylar...

Park Modern Vadi satışta! Yeni Proje

Ankara'da inşa edilen Park Modern Vadi projesi satışa çıktı. Peki, Park Modern Vadi projesindeki konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte proje hakkında merak edilen tüm detaylar...

Uşak Kent Park alanına modern lise yapılacak!

Uşak’a kazandırılan 120 bin metrekarelik Kent Park alanı yenilenmenin anahtarı oldu. Uşak Kent Park alanına modern lise yapılacak. 

Büyükçekmece'ye modern park geliyor!

Büyükçekmece Belediyesi, 19 Mayıs Mahallesi'nde bulunan ömrünü tamamlamış Saydağ park alanını tamamen yenileyerek,modern park inşa edecek.

Hakkari'ye modern park yapılacak!

Hakkari Belediye Başkan Vekili Epcim, kentin en önemli sorunlarından olan alt yapı ve su sorununu çözmek için hummalı bir çalışma başlattıklarını söyledi.

Yıldız Park Modern Konutları'nda 2+1'ler 487 bin TL'ye!

Gaziosmanpaşa İş Ortaklığı tarafından İstanbul Caddesi üzerinde inşa edilen Yıldız Park Modern Konutları'nda son daireler satışta. 1+1'lerin satıldığı projede 2+1 dairelerin fiyatları 487 bin TL'den başlıyor.

Cizre'nin çehresi değişti!

Cizre Belediyesi'nin 22 dönümlük alan üzerinde inşa ettiği modern park, mahallenin çehresini değiştirdi.

Şehitkamil Fıstıklık Semt Parkı açılıyor!

Şehitkamil Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Fıstıklık Semt Parkı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki’nin katıldığı törenle hizmete açılacak.

Şehitkamil'e 22 bin metrekarelik park!

Şehitkamil Belediyesi, yeni yerleşim bölgesinde yer alan Fıstıklık Mahallesi’ne çok önemli yatırımlar gerçekleştiriyor. Şehitkamil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Fıstıklık Mahallesi’ne yaklaşık 22 bin metrekare alan üzerinde park yapılıyor.

İzmir Menderes'e ay yıldızlı park geliyor!

Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında ilçe merkezi girişine kazandırılacak modern park için çalışmalar hızla sürüyor.

Şehitkamil Belediyesi'nden 9 ayda 17 park!

Şehitkamil Belediyesi, 2016 yılı içerisinde önemli park ve otopark yatırımları gerçekleştirdi. Şehitkamil Belediyesi, son 9 ayda 17 park, otopark ve park-otoparkın yapımını tamamladı ve halkın hizmetine sundu.

Şehitkamil Belediyesi'nden modern park!

Şehitkamil Belediyesi, hızla büyüyen ve gelişen Fıstıklık Mahallesi’nde vatandaşların ihtiyacını karşılayacak yeni bir parkın yapımına başladı.

Gaziantep Şehitkamil'e yeni park!

Şehitkamil Belediyesi, Güvenevler Mahallesi’nde yapımına başladığı yeni parkı kısa süre içinde tamamladı. İçerisinde çocuk oyun grubu, spor alanı, yürüyüş parkuru, basketbol sahası gibi alanların bulunduğu park, vatandaşın hizmetine sunuldu.

Şehitkamil modern park Haberi

Şehitkamil modern park

Şehitkamil ilçesine kazandırmış olduğu bir birinden modern parklarla vatandaşların yaşam kalitesini yükselten Şehitkamil Belediyesi son olarak, Karaca Ahmet Mahallesi’nde yeni bir park yapımına başladı.

Daha yeşil ve yaşanabilir bir ilçe için çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediyesi, Karaca Ahmet Mahallesine yeni bir park kazandırıyor. Şehitkamil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından 6 bin 278 metrekare alan üzerinde yapılacak olan parkta, çocuklar için oyun alanları, spor aletleri, yeşil alanlar, yürüyüş yolları, engelli merpeni, oturma bankları, gibi birçok özelliği bir arada bulunduracak.


“RAHAT BİR NEFES ALMA İMKANIMIZ OLACAK”

Çevre düzenlemesi, çimlendirme ve ağaç dikiminin ardından park önümüzdeki günlerde hizmete vatandaşların hizmetine sunulacak. Mahallelerine böylesine güzel bir parkın kazandırılmasından dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, “Mahallemiz yeni yerleşim alanı olduğu için bir parka ihtiyacımız vardı. Sağ olsun...