04 / 05 / 2024

Şehri Karayel

Şehri Karayel

Akyel Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Şehri Karayel, Aysel Karayel, Cansu Akçay, Emine Kıydı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Ekim'de kuruldu

Körfez yatırımcısı Trabzon'a Arap şehri kuracak!

Şehre gelen Arap turist sayısının 300 bini geçtiğini ve Körfez yatırımcısının bölgede bir Arap şehri kurmayı planladıklarını söyledi.

Trabzon'da Arap şehri kurulacak!

Arap ülkelerinden Trabzon'a gelen ziyaretçi sayısının 300 bine ulaştığını belirten ve Körfez yatırımcısının bölgede bir Arap şehri kurmayı planladıklarını söyledi.

Nevşehir Kaymaklı yer altı şehri otoparkı yenileniyor!

Kaymaklı Belediyesi tarafından Kaymaklı yer altı şehrinin yer altı şehri otoparkı yenileme çalışmaları başlatıldı.

Kadir Topbaş'a Model Gençlik Şehri ödülü!

New York’ta Birleşmiş Milletler sürdürülebilir kalkınma zirvesine katılan Başkan Kadir Topbaş, BM Gençlik ve Çocuk Ana Çalışma Grubu ile Habitat Programı tarafından ‘Model Gençlik Şehri’ ödülüne layık görüldü.

Bayburt'taki Aydıntepe Yeraltı Şehri destek bekliyor!

Bayburt’ta 3 bin yıllık geçmişiyle yörenin önemli tarihi yapılarından biri olan ve tesadüfen bulunan Aydıntepe Yeraltı Şehri ziyaretçilerini bekliyor.

Şehri Bazaar Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Şehri Bazaar hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Şehri Bazaar Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Şehri Bazaar AVM bayramda kaça kadar açık? Şehri Bazaar bayramda kaçta açılacak?

Sivas Suşehri'nde yollar asfaltlanıyor!

Suşehri Belediyesi, altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, bazı mahallelerde asfaltlama çalışmalarının yapıldığını söyledi.

Sivas Suşehri'ne yeni okul inşa edilecek!

Sivas Suşehri'nde yeni okul inşa edilmesi için zemin etüt çalışmaları başladı. Kaymakam Kadir Perçi, yeni okulun Mesleki Teknik Anadolu Lisesi olacağını ifade etti.

Sivas Suşehri'nde 30 adet afet konutu yapılıyor!

Sivas'ın Suşehri ilçesinde evi heyelan riskiyle karşı karşıya olan vatandaşlar için 30 afet konutu yapılıyor. Perçi ve Ekinci, inşaat çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Sivas Suşehri'nde afet konutları inşa ediliyor!

Sivas'ın Suşehri ilçesinde evinde heyelan riski olan vatandaşlar için 30 afet konutu yapılıyor. Kaymakam Kadir Perçi ile İl Afet ve Acil Durum Müdürü Nazif Ekinci, yapımına başlanan afet konutlarında incelemelerde bulundu.

Bitlis Eski Ahlat şehri kazıları başladı!

Bitlis'in Ahlat ilçesinde, eski Ahlat şehri kazıları başladı. Ahlat Müze Müdürlüğü başkanlığında, Ulu Cami olarak nitelendirilen alanda kazı çalışmaları yürütülüyor.

Sivas Suşehri'ne 200 kişilik öğrenci yurdu yapılacak!

Sivas'ın Suşehri ilçesine 200 kişilik öğrenci yurdu yapılacağı bildirildi. 100 erkek ve 100 kız öğrencinin kalabileceği 200 yataklı binanın projesinin kabul edildiğini belirtti.

Doğu Karadeniz'e Arap şehri kurulacak!

Doğu Karadeniz'in merkezi Trabzon'a, Dubai merkezli Armada Grup tarafından Arap şehri kurulacak. Çalışmalar için şirket yetkilileri Trabzon'a gelip temaslarda bulunmaya başladı.

Şehri Karayel Haberi

Şehri Karayel

Akyel Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Şehri Karayel, Aysel Karayel, Cansu Akçay, Emine Kıydı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Ekim'de kuruldu. 


Akyel Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Genel ve özel amaçlarla bir alanın jeolojik modelinin oluşturulması ve yorumlanmasınna yönelik arazi etüdü değişik amaçlı örnek alımları,ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Akyel Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres: Kartal, Karlıktepe Mahallesi, Spor Caddesi, Arzu Apartmanı,...