11 / 05 / 2024

şehri beyaz satılık

şehri beyaz satılık

Beylikdüzü Şehri Beyaz adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. 11 blok halinde yükselen Şehri Beyaz projesinde yüzme havuzu, fitness, hamam, yeşil alan, kapalı otopark gibi sosyal donatı alanları yer alıyor...

Türkiye'de satılık konut fiyatları Ekim ayında en çok Rize'de arttı!

Türkiye’nin 68 şehri içerisinde geçen aya göre satılık konut fiyatları Rize'de yüzde 2.00 oranında arttı ve Rize fiyatların en çok yükseldiği şehir oldu. Aynı dönem içerisinde konut kira değerleri yüzde 2.08 ile en çok Yozgat’ta arttı.

My Grup Kayı Şehri Kurtköy satılık daire!

My Grup Kayı Şehri Kurtköy satılık daire fiyatları 405 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 7 indirim sağlanıyor.

Türkiye'de satılık konut fiyatları Mayıs'ta en çok Muğla'da arttı!

REIDIN Emlak Endeksleri Mayıs ayı raporu açıklandı.Türkiye İş Bankası desteği ile hazırlanan rapora göre, Türkiye’nin 62 şehri içerisinde geçen aya göre satılık konut fiyatları en çok yükselen şehir yüzde 2,33 ile Muğla oldu.

Beyazpark Topkapı satılık daire!

Beyazpark Topkapı satılık daire fiyatları 468 bin liradan başlayarak değişiyor. Beyaz İnşaat projesi Beyaz Park Topkapı'da daireler Aralık 2017 yılında teslim ediliyor...

Bakırköy City Kartaltepe satılık!

Bakırköy City Kartaltepe satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Beyaz İnşaat ve Göktaşlar imzası ile hayata geçirilen proje 9 bin 933 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

Beyaz İnşaat Bakırköy City satılık ev!

İstanbul Bakırköy ilçesi Kartaltepe Mahallesi'nde yükselen projede ev alanları 60 metrekareden başlıyor. Beyaz İnşaat Bakırköy City satılık ev ödemelerine göre 36 aya varan taksit sağlanıyor.

Kartaltepe Bakırköy City Residence satılık!

Kartaltepe Bakırköy City Residence satılık daire alanları 87 ile 217 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Beyaz İnşaat imzası ile yükselen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Bakırköy City Beyaz İnşaat-Göktaşlar satılık!

Bakırköy City Beyaz İnşaat-Göktaşlar satılık dairelerin fiyatları KDV hariç 1 milyon 187 bin liradan başlıyor. Deniz manzaralı Bakırköy City projesi 2017 yazında teslim edilecek...

Bakırköy City Kartaltepe satılık konut!

Bakırköy City Kartaltepe satılık konut tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Arsa alanı 9 bin 933 metrekareden oluşan proje Beyaz İnşaat imzası taşıyor.

Bakırköy City satılık ev!

Beyaz İnşaat Bakırköy City satılık ev alanları 87 metrekareden başlayıp 217 metrekareye kadar yükseliyor. 9 bin 933 metrekare arsa üzerinde yükselen projenin teslimleri 2017 yılı Haziran ayında gerçekleşecek.

Koşuyolu Bakırköy City satılık ev!

Koşuyolu Bakırköy City satılık ev büyüklükleri 87 ile 217 metrekare arasında değişiyor. Ödeme seçenekleri arasında 36 ay vade uygulanan proje Beyaz İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Beyaz İnşaat Bakırköy City satılık!

Beyaz İnşaat Bakırköy City satılık ev fiyatları 1 milyon 187 bin TL'den başlıyor. Vade farksız taksit imkanı sunan proje 9 bin 933 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Bakırköy City Beyaz İnşaat satılık!

Bakırköy City Beyaz İnşaat satılık daire fiyatları 1 milyon 187 bin TL'den başlıyor. 36 aya varan vade avantajı sunan proje 200 milyon lira yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

şehri beyaz satılık Haberi

şehri beyaz satılık

Beyazlar Grup imzası ile hayata geçirilen Beylikdüzü Şehri Beyaz adres bilgileri hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Şehri Beyaz projesi İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü Kavaklı'da inşa ediliyor. Beylikdüzü Şehri Beyaz Evleri 11 blok halinde yükseliyor.


Satış süreci başlayan Şehri Beyaz Konutları 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Beyazlar Grup Şehri Beyaz fiyatları 300 bin liradan başlıyor.


Şehr-i Beyaz Beylikdüzü ne zaman teslim sorusuna 20 ay sonra yanıtı veriliyor. Proje lokasyon olarak İhlas Marmara Evleri 2 projesinin arkasında yer alıyor.


Şehri Beyaz fiyat!

2 oda 1 salon daireler 300 bin liradan,

3 oda 1 salon daireler 380 bin liradan başlangıç gösteriyor.


Beylikdüzü Şehri Beyaz adres bilgileri!

Beylikdüzü Şehri Beyaz adres bilgileri için 0 212 856...