03 / 05 / 2024

şehitkamil seyrantepe sosyal tesisleri nerede

şehitkamil seyrantepe sosyal tesisleri nerede

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından Sanayi ve Seyrantepe Mahallesi' ne yaptırılan Sosyal Tesislerin resmi açılışı coşkulu bir şekilde yapıldı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu meşalelerle karşılandı...

Galatasaray stadını tepeden gören ve 70 milyon TL'ye satılan ev sosyal medyayı salladı!

Seyrantepe'de yer alan RAMS Park olarak bilinen Galatasaray stadının yanı başındaki projede 70 milyon TL'ye satılan ev sosyal medyada gündem oldu. İşte ayrıntılar...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil'de 850 bin TL'ye 3+1!

TOKİ'nin Gaziantep projelerinde yer alan dairelerin detayları da yavaş yavaş netleşmeye başladı. Peki TOKİ Şehitkamil projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Gaziantep Şehitkamil 2022 sosyal konut projesi...

Seyrantepe 560 Konutları'ndaki boş evler sosyal konut yapılacak mı?

Kağıthane'de 2013'te bitirilip gecekondu tahliyeleri sonrası vatandaşların yerleştirildiği Seyrantepe 560 Konutları'ndaki 343 evin, 8 senedir kullanılmadığı öğrenildi. Bu konutların barınma krizinde öğrenciler gibi ucuz barınma ihtiyacı olanlar için sosyal konut yapılıp yapılmayacağı mevzuata bağlı.

Seyrantepe Devlet Hastanesi açılıyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı üzerinden 702 yataklı Seyrantepe Devlet Hastanesi'nin Mart ayı içerisinde hasta kabulüne başlayacağını söyledi.

Gaziantep Cerityeniyapan Sosyal Tesisi için geri sayım başladı!

Şehitkamil Belediyesi, geçtiğimiz aylarda Cerityeniyapan Mahallesi’nde yapımına başladığı sosyal tesisin inşaat çalışmalarını tamamlıyor. Tesis önümüzdeki günlerde hizmete açılacak.

Şehitkamil Millet Bahçesi 30 Ekim'de ihaleye çıkıyor!

Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi, Kent Merkezi Millet Bahçeleri ve Millet Bahçelerine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şehitkamil Kuzeyşehir 5. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1!

Şehitkamil Kuzeyşehir 5. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. Proje 50 bin sosyal konut projesi kapsamında hayata geçiriliyor.

Şehitkamil Zülfikar Sosyal Tesisi tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şehitkamil Belediyesi tarafından inşa edilen Zülfikar Sosyal Tesisi tamamlandı.

Şehitkamil Eskişarkaya Sosyal Tesisi tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Eskişarkaya Mahallesi’nde yapımına kısa süre önce başladığı sosyal tesisin inşaatını tamamladı.

Şehitkamil Karacaahmet Sosyal Tesisi açıldı!

Şehitkamil Belediyesi tarafından Karacaahmet Mahallesi’ne yapılan Şehitkamil 149 ve 150 Nolu Sosyal Tesisi tamamlanarak vatandaşların hizmetine açıldı.

Şehitkamil Karacaoğlan Sosyal Tesisi açıldı!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından Karacaoğlan Mahallesi’nde inşaatı kısa süre önce başlatılan sosyal tesisin inşaatı tamamlandı.

Gaziantep Altınova sosyal tesisi hizmete hazır!

Şehitkamil Belediyesi, Altınova Mahallesi’nde yapımına kısa süre önce başladığı sosyal tesisin çalışmaları tamamladı ve tesis hizmete hazır. 

Şehitkamil Altınova Sosyal Tesisi tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şehitkamil Belediyesi, Altınova Sosyal Tesisi'nin inşaatını tamamlandı.

şehitkamil seyrantepe sosyal tesisleri nerede Haberi

şehitkamil seyrantepe sosyal tesisleri nerede


Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından Sanayi ve Seyrantepe Mahallesine yaptırılan Sosyal Tesislerin resmi açılışı coşkulu bir şekilde yapıldı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu meşalelerle karşılanırken, açılış sonrası havai fişek gösterisi yapıldı.


Şehitkamil Belediyesi tarafından Sanayi ve Seyrantepe Mahallesine yaptırılan Sosyal Tesislerin açılışına Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Belediye Başkan yardımcıları, Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tören alanına gelen vatandaşlar sloganlar ve meşaleler eşliğinde Başkan Fadıloğlu’nu karşıladı. Söylenen şarkılarla halay çeken vatandaşlar, mahallelerine yapılan sosyal tesisin açılışını coşkuyla kutladı.


VATANDAŞLARIMIZIN İHTİYAÇLARI DOĞRULTUSUNDA ÇÖZÜM ÜRETMEYE ÇALIŞIYORUZ


Sanayi ve Adeviye sosyal tesislerinin açılışında konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Bizim derdimiz vatandaşımızın derdi. Merkezi hükümetiyle, valisiyle, kaymakamıyla, Belediye Başkanlarıyla, Belediye çalışanlarıyla, kaygımız milletimizin sıkıntısını giderebilmektir. Bu konuda bir başımıza karar...