30 / 04 / 2024

Şehitkamil Toki

Şehitkamil Toki

Gaziantep Şehitkamil Şirinevler Toki projesinde başvurular 16 Eylül'e kadar sürecek. TOKİ Gaziantep Şehitkamil Şirinevler 2013 projesi kapsamında yer alan konutların taksitleri 395 TL olarak belirlendi...

Gaziantep Şehitkamil TOKİ projesi için tarih belli oldu! Dikkat!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gaziantep Şehitkamil projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte o tarih...

Şehitkamil TOKİ 4. Etap son başvuru tarihi ne zaman?

Şehitkamil TOKİ 4. Etap son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 47 adet 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor.

Şehitkamil TOKİ başvuru şartları ve detayları 2019!

Şehitkamil TOKİ başvuru şartları ve detayları 2019 haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Şehitkamil TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Şehitkamil TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Gaziantep Şehitkamil TOKİ başvuruları başlıyor!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil projesinde yer alan 694 konut 21 Ocak itibariyle satışa çıkıyor.

Gaziantep Şehitkamil TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor. 

Şehitkamil TOKİ kura sonuçları 15 Ekim!

Şehitkamil TOKİ kura sonuçları 15 Ekim haberimizde yer alıyor. Projede 15 adet blokta 60 adet konut bulunuyor.

Şehitkamil TOKİ başvuruları başladı mı?

Şehitkamil TOKİ başvuruları başladı mı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 195 adet konut bulunuyor.

Gaziantep Şehitkamil TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Kura çekilişi 4 Haziran'da gerçekleştirilen Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir TOKİ'de yer alan daireler için sözleşme dönemi yarın itibariyle başlıyor.

Gaziantep Şehitkamil TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Kura çekilişi 4 Haziran'da gerçekleştirilen Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir TOKİ'de yer alan konutlar için sözleşme dönemi sona eriyor.

TOKİ Şehitkamil 2. Etap konut teslimleri!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 2. Etap projesinde yer alan konutlar için son teslim tarihi bugün olarak belirlendi.

Gaziantep Şehitkamil TOKİ Emekli sözleşmeleri imzalanıyor!

TOKİ'nin Gaziantep Şehitkamil'de hayata geçirdiği emekli konutlarının sözleşmeleri 2 Mayıs-12 Mayıs tarihleri arasında imzalanacak.

Şehitkamil TOKİ Emekli kura sonuçları tam listesi 21 Nisan!

Şehitkamil TOKİ Emekli kura sonuçları tam listesi 21 Nisan henüz açıklanmadı. Şehitkamil TOKİ Emekli kura sonuçları tam listesi 21 Nisan açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Şehitkamil Toki Haberi

Şehitkamil Toki

TOKİ'nin projelerinden Gaziantep'te yer alan Şehitkamil Şirinevler'de başvurular başladı. Gaziantep Şehitkamil Şirinevler Toki projesinde yer alan konutların tamamı 2+1 olarak tasarlandı. 


Şehitkamil Şirinevler Toki projesinde 2 oda 1 salon konutların alanları ise 105 metrekare. TOKİ Şehitkamil Şirinevler satış fiyatları 59 bin 400 TL'den başlıyor. 


Şehitkamil Toki ödemelerinde 12 bin TL peşinat veriliyor. Ayrıca 120 ay boyunca taksitlendirme yapılıyor. Projede taksitler 395 TL olarak belirlendi. 


Gaziantep Şehitkamil Şirinevler Toki başvurular 16 Eylül'e kadar devam edecek. TOKİ Şehitkamil Şirinevler'de başvurular Şehitkamil Belediyesi'ne yapılıyor. Gaziantep Şehitkamil Şirinevler Toki teslim tarihi 2014 olarak...