08 / 05 / 2024

şehri aydınlı projesi

şehri aydınlı projesi

Şehr-i Aydınlı güncel fiyatlar kapsamında projede daire fiyatları 468 bin TL'den başlıyor. Şehr-i Aydınlı projesi 2+1, 2+2 dubleks, 3+1, 3+2 ve 4+2 dubleks konut tipleri bulunuyor...

Hava Kent Tuzla Aydınlı satışa çıktı! Yeni proje!

Hava Kent Yapı Kooperatifi'nin yeni projesi Hava Kent Tuzla Aydınlı'da satışlar başladı. Projede toplam 105 konut yer alıyor.

KİPTAŞ Aydınlık Evler kura çekilişinde ikinci hile tartışması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ'ın Tuzla Aydınlık Evler projesi kura çekiminde dün hile tartışmalarını gündeme getiren görüntülerden sonra yeni bir görüntü daha ortaya çıktı. Hile konusu tekrar gündeme geldi.

Aydınlık Evler kura sonuçları isim listesi 13.01.2022!

Aydınlık Evler kura sonuçları isim listesi 13.01.2022 haberimizde yer alıyor. KİPTAŞ Aydınlık Evler projesi için ödenecek taksit bedelleri 3 bin 400 TL'den başlıyor.

KİPTAŞ Aydınlık Evler başvuruları yarın sona eriyor!

KİPTAŞ tarafından İstanbul Tuzla'da inşa edilen Aydınlık Evler Projesi için ön başvuru süreci 13 Aralık'ta başladı. Dev proje için ön başvurularda son tarih 28 Aralık olarak açıklandı.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler başvuruları 2 gün sonra sona eriyor!

KİPTAŞ tarafından İstanbul Tuzla'da hayata geçirilen Aydınlık Evler Projesi için ön başvuru süreci devam ediyor. Dev proje için son ön başvuru tarihi 28 Aralık. 

KİPTAŞ Aydınlık Evler bugün görücüye çıkıyor! Yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın hayata geçireceği Aydınlık Evler Projesi bugün görücüye çıkıyor. Proje 70 milyon 579 bin 422 TL bedelle hayata geçiriliyor.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler projesinin temeli yarın atılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından Tuzla Aydınlı'da inşa edilen Aydınlık Evler Projesi'nin temeli yarın atılıyor.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler'de temel atma heyecanı!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka, bugün yazısında KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Aydınlık Evler Projesi'ni kaleme aldı.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

13 Aralık'ta temeli atılacak olan KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler projesinde kaç konut yer alacak? Aydınlık Evler  KİPTAŞ projesi ne kadar mal olacak? İşte KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

KİPTAŞ Tuzla Aydınlı projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

ÇED süreci başlayan KİPTAŞ Tuzla Aydınlı projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. KİPTAŞ Tuzla Aydınlı projesinde kaç konut yer alacak? Aydınlı KİPTAŞ projesi ne kadar mal olacak? İşte KİPTAŞ Tuzla Aydınlı projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

KİPTAŞ Tuzla Aydınlı projesi geliyor! Yeni proje!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın Tuzla Aydınlı projesi için ÇED süreci başladı. Proje 70 milyon 579 bin 422 TL'ye mal olacak.

TOKİ Tuzla Aydınlı projesi 24 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Yeni projeler için start veren TOKİ, Tuzla Aydınlı projesinin ihalesini 24 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek...

TOKİ Tuzla Aydınlı projesi için düğmeye bastı!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tuzla Aydınlı projesi için düğmeye bastı.

şehri aydınlı projesi Haberi

şehri aydınlı projesi

2+1, 2+2 dubleks, 3+1, 3+2 ve 4+2 dubleks daire seçnekleri sunulan şehr-i Aydınlı projesinde dairelerin yanı sıra 6 ticari ünite 1 adet kafeterya da bulunuyor. Projede daire büyüklükleri 107 ila 149 metrekare arasında değişiyor. 

Projenin ilk etabında 112 adet bağımsız birime yer veriliyor. Kurcan İnşaat tarafından Tuzla'da hayata geçirilen Şehr-i Aydınlı projesinde ilk etap teslimleri Aralık 2018 tarihinde yapılacak. 

Şehr-i Aydınlı projesinde, 3 iş yeri, kapalı yüzme havuzu, osmanlı hamamı, sauna, fitness salonu basketbol ve futbol sahaları bulunuyor.


Şehr-i Aydınlı güncel fiyatlar! 

Şehr-i Aydınlı Tuzla ev fiyatları 446 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede banka kredili ödeme yapılabiliyor.


Adres:

 Aydınlı Mah. Gürpınar Cd. Suna Sk.N:47 Tuzla / İSTANBUL 
Aydınlı Mah. Sencer Sk.N:16 Tuzla / İSTANBUL
 

Tel: +90 530 736 19 14/15
Web:...