19 / 05 / 2024

Şehitkamil park

Şehitkamil park

Şehitkamil ilçesine kazandırmış olduğu bir birinden modern parklarla vatandaşların yaşam kalitesini yükselten Şehitkamil Belediyesi son olarak, Karaca Ahmet Mahallesi’nde yeni bir park yapımına başladı.

Şehitkamil Fıstıklık Semt Parkı açılıyor!

Şehitkamil Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Fıstıklık Semt Parkı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki’nin katıldığı törenle hizmete açılacak.

Şehitkamil'e 22 bin metrekarelik park!

Şehitkamil Belediyesi, yeni yerleşim bölgesinde yer alan Fıstıklık Mahallesi’ne çok önemli yatırımlar gerçekleştiriyor. Şehitkamil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Fıstıklık Mahallesi’ne yaklaşık 22 bin metrekare alan üzerinde park yapılıyor.

Şehitkamil Belediyesi'nden 9 ayda 17 park!

Şehitkamil Belediyesi, 2016 yılı içerisinde önemli park ve otopark yatırımları gerçekleştirdi. Şehitkamil Belediyesi, son 9 ayda 17 park, otopark ve park-otoparkın yapımını tamamladı ve halkın hizmetine sundu.

Şehitkamil Fıstıklık Mahallesi'ne sıfır asfalt!

Şehitkamil Belediyesi, altyapı çalışmalarının tamamlandığı Fıstıklık Mahallesi’nde asfalt çalışmalarına başladı. Fıstıklık Mahallesi’nde yürütülen ticaret merkezi, park ve asfalt çalışmaları mahalleliyi memnun etti.

Şehitkamil Belediyesi'nden modern park!

Şehitkamil Belediyesi, hızla büyüyen ve gelişen Fıstıklık Mahallesi’nde vatandaşların ihtiyacını karşılayacak yeni bir parkın yapımına başladı.

Büyükşehir İstasyon Parkı, Şehitkamil'in kalbi olacak!

GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi tarafından sosyal yaşam ile park alanı olarak yapımına başladığı ve 'Büyükşehir İstasyon Parkı' adı verilen İstasyon Meydanı'ndaki çalışmalar devam ediyor.

Şehitkamil Belediyesi'ne 'ideal kent' ödülü!

II. Uluslararası Kent Araştırmaları Kongresi kapsamında Şehitkamil Belediyesi, Dülük Tabiat Parkına Biyolojik Gölet projesiyle İdeal Kent Ödülü'ne layık görüldü.

Gaziantep Şehitkamil'e yeni park!

Şehitkamil Belediyesi, Güvenevler Mahallesi’nde yapımına başladığı yeni parkı kısa süre içinde tamamladı. İçerisinde çocuk oyun grubu, spor alanı, yürüyüş parkuru, basketbol sahası gibi alanların bulunduğu park, vatandaşın hizmetine sunuldu.

Şehitkamil Belediyesi'nden yeni park!

Şehitkamil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Belkıs Mahallesi’nde yeni bir parkın yapım çalışmasına başladı. Yapımının kısa sürede tamamlanması hedeflenen park, mahalle halkının keyifle vakit geçireceği bir alan olacak.

Gaziantep Şehitkamil Selimiye-3 Parkı hizmete açıldı!

Şehitkamil Belediyesi, yapımını tamamladığı Selimiye-3 Parkı’nı halkın hizmetine açtı. Mahalle sakinleri, yapılan modern park için Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür etti.

Şehitkamil Selimiye 3 Parkı açıldı!

Şehitkamil Belediyesi, yapımını tamamladığı Selimiye 3 Parkı’nı halkın hizmetine açtı. Mahalle sakinleri, yapılan modern park için Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür etti.

Şehitkamil'deki otopark sorunu çözülüyor!

Şehitkamil Belediyesi, vatandaşın otopark sıkıntısını çözmek için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Şehitkamil Belediyesi, Batıkent Mahallesi’nde başlattığı park-otopark yapımında sona yaklaştı. Yaşanan otopark sıkıntısı ortadan kalkacak.

Şehitkamil Batıkent Otoparkı'nda sona yaklaşıldı!

Şehitkamil Belediyesi, vatandaşın otopark sıkıntısını çözmek için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Şehitkamil Belediyesi, Batıkent Mahallesi'nde başlattığı park-otopark yapımında sona yaklaştı.

Şehitkamil park Haberi

Şehitkamil park

Şehitkamil ilçesine kazandırmış olduğu bir birinden modern parklarla vatandaşların yaşam kalitesini yükselten Şehitkamil Belediyesi son olarak, Karaca Ahmet Mahallesi’nde yeni bir park yapımına başladı.

Daha yeşil ve yaşanabilir bir ilçe için çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediyesi, Karaca Ahmet Mahallesine yeni bir park kazandırıyor. Şehitkamil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından 6 bin 278 metrekare alan üzerinde yapılacak olan parkta, çocuklar için oyun alanları, spor aletleri, yeşil alanlar, yürüyüş yolları, engelli merpeni, oturma bankları, gibi birçok özelliği bir arada bulunduracak.


“RAHAT BİR NEFES ALMA İMKANIMIZ OLACAK”

Çevre düzenlemesi, çimlendirme ve ağaç dikiminin ardından park önümüzdeki günlerde hizmete vatandaşların hizmetine sunulacak. Mahallelerine böylesine güzel bir parkın kazandırılmasından dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, “Mahallemiz yeni yerleşim alanı olduğu için bir parka ihtiyacımız vardı. Sağ olsun...