19 / 05 / 2024

Şehitkamil park projeleri

Şehitkamil park projeleri

Şehitkamil ilçesine kazandırmış olduğu bir birinden modern parklarla vatandaşların yaşam kalitesini yükselten Şehitkamil Belediyesi son olarak, Karaca Ahmet Mahallesi’nde yeni bir park yapımına başladı.

TOKİ Gaziantep projeleri için düğmeye bastı! Şehitkamil'e 1.167 yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde 2 yeni projede toplam 1.167 konut inşa edecek. İşte detaylar...

TOKİ'den Gaziantep Şehitkamil'e 541 konutluk yeni proje müjdesi!

Yeni konut projeleri için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 541 konutluk yeni proje inşa edecek.

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

Outdoor Factory Katar'da 750 milyon dolarlık tema park kuracak!

Outdoor Factory’nin Kurucu Ortağı Toygar Yedigöz, Katar ile ilgili planladıkları projeleri açıkladı. Yedigöz, ülkede 750 milyon dolarlık tema park kuracaklarını söyledi.

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Ömer Faruk Başaran'dan Millet Bahçesi'ne kültür parkı önerisi!

Başaranlar Yatırım Holding Başkanı Ömer Faruk Başaran, Millet Bahçesi Projesi’ni çok beğendiğini belirterek, kendi projeleri olan “Türk Kültür Parkı” ve “Zoo İstanbul”un da bu projeye dâhil edilmesini teklif etti.

Sakarya Arifiye Park'ın temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Arifiye Park projesinin temeli atıldı.

Park Mavera’da teslimlere başladı!

Erken teslimi klasik hale getiren Makro İnşaat ve Akyapı, Başakşehir’de ki gözde projeleri Park Mavera’da teslimlere başladı. Lansman döneminde 22 saatte tamamının sahiplerini bulduğu projede konut sahipleri erken teslim sevinci yaşıyor.

Tuzla Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projeleri arasında yer alan Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı.

Düzce Melen Su Park 6 ay içerisinde tamamlanacak!

Düzce Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Melen Su Park projesindeki çalışmalar 6 ay içerisinde tamamlanacak.

Şehitkamil Fıstıklık Semt Parkı açılıyor!

Şehitkamil Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Fıstıklık Semt Parkı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki’nin katıldığı törenle hizmete açılacak.

Balıkesir Tasarım Parkı Yarışması Ödülleri sahiplerini buldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yeralan Bandırma Tematik Parkı için düzenlenen Uluslararası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

Uluslarası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması sonuçlandı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yeralan "Bandırma Tasarım Parkı” uluslararası açık kentsel tasarım yarışmasını kazanan ekipler belli oldu.

Şehitkamil park projeleri Haberi

Şehitkamil park projeleri

Şehitkamil ilçesine kazandırmış olduğu bir birinden modern parklarla vatandaşların yaşam kalitesini yükselten Şehitkamil Belediyesi son olarak, Karaca Ahmet Mahallesi’nde yeni bir park yapımına başladı.

Daha yeşil ve yaşanabilir bir ilçe için çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediyesi, Karaca Ahmet Mahallesine yeni bir park kazandırıyor. Şehitkamil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından 6 bin 278 metrekare alan üzerinde yapılacak olan parkta, çocuklar için oyun alanları, spor aletleri, yeşil alanlar, yürüyüş yolları, engelli merpeni, oturma bankları, gibi birçok özelliği bir arada bulunduracak.


“RAHAT BİR NEFES ALMA İMKANIMIZ OLACAK”

Çevre düzenlemesi, çimlendirme ve ağaç dikiminin ardından park önümüzdeki günlerde hizmete vatandaşların hizmetine sunulacak. Mahallelerine böylesine güzel bir parkın kazandırılmasından dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, “Mahallemiz yeni yerleşim alanı olduğu için bir parka ihtiyacımız vardı. Sağ olsun...